Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srinkolina

Marketing

E moj narode...

Nebojte se! Neću pjevat Thompsona. Samo da vas nekako oslovim. Eto, odoše ispiti. Napokon. Jest da se nekima opet vraćaju... Ali definitivno je potrebno malo mira i ne-učenja svima. Moram priznat da mi je jaako nedostajalo ljenčarenje i opuštanje. Da bar to potraje što duže. Neki su otputovali doma, neki možda i nisu (kao ja), neki idu u svatove... Svejedno, nadam se da će se naći pokoja trezna osoba da štogod napiše na ovaj naš blogić. Pošto sam ogorčen na današni ispit i moje ne-davanje istih, neću se ni osvrtata na te gluparije.
Nego, htio sam vas upozoriti da ovih dana u gradu vreba neka navodno čudna «sekta» ljudi! Traže od vas kojekakve stvari, a pretežno novac, stoga se pripazite! Kažu da su totalno poludjeli, a ima ih i starijih i mlađih. A uopće ne skontate tko je to. Ali zato vas iznenade dok se ama baš ničemu ne nadate. Dolaze vam i u kuće. Zamisli, spavaš, odmaraš se i najednom – zvono na vratima. Kad ono Oni! Ni ne predstave se, prodaju vam neku jadnu foru i traže novac! «Udjeli nešto!, Udjeli nešto!» Zovu ih MAŠKARE! Ima ih posebno gadih! Toliko gadni, da te ni ne prestraše. Makar je to njima fora i jako strašno, valjda... No, svi smo bili klinci. Ovo su tako neki novi klinci. I neke nove maske... Bilo kako bilo, ne dajte da vas odvedu i navedu na razne gluparije!
U biti, najbolja stvar koja mi se danas dogodila (makar se još toga stigne dogodit, ali znam da neće) je bila kava u dalekoj nam Americi. Baš smo se fino zezali i napričali. To mi je baš dobro došlo.
Moram priznat da nemam neke inspiracije da pišem nešto pametno i korisno, već pišem tek tako, pa šta bude-bude. A zato ću i završit uskoro! Sve je sumorno ko i ovo vrijeme. A i pospano, moram priznat. A neki od nas su se i probudili vrlo rano, zbog onog ispita. Samo još da kažem da vam svima želim dobre provode večeras, naravno, ko ide van. A posebno Kumi i gošći, teti Ajvi. I žao mi je što vam je ovokvo vrijeme baš na današnji dan. P.S. Jedva čekam slike!! Kad mi dođe ispiracija za nešto pametnije napisat, javim se!!! Eto, još jednom pozdrav svima i uživajte! Vidim ose u ponedjeljak!

by Stud


Post je objavljen 25.02.2006. u 14:40 sati.