Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srinkolina

Marketing

Red je red...

Zdravo ljudi! Evo, da ne kažete da se ne javljam, javljam se! Možda nešto pametno i napišem, mada... Ne znam kako ste vi, ali meni se čini da neko loše raspoloženje kruži zrakom, pa mislim da sam se zarazio. Opet... No, ko i uvijek, pokušat ću to zanemarit i napisat nešto o nekim lijepim temama. Uzmimo na primjer današnji test. Milina! U vrlo strogim eksperimentalnim uvjetima smo bili izloženi vrlo stresnim i nekako glupavim pitanjima. No to je samo moje mišljenje. Netko je to možda sa guštom rješavo i nije imao poteškoća prilikom rješavanja istih. J
Grozno je to kad ti se nakupi ispita na koje ideš pa padneš. Znam da su to bili tek prvi rokovi, ali ipak... Onda još dobiješ pozitivnu ocijenu, al ti je malo, kao, furaš se na četvorke!! Onda kao fol ideš opet – pa padneš i istepeš (ili bolje, baciš u vjetar) onu pozitivnu ocjenu. Mislim da se to zove peh. Potražit ću taj pojam u Rječniku Svih Rječnika pa ću ga u gušćem dijelu teksta napista za one najradoznalije. Eh, ti gušći dijelovi teksta... Kad se sjetim samo tog, napadne me želja za iskorištavanjem WC školjke, ali kako tamo ne mogu pisat, neću više mislit o tom. Odlučio sam si od danas uzet malo psihičkog odmora. To je ono kad ne radiš ama baš ništ korisno i produktivno. Ma sigurno svi znate za to, šta vam imam objašnjavat. Mislim da će mi taj odmor dobro doći. Preporučam vam isto.
E da, a sutra je i Valentinovo. Znam da neki od vas (a i ja sam među njima) ne vole o tom govorit (pozdrav, Dada!), ali samo bih iskoristio priliku da vam čestitam taj dan. Želim vam da ga provedete što ljepše i nadam se da će vas vaš Netko lijepo iznenadit. Ja vam šaljem puno pusa! Eto, znam da sam uranio jedan dan, neki će od vas možda sutra bit zauzeti drugim, ljepšim stvarim... Pozdrav svima!!

by Stud


Post je objavljen 13.02.2006. u 15:39 sati.