sextress

  svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

27.05.2007., nedjelja

jesam li...

...se možda zaljubila ?

Uhvatila sam se da se opravdavam kad me pitao zašto sam ga u tjedan dana 2x otkantala, da se umiljavam jer mi je rekao da sam sigurno upoznala nekog macana pa mi on nije bio potreban... Tako mi je sladak kad je malo ljubomoran.

Dozvolila sam mu da poslije sexa zapali u mojoj sobi...Inaće ga uvijek potjeram u dnevni boravak, jer ja sam nepušač i mrzim cigarete.

A obožavam miris cigarete na njegovoj koži.

Dozvolila sam mu da mi prčka po laptopu, čita mailove, gleda koje stranice posjećujem (blog ipak nije otkrio, on je još moja tajna) ...
Onda je on meni priznao da ima profil na Iskrici - ali kao ženska od 23 jer pokušava nacimat frenda za kojeg je saznao da je na Iskrici...Nisam znala da ima takav smisao za humor :)))
Onda smo se zajedno smijali dok smo čitali šta meni likovi sve pišu... Da,da... pokazala sam mu svoj profil i čak dala da čita poruke...
Onda sam mu objašnjavala glupu dječju igricu na koju povremeno gubim vrijeme a on me pažljivo slušao i ispitivao o pravilima...

I cijelo to vrijeme dok smo se zezali na netu, on je sjedio na stolcu , ja sam sjedila na podu uz njegove noge i držala glavu na njegovom krilu... I bilo mi je tako jebeno dobro. Vjerojatno sam imala i onaj glupavi pogled u očima, ali baš me bilo briga...
Rekla sam mu da me bivši nešto meltretirao, da se htio naći samnom, ali da sam ga odjebala jer sam mu rekla da imam dečka već 6 mjeseci.

Mali nije ništa na to rekao.

Uvijek sam do sada bila tako nekako hladna prema njemu...On je bio Mali za sex.
Sad mi paše malo drugačija igrica, i čini mi se da ju je prihvatio. Nadam se da će trajati bar malo dulje od ovih dosadašnjih... Nekako me drži u zadnje vrijeme neka ideja da bi se ja malko, kako se ono kaže - smirila ?


- 23:54 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2007., srijeda

tres za sex

Moram priznat da me sjebala ona vijest da mi se ex ženi. I da će biti tata. Ful me sjebala, gadili su mi se svi oko mene... Prala me teška depresija, bijes, razočaranje... Osjećala sam se iskorišteno. I bila ljubomorna ko pas. Sreća njegova da ga nisam srela, vjerojatno bi ga pogazila!

Vjerovala sam da je on nešto posebno, drugačiji od drugih. Vjerovala sam mu, vjerovala sam da mi je iskren, vjerovala sam da imamo nešto posebno. A on je pas nad pasima! Ma, uvreda je za psa to što ga uspoređujem s njim!

Nije me povrijedilo to što sam izgubila ljubavnika jer mi nismo zajedno već par godina... već što sam izgubila prijatelja. Sve je jedna velika jebena laž.

Očito da danas moraš biti jebeni lažljivac, da bi bio sretan. Ne znam više ni za jedan par u kojem barem jedno ne vara drugo... A najčešće se varaju oboje.... Svaki brak danas nastaje zato jer je ona ostala trudna...Haloooo?! Pa to mi je totalno u kurcu, da moram frajera lovit na trudnoći da me oženi! Al očito ja koja sanjarim o nekakvom očito nepostojećem idealu, ja budem ostala sama...
Koji je smisao svega toga, koji je užitak stalno živjeti u laži?
Ovaj moj ex na poruku kojom sam mu javila da sam saznala za sretnu vijest i da mi je drago za njega te da mu želim sve najbolje, javio se tek drugi dan. . Dala sam kolegici da mi osmisli neutralan text jer nisam željela da on osjeti da se osjećam izdanom. Ali očito je u njemu više grižnje savjesti jer mi se javio tek sa šturim hvala. U tom njegovom hvala bilo je toliko srama... Ja tako ne želim živjeti.

I tako sam sva u crnim mislima bauljala par dana... Baš me pogodilo.

Usput mi je propao i planirani put za godišnji... Jaaaao, kako ja ne volim ljude koji se ne mogu na ništa odlučiti, koji obećaju jedno, pa za dva dana zovu da im je pao NLO na krov i oteo brata blizanca kojeg nemaju...bla bla srač srač i slično... Mislim, šta nemaju muda odmah reći - gle, ne računaj na mene, i gotovo.

Uglavnom, odjebao me potencijalni partner za partijanje u Grčkoj par dana prije neg je trebalo potvrdit aranžman... Sreća bar je bio toliko pristojan da javi prije nego sam uplatila tako da bar nisam popušila lovu zbog otkazivanja aranžmana.

Al dobro...imao je prošli tjedan i pozitivnih strana... Nisam baš bila nešto gladna, pa nisam ni primjetila da sam skinula onih 2 kg što me muče da se uvučem u manji broj traperica... Sad su tako glatko sjele , he he he! Imala sam vremena, pa sam iskoristila preostale tretmane po kozmetičkim salonima, a i naručila sam se na šminkanje. To mi je posebno fora, imam jednu parfumeriju gdje stalno kupujem pa uvijek dobijem svakakve uzorke i bar jednom mjesečno se naručim na šminkanje, uživam vidjeti kako me drugi doživljavaju i isprobavati nove stvari. Ovaj puta prvi puta šminkao me muškarac!
Godilo je egu što se profesionalac divi mom tenu, kad kaže da gdje sam bila kad je tražio modele za reviju jer eto imam fantastične oči i trepavice...Ha! I zbilja me super namackao, tako da sam nakupovala sve te mazarije i sad imam hrpu novih igračkica !
I kupila sam si crvene cipelice sa mašnicom , i par medenih medenih stvarčica... Za neke sitne pare tako sam se dobro osjećala, ko bombon! Kolega na poslu rekao da sam cura koja se samo poželjet može.

I još su me na poslu iznenadili sa novim laptopom, nekim fancy high tech čudom pa je onaj kolega laktaroš puko od ljubomore kad je skužio da uz sve ima i dvd pržilicu! Ha!

A tu je i moj Mali loverboy... došao je po sat :)
Al on već zaslužuje zaseban post.
- 23:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

17.05.2007., četvrtak

no comment

A lijepo sam sama sebi rekla da je šugav tjedan i najbolje da ostanem doma pred tv-om!

Ali neee... Moram ja sebi organizirat malo akcije, kao, dosadan neki tjedan pa da ga popunim.

I tako odlučim ja ugovorit mehaničara i napravit na autu jedan mali tjuning, koji planiram već duže, ali nije da je hitan i da je morao biti baš sada... Ionako sam u minusu po svim živim računima i karticama kako nisam bila godinama...

Uglavnom, dio je došao ranije, i ja naravno nisam mogla izdržat već sam izmaltretirala mehaničara da me primi danas, odmah i sad. I odjurim ja pod pauzom... Naaaaaravno da nisam prije pitala koliko to traje, al ok - 2 sata neće skužiti da falim.

I da ne čekam tamo bezveze, odem ja u lokalnu birtiju. Birtija puna ko šipak, mjesta - 0 bodova. Zamolim konobara da mi pronađe neko mjestašce da na brzinu nešto žvaknem. Valjda je čuo kako mi kruli u želucu jer sam bila gladna da bi jela i vani na dvorištu da mi daju, pa je ponudio da sjednem k jednim stalnim gostima, ako mi ne smeta. A šta ću, kažem ja može-ako njima ne smeta.
I smjesti me k trojici likova koji bi slikom i prilikom mogli današnjim mladim generacijama demonstrirati kakvi su bili direktori u ex jugi. Vratio me prizor u rano djetinjstvo, kad sam s tatom hodala po malonogometnim turnirima njegovog samoupravljačkog društva.... A na stolu dinstana jetrica i gemišti.
Dnevni meni. Ni teleći gulaš mi nije zvučao baš ok, pa sam naručila neki file, ako može.

Taj moj file su valjda prvo morali uloviti na dvorištu, jer čekala sam ga 45 minuta. Za to vrijeme, saznala sam sve i svašta, ustanovili mi i da imamo neke zajedničke poznanike...
I tako ja dobila ručak besplatno. Mora se priznat da su mi malo uljepšali dan, neću nikom priznat da su njih trojica zajedno imali pola tone, bitan je dio di su mi frajeri platili ručak. I zapravo su bili iznimno kulturni i pristojni.

I tako izađem ja iz birtije, odklipsam koji kilometar do radione da podignem auto, kad ono, moja zvijer još sva raskopana na dizalici... Kaže mi moj majstor - sorry, zvao sam te (pogledam na mob - zbilja, zvao me, al ja kokoš lajava nisam čula), ne bude gotovo još bar sat vremena, pa bi ti dao neki auto da odeš na posao...
Ok može, mada sam sad izostala s posla ne 2 sata već skoro 4, al bio bi barem red da se pojavim na poslu pred kraj radnog vremena i da provučem karticu za odjavu u uobičajeno vrijeme... Platim račun jer kad ću vračat auto servis više neće radit.... Račun je bio malo veći nego mi je rekao, pa sam morala provuči 2 kartice. Grrrr, al ajde.

Dođemo mi do garaže s autima, mislim ja u sebi dat će mi on neko malo sranje toliko da se prepeljam , kad skužim - daje mi čovjek ključeve od SVOG auta. Wow!
Wow!
Wow!
Prvo sam se malo nećkala... ali ....vaaaaau ! Došlo mi da zavijam od sreće... Samo mi je napomenuo da malo pripazim preko rupa jer je auto dosta nizak. Da nizak ?! U autu praktički ležiš jer je auto jebena jurilica ... I k tome - čovjek je ipak mehaničar - auto je sređen za utrke. Toliko da nema ni tablice.
Jao , što sam si bila sva važna po semaforima... Nisam mu rekla (mada vjerujem da je skužio po mom smajlu kada sam vratila auto), auto ideeeeeee... Prvo sam svim bahatim seronjama pokazala šta ih ide, a onda... Obilaznica je bila moja, kad sam zakasnila 4 sata, nek bude i tih pol adrenalinskih sata. Čudo da nisam neko sranje napravila, jer auto prosto leeeti - al eto, nisam. Malo sam se na poslu pokazala, popila kavicu i krenula vratit čovjeku auto.

Obavimo primopredaju, ja da ću uzet svoj auto, hodam oko njega , divim se - i skužim da mi guma ide ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.....

Lik išao na probnu vožnju i pokupio čavel... A mislim super! Sad na autu s kojim se vozim 200 imam pokrpane 2 gume, jer nedavno sam pak ja sredila jednu.

Pokrpamo mi gumu, i zamolim ga nek mi provjeri tlak u ostalim gumama... Još bolja krasota - svaka guma drugi tlak! No krasno!

Odem ja konačno doma. Nakon sat vremena doma pred tv-om, nije mi dao vrag mira, nazovem neke ljude za neku cugu... U tom društvu našao se i lik koji pozna jednog mog bivšeg.
A Taj moj bivši je bio moja ogromna ljubav. Nakon što me ostavio, više od godinu dana nisam niti izašla s drugim muškarcem...duboko u sebi uvijek sam se nadala da ćemo ipak na kraju završiti zajedno, pogotovo što smo održali kontakt, znali se nekad naći na nekom piću... Zadnji put smo se slučajno sreli prije tri mjeseca, sjećam se točno jer takve datume pamtim, završili na večeri, i on je cijelo vrijeme potencirao kako nam je ustvari bilo dobro, i kako se nismo rastali u nekoj svađi... I da zašto se opet ne pofarbam u crno jer mi je predivno stajalo, a od svjetle brinete postala sam crnka njemu za ljubav jer ne voli plavuše...

A ostavio me jer ga je brinulo 15 godina razlike, jer već ima djecu i ne želi ih više a meni to ne želi uskračivati... Tako je barem rekao.

Moram li vam kazati da sam danas saznala da se uskoro ženi sa curom koja je plavuša cca 5 godina mlađa od mene i da je trudna ?

I, vjerujem da znadete računati, ako sad već svadbu planiraju, onda je on znao da je ona trudna kada je meni pričao da će doći provjeriti da li sam još uvijek onako dobra kao što sam bila.

Sličim li vam...
... malo ?

- 23:55 - Komentari (9) - Isprintaj - #

15.05.2007., utorak

mačja gimnastika

Trebala sam ići na rafting, pa nisam. U zadnji tren je 1/2 od nas žena rekla da ne ide. Onda je 1 od njih rekao da ne ide, a još 1 da ide motorom pa se nađemo "tamo" - čisto sumnjam da bi se pojavio na blatnoj obali da zasjedne gumenjak, nakon što je 2 godine štedio za jurilicu... Uglavnom, omjer ja Jedna i njih 4 nije mi se svidio. Nema veze što su uglavnom oženjeni, ti su upravo grozni svojim "forama" ... Kao, ma mačko, šalim se.... Al ak te treba koji put servisirat, tu sam. Ides, baš padam na tu foru, to mi je ... ono... Da ne spominjem da mi se uopće ne skupljaju nečiji ostaci...

Za jednog od njih 4 sumnjam već dugo da je poprilično zaljubljen u mene, dečko nije čak ni loš, al jebiga ...kad bi mi bar kriteriji bili manji pa da zanemarim karijes na prednjem zubu! Al jebemu, dečko se baš voli stalno smijat!

I tako ja pakleno vruči vikend umjesto da odem u provod - ostala doma... U petak me izmrcvarili na poslu pa mi se nije dalo pakirati za neki solo vikend.

Subota ujutro a ja u pola 8 puna adrenalina... Nabrijavala sam se cijeli tjedan na avanturu, znoj i slatko mučenje u divljoj prirodi pa je tijelo valjda očekivalo... I umjesto da se uputim u tornado obilazak shopping centara, ja se zaputila na - tržnicu. Iliti plac.

I kupila hrpu tagetesa, pelargonija, zvončiće (čini mi se neka jako raširena vrsta - sve što visi tete zovu "zvončići") pa onda nešto što izgleda kao perje, tratinčice (valjda) , dalije.... A kupila sam i flance paradajza, nek se nađe. Jedva sam to sve natovarila u gepek... Ma, da ne mislite, kužim se ja pomalo u vrt, pa moram imat neki antistress hoby...
I umjesto da se bacim na lakiranje noktića - tenisice za štihanje na nožice, trenirka, rukavice, sunčane cvike na nos i u vrt...

Pozvala bih ja jedan dan one kretene od režisera di se pojavljuju damice koje kao nešto sade, pa poslije samo otresu rukavičice i sjednu za stol, da malo dođu k meni... Poslije skoro cjelodnevnog šljakanja, navečer sam bila krepana. Nema te teretane ili fitnessa koji može tak izradit miške kao moja Gđa Štihača.

Taman kad sam krenula izribat to blato sa sebe i utrpat se u krpe, javlja se moj mali... došao bi po sat, jel... E, pa ne može - neda mi se, čujemo se sutra.

Valjda se naljutio jer se u nedjelju nije javio, a i bolje tako - Zakon braće je zbilja bio napet!

Jučer me zvao onaj moj "jebote" boy, opet on nešto kava - cuga...bla bla... Kao, ima neku super ponudu za posao ako ga vodim na večeru, poslat će mi mailom... Naravno, mail poslao do kraja radnog dana nije, pa sam mu iz šale pred kraj dana poslala mail da može piće jer se moram podsjetiti kako izgleda, budući mi se file "komadi" briše nakon 30 dana nekorištenja.

Izgleda da sam pikla ego, danas ne da mi se nije javio na poziv, već ga je odbio. Ups!

A i mali se ljuti izgleda još uvijek, danas mi je samo rekao "možda".

Nešto mi ovaj tjedan svi planovi padaju u vodu, pa me tako izgleda čeka samo izležavanje pred tv-om skupa sa svojom mačketinom.

A vi mislili da će blog bit (samo) o sexu!





(da bar....)


- 20:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.05.2007., petak

aftersex minutes

Imam si ja tog malog, s kojim se povremeno viđam. Točnije, sexam.

Moja kolegica sa faksa, opaljena sisata plavuša sa diplomom (te su najgore) posredovala je u razmjeni brojeva, meni je trebalo obavit nešto s čim se on bavi. Taj prvi puta smo pričali na tel više od pola sata. Uslijedili su pozivi i porukice, nisam bila zainteresirana za više, bila sam u nekoj vezi, s tipom do kojeg mi je bilo stalo, jako. A onda me taj ex tip raspizdio pa sam pristala na kavicu s malim. Izašli smo na javno mjesto točno 3 puta :

1. kafić - kad smo se upoznali,
2. kafić, i to čak u drugom gradu,
3. kafić - moj kvart, pričali smo satima, a nakon toga smo se posexali, u autu

Srećom pa mali ima veliki auto, a ja par km od kuće dobar fukodrom....brdašce sa jebeno dobrim pogledom na grad... u okolici nema žive duše pa se možeš drapat u autu bez straha da će ti neki perverznjak buljiti u dupe dok izvodiš manevre da koliko toliko elegantno izgledaš dok pokušavaš popušiti...ili nešto već.
Jedno vrijeme smo se drapali u autu, a onda smo te susrete preselili u moj krevet... zapravo, ne samo krevet...

Negdje u toku, saznala sam da on ima curu, s kojom je i poslovno vezan. A ja sam se sa ex dečkom malo mirila, malo svadila, provodila s njim vikende i šetala po Jarunu a navečer zvala malog da mi dođe.

Nekad se mali i ja nebi vidjeli po par tjedana... jedan sms...i navečer bi se sexali ko zečevi.

Dođe k meni, pusa na ulazu, ravno u krevet, 2-3 riječi di si šta si dok se skidamo, sex... oblačenje, ja mu donesem sokić dok si on popuši pred tv-om, pusa na odlasku uz njegov obavezan "budi dobra" pozdrav. &0 minuta. Ako i toliko.

A ja taj dan obavezno preskočim tuširanje, pa drugi dan na poslu onako sva mirišim na njega... mmmmm... Ne znam kako je drugima pored mene, ali meni je mmmmmm... Kad na dosadnom sastanku zavrtim pramen kose koji još miriši na njega...

Negdje u tijeku toga svega se i moj ex izgubio, tj. postao mi dosadan i naporan. Trebalo mi malo odmora od muškaraca, bavila sam se sobom - frizeri, shopping, kozmetičarka, novi auto, izlasci...

I jedno jutro skužila da si malog nisam zvala mjesec dana. Uuuu... odmah sms - "ja bi se sexala"

Trebalo mu je ravno minuta da odgovori - "sve moze"

Navečer je dojurio....mmmmm... falio mi njegov miris... Malo smo si pofalili izgleda jer je bilo kratko i žestoko. Cigareta + sokić, pusa na odlasku, "budi dobra".


Ujutro se spremam na posao i skužim da je zaboravio sat. A mobitel koji sam vidla da je stavio pored sata nije zaboravio. Pošaljem sms - zaboravio si sat, navrati usput kad ides doma na moj posao po njega. Al kao, nije mu usput , pa ide drugim putem... neka stoji kod mene, bude ga uzeo kad drugi put dode. Prvi puta u pola godine da je rekao nešto u futuru - "kada drugi put dođem" .

I tako taj sat stoji na mom stolu, pored mog satića, i još miriši po njemu... a ja eto već par dana hodam svijetom napaljena i guštam šta ću mu sve raditi ... mljac!

Pitat ću ga danas dal ga možda zanima koliko je sati....





- 14:00 - Komentari (7) - Isprintaj - #

10.05.2007., četvrtak

kad shit manager kaže vau vau

Kad se spomene posao, prilično sam bahata ...Fancy naziv radnog mjesta, dosta dobra plaća, imam neku reputaciju... Ok, kao i svi hrvati uredno grintam protiv posla, no sve u svemu, nije mi loše.

A i zanimljiv mi je posao, osim što mi povremeno ujebu subote, nedjelje i praznike... godišnji. I uuuužasno me živcira što sam okružena hrpom bangludbang

Jer kod nas ovisno kako se taj dan vlasniku, ups i pardon - Predjedniku Uprave, digne (ili ne) tako smo svi vrijedni i dobri, ili gamad kojoj treba dati otkaz... I tako se ljudi i promoviraju. Pa kad ti totalni nesposobnjakovići dobiju razne ovlasti i počnu iskazivat moć, pa naprave manja ili veća sranja, i onda kad stvari odu krivo, tj. nastane sranje - nastupam JA. The Shit Manager.

I nedavno opet nastalo neko sranje, smislili oni plan ... Uglavnom, osnovali pametni ljudi iz Uprave neku VIP grupu tj. okupili nas par budala i napravili Akcijski plan ... Nebitno, posao živo sranje, kontrole , provjere .... dooooosadno. Dobili smo čak i svoj odvojeni dio zgrade di smo ko cucki zatvoreni, pa ne možeš ni malo potračat usput na hodniku dok ideš na wc. Naravno, uz taj VIP zadatak od veeeeelike važnosti za kompaniju visi mi za vratom i redovan posao. I tako već skoro 2 mjeseca... headbang

No, odradila bi ja to, i bila sam vrijedna dok mi nije pukao film ... Jedna članica tima se naglo razboljela, pa boluje već 10 dana, jedna je dala otkaz nakon 3 dana... Kolega koji je također u timu i koji bi trebao rintati kao i svi mi, svoj dio posla uredno uvaljuje kolegici, svako malo me ispituje kako ide ovo, šta da napravim s ovim... a pred šefovima priča JA sam napravio izvještaj (spojio u excell podatke koje smo mu mi poslale), Ja sam uvidio ovo, ja sam uvidio ono... Uglavnom, laktaroš i ona najgora vrsta ulizica koja postoji.

Ovaj tjedan se toliko razbahatio da se nije ni pojavio u tom našem VIP sektoru na našem very VIP zadatku... kao, jako je zaposlen sa redovnim zadacima.


E pa znam i ja glumit naivku... Upotrijebih svoju rječitost, i složih jedan mail za Upravu u kojem izražavam svoju zabrinutost za cijeli Akcijski plan s opbzirom na raspad tima, s posebnim naglaskom na koleginu ogromnu zaposlenost na redovnim zadacima. Pa sam onda, da zacementiram stvar, na hodniku nabacila priču osobi za koju znam da je naaajveći info punkt i za koju znam da sigurno proslijeđuje informacije u uho The Mana. I za kraj, danas sam jednu osobu odbila odnosno da ću joj riješiti problem tek sutra jer eto, kolege nema pa ja moram odrađivati i njegov dio posla. I znam da će to noćas na jastuku The Man saznati naughty

Zločesta sam. Znam. Ali još moja glava ne ide dobrovoljno na panj.




- 12:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.05.2007., utorak

jebački žabac

Bila ja nedavno na nekom vip partiju u jednon od rijetkih elite kockarnica... jet set prezentacija, ulazilo se s pozivnicama... I kraj stola za rulet, upoznala ja lika... Bio mi zgodnički, nešto smo lijepo popričali... Malo zbunjen i sramežljivo među svim onim napuhancima, i zato mi je zapeo pogled na njemu ...
Doduše, i ja sam se uklapala u okolinu, napiturana kao prava mala sponzorušica samo malo elitnija ;)

Ipak sam ja malo starija koka, tako da imam radar ... Odmah sam vidjela da mu se sviđam, što je bilo potvrđeno kad je počeo spominjati da će mi dati svoju vizitku... ali nema ju tu, morali bi skoknut do njegovog auta... Bla bla... Kasnije je nekako uspio pokazati auto, mora mu se priznat, prava perverzija od autića.
I tako, taj puta sam ja dala njemu svoju vizitku, jer , eto, ipak smo svi tamo bili pozvani kao neki vip poslovnjaci, pa u duhu toga da naše kompanije surađuju, nije fer da sad glumimo "budi macho i nađi sam broj"...
I tako, zivka on mene već skoro dva mjeseca, dogovaramo za kave "ali ne sad, baš sam nešto dogovorio" ... A kao, ja sam mu super. I pričamo si mi po sat vremena. Al nema on vremena, bude me sutra siiiigurno nazvao.

Uglavnom, jučer idem ja s kozmetičkog, vidim propušten poziv pa da zvrcnem čovjeka... Hm... jel sam ja prije bila gluha ili kaj, il se on opustio previše.. al čovjeku je podštapalica "jebote".. Da me toliko puta opalio koliko puta je rekao jebate, mogla sam tri puta svršiti.

Mislim da ga neću više zvati.

Zapravo, večeras sam si dogovorila jednog drugog malog lovera. Koji nema podštapalicu. On samo šuti i radi.

- 22:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

06.05.2007., nedjelja

UVOD (kratak je pa ga se možda i ne preskoči)





Ovaj prvi post na svakom blogu bude dosadan... ja sam ovakva i onakva, želim ovo i ono... tu sam zato i zbog toga... Al eto, i to se mora obaviti, pa evo...

Ja eto, želim imati mjesto gdje mogu ispričati ono što nikome ne bih mogla oči u oči, male pikanterije koje mi se događaju a nisu čak niti za priznanje preko telefona... stvari iz prošlosti koje me još i danas muče a nemam hrabrosti glasno reći da, ja sam to napravila

Kao i sve druge ljude, ispričati nekome neutralnome svakodnevne stvari koje mi se događaju, ponekad se malo pojadati a ponekad pohvaliti.






- 21:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.