sextress

  svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

17.05.2007., četvrtak

no comment

A lijepo sam sama sebi rekla da je šugav tjedan i najbolje da ostanem doma pred tv-om!

Ali neee... Moram ja sebi organizirat malo akcije, kao, dosadan neki tjedan pa da ga popunim.

I tako odlučim ja ugovorit mehaničara i napravit na autu jedan mali tjuning, koji planiram već duže, ali nije da je hitan i da je morao biti baš sada... Ionako sam u minusu po svim živim računima i karticama kako nisam bila godinama...

Uglavnom, dio je došao ranije, i ja naravno nisam mogla izdržat već sam izmaltretirala mehaničara da me primi danas, odmah i sad. I odjurim ja pod pauzom... Naaaaaravno da nisam prije pitala koliko to traje, al ok - 2 sata neće skužiti da falim.

I da ne čekam tamo bezveze, odem ja u lokalnu birtiju. Birtija puna ko šipak, mjesta - 0 bodova. Zamolim konobara da mi pronađe neko mjestašce da na brzinu nešto žvaknem. Valjda je čuo kako mi kruli u želucu jer sam bila gladna da bi jela i vani na dvorištu da mi daju, pa je ponudio da sjednem k jednim stalnim gostima, ako mi ne smeta. A šta ću, kažem ja može-ako njima ne smeta.
I smjesti me k trojici likova koji bi slikom i prilikom mogli današnjim mladim generacijama demonstrirati kakvi su bili direktori u ex jugi. Vratio me prizor u rano djetinjstvo, kad sam s tatom hodala po malonogometnim turnirima njegovog samoupravljačkog društva.... A na stolu dinstana jetrica i gemišti.
Dnevni meni. Ni teleći gulaš mi nije zvučao baš ok, pa sam naručila neki file, ako može.

Taj moj file su valjda prvo morali uloviti na dvorištu, jer čekala sam ga 45 minuta. Za to vrijeme, saznala sam sve i svašta, ustanovili mi i da imamo neke zajedničke poznanike...
I tako ja dobila ručak besplatno. Mora se priznat da su mi malo uljepšali dan, neću nikom priznat da su njih trojica zajedno imali pola tone, bitan je dio di su mi frajeri platili ručak. I zapravo su bili iznimno kulturni i pristojni.

I tako izađem ja iz birtije, odklipsam koji kilometar do radione da podignem auto, kad ono, moja zvijer još sva raskopana na dizalici... Kaže mi moj majstor - sorry, zvao sam te (pogledam na mob - zbilja, zvao me, al ja kokoš lajava nisam čula), ne bude gotovo još bar sat vremena, pa bi ti dao neki auto da odeš na posao...
Ok može, mada sam sad izostala s posla ne 2 sata već skoro 4, al bio bi barem red da se pojavim na poslu pred kraj radnog vremena i da provučem karticu za odjavu u uobičajeno vrijeme... Platim račun jer kad ću vračat auto servis više neće radit.... Račun je bio malo veći nego mi je rekao, pa sam morala provuči 2 kartice. Grrrr, al ajde.

Dođemo mi do garaže s autima, mislim ja u sebi dat će mi on neko malo sranje toliko da se prepeljam , kad skužim - daje mi čovjek ključeve od SVOG auta. Wow!
Wow!
Wow!
Prvo sam se malo nećkala... ali ....vaaaaau ! Došlo mi da zavijam od sreće... Samo mi je napomenuo da malo pripazim preko rupa jer je auto dosta nizak. Da nizak ?! U autu praktički ležiš jer je auto jebena jurilica ... I k tome - čovjek je ipak mehaničar - auto je sređen za utrke. Toliko da nema ni tablice.
Jao , što sam si bila sva važna po semaforima... Nisam mu rekla (mada vjerujem da je skužio po mom smajlu kada sam vratila auto), auto ideeeeeee... Prvo sam svim bahatim seronjama pokazala šta ih ide, a onda... Obilaznica je bila moja, kad sam zakasnila 4 sata, nek bude i tih pol adrenalinskih sata. Čudo da nisam neko sranje napravila, jer auto prosto leeeti - al eto, nisam. Malo sam se na poslu pokazala, popila kavicu i krenula vratit čovjeku auto.

Obavimo primopredaju, ja da ću uzet svoj auto, hodam oko njega , divim se - i skužim da mi guma ide ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.....

Lik išao na probnu vožnju i pokupio čavel... A mislim super! Sad na autu s kojim se vozim 200 imam pokrpane 2 gume, jer nedavno sam pak ja sredila jednu.

Pokrpamo mi gumu, i zamolim ga nek mi provjeri tlak u ostalim gumama... Još bolja krasota - svaka guma drugi tlak! No krasno!

Odem ja konačno doma. Nakon sat vremena doma pred tv-om, nije mi dao vrag mira, nazovem neke ljude za neku cugu... U tom društvu našao se i lik koji pozna jednog mog bivšeg.
A Taj moj bivši je bio moja ogromna ljubav. Nakon što me ostavio, više od godinu dana nisam niti izašla s drugim muškarcem...duboko u sebi uvijek sam se nadala da ćemo ipak na kraju završiti zajedno, pogotovo što smo održali kontakt, znali se nekad naći na nekom piću... Zadnji put smo se slučajno sreli prije tri mjeseca, sjećam se točno jer takve datume pamtim, završili na večeri, i on je cijelo vrijeme potencirao kako nam je ustvari bilo dobro, i kako se nismo rastali u nekoj svađi... I da zašto se opet ne pofarbam u crno jer mi je predivno stajalo, a od svjetle brinete postala sam crnka njemu za ljubav jer ne voli plavuše...

A ostavio me jer ga je brinulo 15 godina razlike, jer već ima djecu i ne želi ih više a meni to ne želi uskračivati... Tako je barem rekao.

Moram li vam kazati da sam danas saznala da se uskoro ženi sa curom koja je plavuša cca 5 godina mlađa od mene i da je trudna ?

I, vjerujem da znadete računati, ako sad već svadbu planiraju, onda je on znao da je ona trudna kada je meni pričao da će doći provjeriti da li sam još uvijek onako dobra kao što sam bila.

Sličim li vam...
... malo ?

- 23:55 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.