sextress

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

16.03.2008., nedjelja

update

Auh... nakon duuugo vremena, da nažvrljam i ja nešto. Mislim si dosta često na ovaj moj blogić, fali mi ponekad da "popričam" s njim, komentari nekad jako dobro dođu... Ali nikako naći vremena!

Dakle, šta se događalo u proteklih evo skoro 6 mjeseci... Uh, dosta toga i ništa konkretno, ha ha! Udala se nisam, nisam ni trudna, još uvijek radim isti posao ... Zapravo, kad razmislim, nema puno promjena, a opet...
Na poslu upravo ovih dana završavam jedan projekat, koji je trebao trajati 2 mjeseca, a odužio se - ne mojom krivnjom, na skoro godinu dana... Moje bivše radno mjesto je preuzeo netko drugi. Taj drugi je napravio toliko sranja da to nije normalno, ali kak to već ide, jako si je dobar sa jednim od direktora u kompaniji tako da su moje primjedbe i ukazivanja da to što on radi ne valja bile uredno prezentirane da ja ne znam posao, da on sad dovodi stvari u red i ja sam, blago rečeno, došla na crnu listu. Jedina satisfakcija je da sam ja prije par mjeseci imala toliko mozga da pošaljem par mailova na svog šefa u kojem jasno i glasno ukazujem na greške koje je moj supstitut napravio i probleme koji će nastati... Tako da sad kad su njegova sranja počela isplivavat, ja se samo smješkam i kad me mole za pomoć - ne znam ja ništa... i samo ponovno pošaljem te mailove da se vidi da sam daaavno rekla svoje, i da sam bila u pravu. Ha! Kako god to završilo, nemam pojma gdje ću i šta ću raditi kad ovaj moj projektić završi... Moja kompanija je inaće leglo tračeva, i obično svi sve znaju i prije nego osoba o kojoj se priča... Malo sam osluhnula tračeve i svašta sam čula... od toga da mi se sprema otkaz, pa do toga da će me postaviti na neku direktorsku poziciju, čak sam čula i neku spiku da će za mene formirat specijalni odjel jer se kroz ovaj moj projekt dosta toga novoga pojavilo ... Za sad, ja službeno pojma nemam o ničemu. Sjedim na katu s direktorima, pijem kavice s njima, smješkam se i ... čekam.
A dok ja to fino čekam da se oni smisle, tipkarim na laptopiću neke privatne stvari... odnosno, pripremam svoj biznis. Krenula sam ja to prtljat još prije skoro godinu i pol, ali ovaj naš Bandić i ova naša krasna pravna država je usrala na svim poljima, tako da na upis vlasništva bez kojeg ne mogu dobiti potreban kredit čekam eto već skoro 10 mjeseci... Ali, kockice su spremne, i kad teta referentica z gruntovnice lupi žiiiga na moje papiiiire, pokreće se moj domino. I eto mene u poduzetnike , hehe! Dok sam ja to tako pripremala taj moj prvo-idejni biznis, svašta sam vidjela i saznala, tako da je u pripremi i biznis br.2 i biznis br.3. u koji idem sa kompanjonom.
I tako, to vam je jedan od glavnih razloga zašto ja jurim okolo ko manijak bez trenutka predaha... Jurim po bankama, advokatima, raspitujem se kod arhitekata, majstora... Putujem, obilazim i gledam predmete svojih želja, kalkuliram..... Malo se smijem, a malo plačem.

I sve to samnom prolazi moj mali... Da, da... tko bi rekao, još smo zajedno. Istina i bog, malo ga je ovih dana uhvatila panika pa mi je rekao da nije spreman za ozbiljnu vezu i tako to, da se ne može obvezat na ništa... Ne znam dal je to uvod u ono "ostanimo prijatelji" ili je osjetio upravo to - da je spreman za ozbiljnu vezu pa se prepao... Malo mi je indikativno da je ta izjava došla nakon što smo proveli tjedan dana na putu u jednom od najromantičnijih gradova, što je bio moj poklon njemu za rođendan, gdje ja nisam štedila ispunit mu svaku želju koju je imao... I gdje nam je bilo fantastično, kako dok smo se gostili jastogom tako i dok mi je masirao stopala jer sam hodala 3 sata po nekakvim kulama i tornjevima njemu za ljubav ... Zadnjih pola godine posvađali smo se ukupno 2 puta - 1. put kad je izjavio da će novu godinu slaviti sa dečkima, i drugi put kad smo feštali i cugali ko smukovi kod mene doma i on je takav htio sjest u auto. I to je to, ostalo sve kao da smo telepatski povezani...Čak je on počeo poticati neke pričice kad sam spominjala te svoje biznis ideje, kako ga mogu uključiti, čak dapače, za jednu biznis ideju upravo je on zaslužan. Mislila sam to odraditi s njim, ali sad kad je izjavio da nije spreman na obaveze, našla sam si partnera koji se ne boji izjaviti - ako nam bude dobro išlo, slijedeće godine uzimamo još jedan...
Sad ovih par dana od kad je izjavio da nije spreman na obaveze, ja sam se malo posvetila drugim stvarima. Evo, čak pišem i blog. Nakon dugo vremena, posvetila sam se nekim aktivnostima koje su dugo bile na ledu, i mada mi fali sexic i njegovo slatko malo dupence... Moram priznat da je on taj koji šalje porukice : mala, a danas od tebe niti a, kako si mi?


- 20:17 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.