sextress

  svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

15.05.2007., utorak

mačja gimnastika

Trebala sam ići na rafting, pa nisam. U zadnji tren je 1/2 od nas žena rekla da ne ide. Onda je 1 od njih rekao da ne ide, a još 1 da ide motorom pa se nađemo "tamo" - čisto sumnjam da bi se pojavio na blatnoj obali da zasjedne gumenjak, nakon što je 2 godine štedio za jurilicu... Uglavnom, omjer ja Jedna i njih 4 nije mi se svidio. Nema veze što su uglavnom oženjeni, ti su upravo grozni svojim "forama" ... Kao, ma mačko, šalim se.... Al ak te treba koji put servisirat, tu sam. Ides, baš padam na tu foru, to mi je ... ono... Da ne spominjem da mi se uopće ne skupljaju nečiji ostaci...

Za jednog od njih 4 sumnjam već dugo da je poprilično zaljubljen u mene, dečko nije čak ni loš, al jebiga ...kad bi mi bar kriteriji bili manji pa da zanemarim karijes na prednjem zubu! Al jebemu, dečko se baš voli stalno smijat!

I tako ja pakleno vruči vikend umjesto da odem u provod - ostala doma... U petak me izmrcvarili na poslu pa mi se nije dalo pakirati za neki solo vikend.

Subota ujutro a ja u pola 8 puna adrenalina... Nabrijavala sam se cijeli tjedan na avanturu, znoj i slatko mučenje u divljoj prirodi pa je tijelo valjda očekivalo... I umjesto da se uputim u tornado obilazak shopping centara, ja se zaputila na - tržnicu. Iliti plac.

I kupila hrpu tagetesa, pelargonija, zvončiće (čini mi se neka jako raširena vrsta - sve što visi tete zovu "zvončići") pa onda nešto što izgleda kao perje, tratinčice (valjda) , dalije.... A kupila sam i flance paradajza, nek se nađe. Jedva sam to sve natovarila u gepek... Ma, da ne mislite, kužim se ja pomalo u vrt, pa moram imat neki antistress hoby...
I umjesto da se bacim na lakiranje noktića - tenisice za štihanje na nožice, trenirka, rukavice, sunčane cvike na nos i u vrt...

Pozvala bih ja jedan dan one kretene od režisera di se pojavljuju damice koje kao nešto sade, pa poslije samo otresu rukavičice i sjednu za stol, da malo dođu k meni... Poslije skoro cjelodnevnog šljakanja, navečer sam bila krepana. Nema te teretane ili fitnessa koji može tak izradit miške kao moja Gđa Štihača.

Taman kad sam krenula izribat to blato sa sebe i utrpat se u krpe, javlja se moj mali... došao bi po sat, jel... E, pa ne može - neda mi se, čujemo se sutra.

Valjda se naljutio jer se u nedjelju nije javio, a i bolje tako - Zakon braće je zbilja bio napet!

Jučer me zvao onaj moj "jebote" boy, opet on nešto kava - cuga...bla bla... Kao, ima neku super ponudu za posao ako ga vodim na večeru, poslat će mi mailom... Naravno, mail poslao do kraja radnog dana nije, pa sam mu iz šale pred kraj dana poslala mail da može piće jer se moram podsjetiti kako izgleda, budući mi se file "komadi" briše nakon 30 dana nekorištenja.

Izgleda da sam pikla ego, danas ne da mi se nije javio na poziv, već ga je odbio. Ups!

A i mali se ljuti izgleda još uvijek, danas mi je samo rekao "možda".

Nešto mi ovaj tjedan svi planovi padaju u vodu, pa me tako izgleda čeka samo izležavanje pred tv-om skupa sa svojom mačketinom.

A vi mislili da će blog bit (samo) o sexu!





(da bar....)


- 20:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.