Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

aftersex minutes

Imam si ja tog malog, s kojim se povremeno viđam. Točnije, sexam.

Moja kolegica sa faksa, opaljena sisata plavuša sa diplomom (te su najgore) posredovala je u razmjeni brojeva, meni je trebalo obavit nešto s čim se on bavi. Taj prvi puta smo pričali na tel više od pola sata. Uslijedili su pozivi i porukice, nisam bila zainteresirana za više, bila sam u nekoj vezi, s tipom do kojeg mi je bilo stalo, jako. A onda me taj ex tip raspizdio pa sam pristala na kavicu s malim. Izašli smo na javno mjesto točno 3 puta :

1. kafić - kad smo se upoznali,
2. kafić, i to čak u drugom gradu,
3. kafić - moj kvart, pričali smo satima, a nakon toga smo se posexali, u autu

Srećom pa mali ima veliki auto, a ja par km od kuće dobar fukodrom....brdašce sa jebeno dobrim pogledom na grad... u okolici nema žive duše pa se možeš drapat u autu bez straha da će ti neki perverznjak buljiti u dupe dok izvodiš manevre da koliko toliko elegantno izgledaš dok pokušavaš popušiti...ili nešto već.
Jedno vrijeme smo se drapali u autu, a onda smo te susrete preselili u moj krevet... zapravo, ne samo krevet...

Negdje u toku, saznala sam da on ima curu, s kojom je i poslovno vezan. A ja sam se sa ex dečkom malo mirila, malo svadila, provodila s njim vikende i šetala po Jarunu a navečer zvala malog da mi dođe.

Nekad se mali i ja nebi vidjeli po par tjedana... jedan sms...i navečer bi se sexali ko zečevi.

Dođe k meni, pusa na ulazu, ravno u krevet, 2-3 riječi di si šta si dok se skidamo, sex... oblačenje, ja mu donesem sokić dok si on popuši pred tv-om, pusa na odlasku uz njegov obavezan "budi dobra" pozdrav. &0 minuta. Ako i toliko.

A ja taj dan obavezno preskočim tuširanje, pa drugi dan na poslu onako sva mirišim na njega... mmmmm... Ne znam kako je drugima pored mene, ali meni je mmmmmm... Kad na dosadnom sastanku zavrtim pramen kose koji još miriši na njega...

Negdje u tijeku toga svega se i moj ex izgubio, tj. postao mi dosadan i naporan. Trebalo mi malo odmora od muškaraca, bavila sam se sobom - frizeri, shopping, kozmetičarka, novi auto, izlasci...

I jedno jutro skužila da si malog nisam zvala mjesec dana. Uuuu... odmah sms - "ja bi se sexala"

Trebalo mu je ravno minuta da odgovori - "sve moze"

Navečer je dojurio....mmmmm... falio mi njegov miris... Malo smo si pofalili izgleda jer je bilo kratko i žestoko. Cigareta + sokić, pusa na odlasku, "budi dobra".


Ujutro se spremam na posao i skužim da je zaboravio sat. A mobitel koji sam vidla da je stavio pored sata nije zaboravio. Pošaljem sms - zaboravio si sat, navrati usput kad ides doma na moj posao po njega. Al kao, nije mu usput , pa ide drugim putem... neka stoji kod mene, bude ga uzeo kad drugi put dode. Prvi puta u pola godine da je rekao nešto u futuru - "kada drugi put dođem" .

I tako taj sat stoji na mom stolu, pored mog satića, i još miriši po njemu... a ja eto već par dana hodam svijetom napaljena i guštam šta ću mu sve raditi ... mljac!

Pitat ću ga danas dal ga možda zanima koliko je sati....






Post je objavljen 11.05.2007. u 14:00 sati.