sextress

  svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

23.05.2007., srijeda

tres za sex

Moram priznat da me sjebala ona vijest da mi se ex ženi. I da će biti tata. Ful me sjebala, gadili su mi se svi oko mene... Prala me teška depresija, bijes, razočaranje... Osjećala sam se iskorišteno. I bila ljubomorna ko pas. Sreća njegova da ga nisam srela, vjerojatno bi ga pogazila!

Vjerovala sam da je on nešto posebno, drugačiji od drugih. Vjerovala sam mu, vjerovala sam da mi je iskren, vjerovala sam da imamo nešto posebno. A on je pas nad pasima! Ma, uvreda je za psa to što ga uspoređujem s njim!

Nije me povrijedilo to što sam izgubila ljubavnika jer mi nismo zajedno već par godina... već što sam izgubila prijatelja. Sve je jedna velika jebena laž.

Očito da danas moraš biti jebeni lažljivac, da bi bio sretan. Ne znam više ni za jedan par u kojem barem jedno ne vara drugo... A najčešće se varaju oboje.... Svaki brak danas nastaje zato jer je ona ostala trudna...Haloooo?! Pa to mi je totalno u kurcu, da moram frajera lovit na trudnoći da me oženi! Al očito ja koja sanjarim o nekakvom očito nepostojećem idealu, ja budem ostala sama...
Koji je smisao svega toga, koji je užitak stalno živjeti u laži?
Ovaj moj ex na poruku kojom sam mu javila da sam saznala za sretnu vijest i da mi je drago za njega te da mu želim sve najbolje, javio se tek drugi dan. . Dala sam kolegici da mi osmisli neutralan text jer nisam željela da on osjeti da se osjećam izdanom. Ali očito je u njemu više grižnje savjesti jer mi se javio tek sa šturim hvala. U tom njegovom hvala bilo je toliko srama... Ja tako ne želim živjeti.

I tako sam sva u crnim mislima bauljala par dana... Baš me pogodilo.

Usput mi je propao i planirani put za godišnji... Jaaaao, kako ja ne volim ljude koji se ne mogu na ništa odlučiti, koji obećaju jedno, pa za dva dana zovu da im je pao NLO na krov i oteo brata blizanca kojeg nemaju...bla bla srač srač i slično... Mislim, šta nemaju muda odmah reći - gle, ne računaj na mene, i gotovo.

Uglavnom, odjebao me potencijalni partner za partijanje u Grčkoj par dana prije neg je trebalo potvrdit aranžman... Sreća bar je bio toliko pristojan da javi prije nego sam uplatila tako da bar nisam popušila lovu zbog otkazivanja aranžmana.

Al dobro...imao je prošli tjedan i pozitivnih strana... Nisam baš bila nešto gladna, pa nisam ni primjetila da sam skinula onih 2 kg što me muče da se uvučem u manji broj traperica... Sad su tako glatko sjele , he he he! Imala sam vremena, pa sam iskoristila preostale tretmane po kozmetičkim salonima, a i naručila sam se na šminkanje. To mi je posebno fora, imam jednu parfumeriju gdje stalno kupujem pa uvijek dobijem svakakve uzorke i bar jednom mjesečno se naručim na šminkanje, uživam vidjeti kako me drugi doživljavaju i isprobavati nove stvari. Ovaj puta prvi puta šminkao me muškarac!
Godilo je egu što se profesionalac divi mom tenu, kad kaže da gdje sam bila kad je tražio modele za reviju jer eto imam fantastične oči i trepavice...Ha! I zbilja me super namackao, tako da sam nakupovala sve te mazarije i sad imam hrpu novih igračkica !
I kupila sam si crvene cipelice sa mašnicom , i par medenih medenih stvarčica... Za neke sitne pare tako sam se dobro osjećala, ko bombon! Kolega na poslu rekao da sam cura koja se samo poželjet može.

I još su me na poslu iznenadili sa novim laptopom, nekim fancy high tech čudom pa je onaj kolega laktaroš puko od ljubomore kad je skužio da uz sve ima i dvd pržilicu! Ha!

A tu je i moj Mali loverboy... došao je po sat :)
Al on već zaslužuje zaseban post.
- 23:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.