seksualne maštarije

nedjelja, 10.11.2019.

kad muškarac omane

Znamo li mi žene biti kučke? Ooooooo znamo i te kako. Neke su u stanju reći muškarcu koliko mu je mala njegova muškost. Neke su u stanju da ga zbog „veličine“ prevare i to u zajedničkom stanu… Zanemaruju sve muškarčeve kvalitete uspoređujući je s kvantitetom njegova penisa. Eto tako neke razmišljaju, nemilosrdno ostavljajući svakog kojem muškost nije po njihovim kriterijima zadovoljavajuća. Što je veći penis, to je bolji ljubavnik.

E pa nije baš tako. Lijepo je to i divno i krasno vidjeti i držati u ruci nešto krupno, čvrsto, al' to krupno i čvrsto može biti bezdušno i ravnodušno, osvajač koji si je umislio da je najbolji je… na svijetu. Kad-tad ta „veličina“ imat će problema s erekcijom, dok će oni s osrednjom veličinom funcionirati još dugo, dugo.

Nekoć su muškarci držali sve konce u rukama, probavali su žene, imali izbora na pretek i izabirali onu koja im seksualno odgovara. Njihova poencija nije dolazila u pitanje jer su bili napadači, osvajači…

Danas se seksualnom revolucijom 20.st. i ulaskom u 21. st. odnos snaga na seksualnoj bojišnici iz korijena promijenio. Žene imaju jednaka prava, ako ne i veća. One izabiru partnere, one odlučuju hoće li veza potrajati, a muškarci postaju nesigurni, ne snalaze se u toj ulozi i dolazi do kočnica koje dovedu do toga da omanu.

Ako je ženi bitan samo seks, ona će poput ratnice jurišati naprijed ostavljajući za sobom zgarište nesretnih muškaraca.

Ako žena voli muškarca, a želi ga odmah probati jer na to ima pravo, mora biti strpljiva. Omanut može 1. put, 2. put, 3. put pa možda i 4. put… Tko zna što se sve njima mota po glavi kad žena već na 2. dejtu želi seks?

Geste kojima žena pokazuje svoju ljubav mogu pomoći onome kojega je izabrala da se ne boji, da se ne pita, da vjeruje u nju. Dugotrajno maženje i ljubljenje i nježne riječi najbolji su lijek protiv kočnica. Ljubav može učiniti da se muškarac opusti, a za one muškarce koji se ljubavi boje, može biti okidač da omanu.

Što traži današnji muškarac? Ako mašta o ženi koju će osvajati teško će je naći. Žene danas osvajaju i to dosta agresivno. Zašto? Zato što su to stoljećima čekale da imaju jednaka prava. Neke su preagresivne i to odbija romantične muškarce.

Saznah od prijateljice da muškarac može omanuti i ako te jako, jako, jako želi. Eto još jednog problema.

Vatrena žena, ona kojoj je stalo do njenog muškarca mora biti i nježna žena i strpljiva žena kako bi se njen partner oslobodio i postigao punu erekciju.

U ovom današnjem suludom vremenu, nije lako biti muškarac. Sretna sam što sam žena. Žena koja nikad neće omalovažiti svojeg partnera, žena koja će čekati da se njena ljubav osjeća sigurno…

- 09:24 - Komentari (16) - Isprintaj - #

subota, 14.09.2019.

laka žena


u ženskom svijetu je ona koja ima 57 ili možda 60 ili pak 72kg…

A u muškom svijetu laka je ona koja je eto odlučila na prvom spoju da se poda. Još joj dodaju epitete štraca, kurva, šupljača, radodajka…

A jeste li vi muškarci ikada pomislili na to da mi žene imamo jednaka prava i da ves želimo odmah isprobati da znamo jel nam seksualno odgovarate? Jeste li se zapitali koliko sebi dajete za pravo i koliko nama uskraćujete?

E pa slušajte dobro: mi smo žene 20. i 21. st., svjesne smo svojih atributa, vrijednosti, znanja, suptilnosti, dobrote… i kao takve ravnopravno stupamo na scenu seksa.

Želite nas osvajati. Pa osvajajte. I mi želimo osvajati i biti osvojene. Danas nije osvajanje odvlačenje u krevet, danas je osvajanje koliko i kako nekoga oduševiš, iznenadiš, oraspoložiš, pružaš pažnju = pokazuješ ljubav.

Muškarac koji se danas nađe pred ženom 21.st. može lako, lako omanuti i 1. put, i 2. i 3. i tako sve do daljnjega dok ga u glavi koči misao da smo radodajke. Mi samo tražimo kompatibilne partnere, kao što ste vi tražili stoljećima.

Svojeg partnera koji me je htio osvajati iznenadila sam osvajanjem. Bojao me se, a nije trebao. Ljubila sam ga nježno i ljubim ga da stekne povjerenje, da zna da sam ja ta koja ga želi i da ću mu se podati kad god bude htio. To što smo se „probali“ nije znak da me osvojio.

Ako vam to ne odgovara, ako ste lovci na divljač, ako vas to ne uzbuđuje, vratite se u srednji vijek i tamo ostanite. Samo čuvajte se vještica!!!

Mi ćemo osvajati i pronaći onoga tko nas zavrjeđuje!!!


- 13:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 27.04.2019.

zavedi me plesom


Odjevena sam u svoju najljepšu haljinu, no ne daje mi samopouzdanje, treperim poput lista. Tu si uz mene i osjećam se sramežljivo, ne znam kud bih sa sobom. Muzika lagano svira. Jako želim plesati s tobom.

Čitaš mi misli. Ustaješ se i zamoliš me za ples. To je moja neispunjena želja od davnih davnina. Kroz glavu struje svakojake misli: „Koja je ono ženska strana u plesu? Eto me lovi trema sva ću se zblesati. Koliko ono otkucaja smije imati srce da ne umreš? Što ako ga ne budem mogla pratiti?“

Znam da sam puna ritma, znam i da mogu improvizirati, al noge mi klecaju. Ne znam kako ću to izvesti.

Ohrabruješ me osmijehom i naravno nešto opsuješ, da se moram i ja nasmijati. Ustajem i pojačavam glazbu da me opusti i ponese.

- Bože pomogni mi, sva sam odrvenjela.

Osjećaš i vidiš moju treskavicu. Priviješ me uz sebe i samo se lagano njišemo u ritmu. Srce mi udara u predjelu vrata. Mogla bih se srušiti.

Obožavam ples. Uzbuđuje me. Za mene on je dio ljubavne igre, igre bez granica. Svaka nova pjesma, svaki novi takt, svaki korak zadovoljstvo beskrajno. Nisam imala sreću da me ikad vodi muškarac kojeg sam voljela, da me raspleše po podijumu, da mi razgali dušu.

Znam da znaš plesati. Znam da si pun ritma i strah da te neću moći pratiti sve je veći.

No ti me ne tjeraš da pratim korake. Privijaš me uza se i ljubiš mi vrat. Koncentriram se na poljupce i počinjem se opuštati. Naše lagano njihanje uz glazbu polako prelazi u zavodnički ples. Stišćeš me polagano uza se, šapućeš mi nježne riječi, ritam naših koraka prati nesvjesno ritam glazbe. Uzbuđenje se može rezati nožem. Osjećam strujanje po tijelu, vreli valovi zadovoljstva slijevaju se i u moje slabine. Ovaj tren te želim u ritmu glazbe. Ne smijem ti to reći.

Moji bokovi postaju smjeliji, noge opuštenije. Ritam se mijenja i ti me polagano vodiš. Teško mi je. Cijeli sam život morala s frendicama plesati mušku stranu. Malo te pratim, malo pogriješim. Još me pere trema.

Improviziraš, muljaš me, vrtiš, počinjem uživati, pratim te smijehom. U sebi osjećam erupciju zadovoljstva. Ja plešem u zagrljaju za mene najseksipilnijeg muškarca.

Prekidam ritam tražeći tvoje usne. Doma smo, nismo na plesnom podijumu. Uvijam se u ritmu i ljubim te u ritmu, dišem u ritmu. Glazba i ti u kombinaciji, ubitačna formula za mene.

Počinje nova pjesma, novi ritam. Opijena tobom samo klizim kako me vodiš. Smijeh odzvanja sobom. Pršti sreća iz mene. Ples doživljavam kao vođenje ljubavi.

Odjednom na računalu izabireš tango. „Jao, to sam oduvijek željela. Jao ja ne znam plesati tango!“

Improviziraš umješno. Prisjećamo se tanga sa filmova, sa video klipova. Počinjemo lagano, nekako se usklađujemo, pokreti postaju smjeliji. Uvijam noge oko tebe, zabacuješ me unatrag, vrtimo se i smijemo. Zavodnički me gledaš. Ja te gledam pogledom oduševljene zaljubljene žene. Žustro se krećemo, ubitačno se gledamo. Tko tu koga zavodi? Vodimo li upravo plesnu ljubav?

Ritam nas vodi, ritam nas uzbuđuje. Snažno me držiš, još snažnije odguruješ. Stvoreni smo za improvizaciju. Nemam vremena za razmišljanje, upijam tonove, dodire, pokrete. Poželim da ovaj ples nikad ne prestane.

Tango je završio. Oboje smo uživali u njemu. Naglo se odmaknem od tebe. Tango je završio i ja se sad durim. Zgrabiš me muški i udijeliš poljubac koji mi zaustavi dah.

Zajapurena i sretna bacam se na kauč i povlačim te za sobom. Nastavljamo plesati na krevetu.

Ples na krevetu od valcera poljubaca polagano se pretvara u ritam TAM - TAM.

- 22:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 16.04.2019.

obljubit ću te

Promatram te. Upijam tvoj lik. Lice koje me prati već nekoliko mjeseci. Gledaš me. Zatvaram ti oči cjelovima. Prstima prelazim po tvojim borama smijalicama. Izmamim ti osmijeh. Dugo, dugo zadržavam se na tvojem licu dok ga ne preplavi sreća.

- Dobro jutro! - šapnem ti tiho. Dobro jutro dragi. Dobro jutro Srićo.
Izmamim ti uzdah. Likujem.

Prstom ti lagano prelazim preko rubova usana. Škakljam te. Nasmiješ se.


Polagano jezikom pratim tvoje usne. Nježno na njih puštam cjelov, jedan, drugi, treći, stoti. Struja koja me prolazi prelazi na tvoje tijelo.

Gledam te, proučavam, pokušavam ti pročitati misli.

Lagano se spuštam na tebe. Otimam ti uzdah. Usisavam tvoje usne svojima. Prvo jednu, pa drugu usnicu.

Uživam. Uživam gledajući te. Pogledom ti šaljem bezbroj poruka.

Poljubac se vraća meni. Pa ja,tebi. Prelazim ti jezikom opet njihov rub, pa spoj. I stopimo se u poljubac zadovoljstva. Istražujem unutrašnjost tvojih usana koje su sada moje. Samo moje. Moje!!!

Teško se odvajam od tvojih usana. Na 100 muka sam. Gdje da krenem? Zove me tvoj vrat, ramena i prsa. Tvoje zgodne noge...

Ovlaš prstima, tek da te dodirujem pravim pravce i krugove po tebi. Promatram to tijelo koje želim i volim. Uživam kao nikad do sad. Kažem ti: „Srićo!" riječ koju nikad nikome nisam rekla.

Želim te opustiti, potpuno opustiti. Želim da uživaš u dodiru. Ovaj put, ne tražim ništa doli tvojih uzdaha.

Pogled mi pada na tvoja ramena. Naslanjam glavu na njih. Ovaj put tiho uzdahnem. Ti se prepuštaš mojem opuštanju. Ne smijem te „probuditi".

Pratim ti ključnu kost, jednu pa drugu. Bacam pogled na tebe. Uživaš. To mi je poticaj da nastavim dalje.

Odjednom iznenada bacam glavu na tvoja prsa. Glasno uzdahnem. Nasmiješ se. Znaš što me pali. „Psttttt!“ kažem ti. „Odmaraj ljubavi“, šapnem ti jedva čujno. Zgrabiš me čvrsto rukama, al ja ti ne dam da djeluješ. Danas te ljubim da vidiš kako to radim s tobom u mašti.

Danas te obljubljujem onako kako ja volim i želim. Uživam pri tom neopisivo. Opusti se Srićo, ne brini, moje ruke, moje tijelo, moje misli, sve moje je tvoje.

- Ooooo jebem te ja... pa kad se budemo sexali, ak me samo ljubiš.

- Uživaj budalice moja.

Uranjam lice u tvoje dlake na prsima i pitam se kako da se obuzdam da ne podivljam. Mazim se uz njih, ližem ih, grickam. Najradije bih sad zaspala na njima.

I trbuh me zove. Ne obazirem se. Samo ga poljubim ovlaš tek da zna, da i njega volim. Usredotočujem se na tvoje noge. Mame me. Izbezumljena sam. Gdje da krenem? Promatram ih. A da ih gricnem? Koliko jako? Gdje, u kojem predjelu?

Smirujem vatru u sebi. Uživam. Neopisivo. I znam da će tako biti i 2. i 3. i 100. put. Promatram te. Meškoljiš se. Ne dam ti da mrdneš. Ima,da,uživaš, kao što ja uživam.

Svakom trzaju mišića darujem cjelov, svakom pregibu lagani ugriz, liz. Suzdržavam se da ne zagnjurim glavu u tvoje prepone, zato te samo pogladim sa stane. Prstom ti pratim rub gaća.

Ne zanima me unutrašnjost gaća. U nekoj drugoj priči ... Bacam se na tvoj trbuh i jezikom pratim crtu do ruba gaća.

Jesam li te uspjela opustiti ili sam te uzbudila? Koga briga. Bitno je da si uživao.

Tražim tvoje usne i nastavljam ples na njima. Sad mogu podivljati. Sad me možeš taknuti. Napokon!!!

- 20:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 06.04.2019.

pravo na izbor partnera

Kada muškarac uzme ženu zdravo za gotovo „moja je, tu je, imam je“ kao neki dio osobnog inventara to je početak kraja. Žene su bez obzira na izgled, bile krhke ili ko od brda odvaljene, u biti krhka nježna bića koja traže zadovoljenje svih svojih potreba. Osjetljive su, romantične, željne pažnje, ljubavi i naravno dobrog seksa.
Većina je muškaraca zbog preobilnog posla kojem su posvetili skoro cijeli dan i zbog umora s kojim su dolazili svakodnevno kući – ostala bez svojih žena. Kad biste upitali ženu bi li radije da budu i bez manje prihoda, a da ima muža uza se, većina bi rekla da joj je važnija prisnost, zajedničko druženje, posvećenost i odmoran muž, muškarac. „Nije u novcima sve, ostani tu kraj mene…“

Bio mlad, sredovječan ili star svaki muškarac uzima da je on taj koji mora doprinositi kućnom budžetu, da je on taj koji se mora žrtvovati da dobrobit obitelji, za dobar standard i egzistenciju. I onda se u jednom trenutku zajedničkog života dogodi, da se muž i žena, partner i partnerica, sreću samo u prolazu u domu i zajedničkom spavanju u krevetu. Nema se vremena za sve ono čime je muškarac ženu na početku veze osvojio: vrijeme za razgovore, vrijeme za maženje, vrijeme za zajedničko smijanje, vrijeme za seks, vrijeme za odmaranje…
I žene rade i to na poslu i kod kuće. I one privređuju. One koje su dale sve za svoju karijeru, događa im se isto, ostaju bez svojih muževa, partnera.

Što žena želi?

- Muškarca koji će zadovoljiti njene intelektualne, emocionalne i seksualne želje.
- Muškarca koji će je vedriti, zabavljati, nasmijavati.
- Maštovitog muškarca koji će je svakodnevno osvajati iznenađenjima, originalnošću, romantikom i osobnošću.
- Muškarca s kojim može plakati, koji će je tješiti.
- Snažnog muškarca koji će je poticati, bodriti i davati joj krila.
- Muškarca koji ima vremena za nju.

Nježna bića željna su maženja, dugih sati ljubljenja, posvećenosti, masiranja, ćaskanja… Zajedničko gledanje filma uz dodirivanja, držanja za ruke; šetnjica uz more uz iznenadni sočni poljubac, nježni ili vatreni ples… postaju dio neke davne prošlosti jer muškarac današnjeg vremena više nema vremena za te pizdarije.

Osvojio je svoju odabranicu slatkim riječima, nježnim dodirima, dobrim seksom, romantikom i originalnošću. Sada je ona tu. Ima je za sva vremena. A haaaaaaaaaa!

A žena se jednog dana okrene oko svoje osi, promijeni se, sabere se, shvati da je kućanski predmet i traži novog partnera. I naći će ga, onoga koji će joj posvetiti svu svoju pažnju da je osvoji. A što će biti poslije? Tko to zna? Hoće li se prošlost ponoviti?

Ovaj puta, kada je slobodna i sama, zrelija i pametnija, neće tražiti muža, jer to znači vraćanje istoj priči koju je već imala. Zašto bi ona opet bila inventar, netko tko čuva kućni mir i uz to još čisti, kuha, pere, glača, glanca?

Ovaj puta je mudrija, sada zna što joj je potrebno, sada zna što točno želi, kakav njen izabranik mora biti. U međuvremenu joj je prošlo pola života.
Idealni ljudi ne postoje. Težeći svojemu idealu, tražeći osobu koja će ispuniti barem dio očekivanja, neke žene: izgube kompas, neke odustanu, neke su uporne, a neke padaju u depresiju.

U novo doba postoje one koje su lukavo riješile svoje potrebe. Ne našavši svojeg idealca druže se i viđaju s dva ili više muškaraca. Tako zadovoljavaju sve svoje potrebe. A ako bude imala sreće, naći će svojega 6 u 1 ili 10 u 1, koji ima sve ono što joj treba i bit će mu vjerna dokle ga god ima, bez papira, bez zavjeta.

To što današnje žene imaju slobodu, koju nekoć nisu imale, to je ono što su muškarci oduvijek radili. Van svojeg doma i pored svoje žene, zadovoljavali su svoje potrebe s više družica. Došlo je vrijeme, hvala bogu, kada žena ima pravo izbora, kada žena zna što hoće, kada se znamo izboriti za sebe.

Kaže se tko traži, taj i nađe. Puno godina sam bila razočarana u muškarce. Toliko puno godina sam života odbacila. Vrijeme je da krenem tražiti onoga koji mi odgovara. I naći ću ga, kad-tad. Jedan po jedan – delete, jedan po jedan- delete, jedan po jedan – delete… Moj izbor je jadan na jedan, al' ako ne ide, uvijek ima rješenja, zar ne.

- 12:20 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 19.03.2019.

neostvarena žudnja

Nije baš osobito lijep, al ona i ne voli lijepe muškarce.

Našli su se na netu i napalili do ludila. Udaljenost je bila prepreka.

Još uvijek ima njegove slike u mobitelu. Svako toliko ih pogleda i uzdahne. Kad bi on znao koliko je puta u danu spomenula njegovo ime, koliko joj se sviđaju baš te grube crte lica, te bore smijalice, ta kosa koje uopće nema, te dlake po prsima, po cijelome tijelu… Uh!!!

Kad bi znao? Što bi učinio?

Hoće li dozvoliti da joj bude i dalje tiha patnja il' će ga ponovno probuditi?

Želi da je grli, da je zasmijava prostačenjem koje mu dođe kao dobar dan; želi njegove, baš njegove usne. Želi ga u pičku materinu do bola. A otkantala ga je prije mjesec dana. Prekinula je jer je znao biti i onakav kakav nije trebao biti. Sada je s drugim, a misli na njega. Nikada ne bi bila rekla da će joj se tako nešto dogoditi. Što da radi?

Najradije bi mu sada napisala „srce mislim na tebe“. Toliko lijepih riječi je dobio od nje. A što bi tek bilo kad bi bio tu?

Izgorjeli bi. Na vratima bi letjeli komadi odjeće, poljupci bi se raspršili posvuda. Ljubio bi je, lizao, mazio… Ljubila bi ga do iznemoglosti…

Joj Krešo, budalice moja, zašto nisi došao!!!

Joj Krešo, dobro je da nisi došao, jer da je bilo onako kako sam maštala, ti bi otišao, a ja bih patila za tobom.

A u pičku materinu!!! Tako bih ti rado poslala poruku, tako bih te rado čula, takla, obljubila. S tobom bi probala ono što još nisam radila s nijednim muškarcem. S tobom bi sve.

- 22:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.03.2019.

prvi orgazam

Voljela je oduvijek seks. Sa svojom prvom ljubavi prakticirali su ga često kao vođenje ljubavi i kao tvrdi seks. Uživala je u maženjima, ljubljenjima, oralnom seksu; nježnom i divljem predavanju. Nije ni znala da se oralni seks tako zove i da se dijele ljudi na one koji ga prakticiraju i ne prakticiraju.

U njihovoj ljubavi nije bilo gađenja, nije bilo odvajanja na ovaj i onaj seks. Sve je to bilo dio ljubavi, velike ljubavi. Zadovoljavala je svoju ljubav na sve načine. No bili su premladi da bi znali ono što nisu znali, a nije bilo Interneta i knjiga koje su bile na dohvat ruke, a koje bi ih poučile.

Mogla je voditi ljubav i seksati se dan i noć. Uvijek je bila za. Često ga je inicirala.

Kad mu je došla u vojsku u sobi u kojoj su vodili ljubav pjevala je Zana: „Hej moja dušice, izbaci bubice… I ZADOVOLJI ME, HEJ…“ Nešto ju je već tada na početku njihove veze zazeblo oko srca. Nije znala zašto ju je baš taj stih pogodio ravno u srce. Taj stih joj je bio neopisivo tužan. A da su bili seksualno obrazovani znali bi što je na stvari, a on bi odletio na Mars i natrag da je zadovolji, toliko ju je volio.

Ljubav je nestala, redali su se ljubavnici, više-manje svi orijentirani na svoje vlastito zadovoljenje. Razočarana predavala se onoliko koliko joj je bilo po volji. Oni koji su je veselili i koji su to zaslužili dobili su potpuno obljubljivanje u kojem je uživala i oralni seks u kojem je također uživala. I dalje je uživala u seksu iako emocionalno nije dobivala onoliko koliko je davala. Nitko nikada nije ni primijetio, a nije ni ona, ono što je oduvijek trebala znati. Nikad s muškarcem nije bila ni blizu vrhuncu.

Negdje pred kraj njenih dvadesetih, na početku tridesetih sjela je na bide da se opere. Voda je šiknula ravno u klitoris i osjetila je ogromnu ugodu. Ukočila se. Nije se makla s mjesta. Uskoro je osjetila po cijelome tijelu toplinu, krv joj je šikljala tamo-amo, doživjela je svoj prvi orgazam.

Zbunjena, sretna, razočarana, šokirana… „A što je bilo sve ono prije???“ Bezbroj upitnika motalo joj se po glavi.

Naravno da je odmah htjela ponoviti orgazam, al joj je već drugi put trebao i stimulans rodnice. Snašla se je uz upotrebu nekog predmeta i kondoma. Opet je doživjela orgazam, al nikada više nije bio kao onaj prvi, intenzivan, dugotrajan, savršen.

I dalje je voljela biti s muškarcima, i dalje je uživala, al sad je znala da je samo ona odgovorna za svoje orgazme. Kad je napustila stan s bideom morala se drugačije snaći. I snašla se je. Odvrnula je slušalicu tuša i s jakim mlazom tople vode stimulirala je klitoris. Rodnicu je također simultano morala stimulirati. Bio je to ponekad mukotrpan posao koji bi je nagradio zadovoljenjem.

U glavi je vrtjela kako bi to bilo izvesti s muškarcem. Ali sram i bojazan priznavanja nemogućnosti drugačijeg zadovoljenja kočili su je da se oda. Jednom će pravome reći i probati. Jednom sigurno hoće, jer sad je starija i zrelija, izborit će se za sebe.

Sramotno je to što u našem zatucanom društvu u kojem se seks prikazuje kao nešto prljavo i zabranjeno (u njeno mladenačko vrijeme) jedna žena doživi svoj 1. orgazam sasvim slučajno. A koliko je takvih koje žive u neznanju? Dovoljno bi bilo da joj je netko nekada samo rekao: „Znat ćeš kad doživiš orgazam!“ Da je znala da ne doživljava vrhunac ona bi se educirala, raspitivala, istraživala…

Kad se to dogodilo, sve kockice su joj se posložile u glavi. Sad joj je bilo jasno zašto je znala sanjati da spava sa najvećim gnjusnim tipovima pa se budila sva puna gađenja. Često je znala sanjati da je muško i da vodi ljubav sa ženom. Opet bi se budila sva prestrašena i posramljena. Njena podsvijest je znala da ne doživljava orgazam.

Na upit ginekologici zašto ne doživljava orgazam ona joj je protumačila da žene doživljavaju dva orgazma, vaginalni i klitorisni. To je bilo to.

Ona samo zna da nikada neće svojoj djeci govoriti protiv seksa kao što su njoj govorili. Ona želi da njeni sinovi ne budu sebični gadovi, da razgovaraju sa svojom partnericom i da naprave sve da djevojku zadovolje. Ona želi da njene kćeri ne budu sramežljive, da se izbore za svoj orgazam.

- 19:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.01.2019.

5. vođenje ljubavi

Netko mašta o grupnjaku, netko ima želju da povali debelu susjedu, netko mašta o mlađima, starijima…

Ona je maštala o ljubavi. Samo i jedino ljubav u njoj izmami strast kakva bukti u njoj: lavinu emocija, bujicu strasnih riječi, eksploziju doživljaja. Sanjareći sretala je ona i žive ljude među virtualnima. U virtualnom svijetu znao je jedan dijeliti jako umilne riječi, skoro da je bila uvjerena da je voli. Kad su se sreli riječi su izostale, eksplozija se pretvorila u petardu.

Pronašla je svoju pravu virtualnu ljubav. Čista suprotnost njoj. Sve što nije željela on je bio. Veselio ju je, jako. Dovraga kako ju je veselio. Zasmijavao psovkama. Pravi prostak.

- Hm. Pa valjda mi baš takav treba.

Iz dana u dan, mjeseca u mjesec redovito su se čuli barem sličicom, kratkom porukom. Njihov odnos prešao je granicu stranca i strankinje. Rađalo se nešto lijepo. Bože kako ju je veselio. Bože kako ga je zavoljela. I fizički joj se sviđa, baš jako.

Tepala mu je spontano bez straha da možda malo pretjeruje. U svakoj toj napisanoj riječi pisalo je nevidljivim slovima: „Dragi, reci i ti meni nešto lijepo.“ I doživjela je. I bila je sretna.

Jednom će doći dan njihovog susreta. U njeno tijelo uvukla se bojazan: „Hoće li biti onako kako maštam? Ja želim da baš on bude moj savršeni ljubavnik! Moj bedak, moj prostak. Moj vitez.“

Zna da će umrijeti pri prvom susretu, prat će je trema, sva će se pogubiti. I raduje se toj svojoj smotanosti.

Kakav će biti prvi poljubac? Hoće li je ovlaš poljubiti il' će je ugušiti jezikom?

- Dragi ljubi me nježno, polagano, istražuj moje usne i pridrži me da ne padnem. Ne žuri se, pokaži mi da i ti uživaš. Ne žuri se, posveti se poljupcu kojeg želim pamtiti. Ne žuri se, želim da te vidim i čujem, svojeg ljubavnika kako me osvaja poljupcem. Ne žuri se, volim se ljubiti. Ne žuri, nek' mi svaka stanica ustrepta. Ne žuri , molim te, jer tvoj poljubac čekam dugo, dugo. Ne žuri, samo me ljubi, ljubi najnježnije što znaš…

Sanjala je ona ljubav često, budna i u snu.

- Ljubav. Ah, ljubav!

- Zašto drugačije ne mogu i ne želim više? Ne uzbuđuje me više goli seks, ni pornografija, ni seksualne igračke. Sve je to šhit.

- Kako da te molim da me voliš? Kako da ti naredim da me voliš?

- Znaš dragi, osjećam da si umiljat i maza poput mene. Al ipak se bojim. Želim da naše spajanje bude spoj žudnje, strasti i ljubavi.

- Jesu li Giacomo Casanova i Don Juan voljeli svoje ljubavnice?

- Traže li sve žene ljubav? Ne znam ljubavi. Uistinu ne znam, al od tebe je željno iščekujem.


Kad je prospe poljupcima o kojima žudi ona željno čeka njegov glas da je vine u nebesa. Što to svaka žena, zaljubljena želi čuti? Samo najljepše spontane riječi kojih se mnogi muškarci srame, jer gdje će muškarac reći ženi što osjeća za nju. Pobogu, pa nije papučar.

- Ako me voliš jedini znam da ćeš ti biti taj savršeni ljubavnik, znam da ćeš mi tepati, znam da ćeš me željeti zadovoljiti milovanjima i riječima.

- Voli me mače moje, voli i bit ću tvoja robinja.

- Voli me, samo me voli. Voli me milovanjima, uzdasima, riječima, poljupcima.

Podat će mu se samo ako osjeti ljubav u prvom poljupcu. Podarit će mu bezbroj zaljubljenih pogleda, milovat će njegove bore, ljubit će njegovo tijelo…

Al' za prvi put želi biti objekt ljubavi, želi biti potpuno pasivna, želi upijati svaki dodir, svaku riječ; želi umirati od ljepote.

- Jedini, ako me čuješ, usliši moje molbe!

- Ljubi me nježno i strasno, tiho i glasno!

- I reci mi najnježnije riječi svijeta!

- Budi nježan, budi grub, kakav god hoćeš, samo mi pokaži da vodiš ljubav sa mnom.


I maštala je ona kako je polagano riječima miluje i poljupcima otkriva…

- 21:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 15.01.2019.

4. tipovi ljubavnika

Kakvog tipa ljubavnika/ljubavnice volite? Jeste li se to ikada zapitali?

Evo ja se upravo analiziram ovim postom. Tko zna što ću otkriti?

Ako bismo napravili nekakvu klasifikaciju koja bi možda mogla izgledati ovako, možda pronađete svojeg savršenog partnera i način kako da se približite tom savršenstvu.

ON
iskusan mačak
neiskusan padobranac
uglađeni prostak
lažni agresivac
nježni grubijan
depresivni emotivac
plahi zec
sramežljivi individualac
uglađeni laskavac
perverzni perverznjak
iskreni lažljivac
pravi kurviš
neumorna lizalica
zaneseni poeta
napaljeni napadač
opasan pasivac
usporeni romantičar
seks mašina
snažni komedijaš
izgubljeni stažista
radišni istraživač
sebični gad
vjerni posesivac
totalni neznalica
vezni igrač
velika maza
top seks dizajner
turbo provokator
dobri napasnik
duhoviti vragolan
nepresušni kreativac


ONA
presramežljiva dama
prestrašena goropadnica
sramežljiva bestidnica
plaha bludnica
nježna divljakuša
perverzna razvratnica
agresivna napadačica
aktivna nogometašica
turbo jahačica
zatvorena pohotnica
vatrena pušačica
hladna vatra
poetska dušica
romantična plačljivica
vječna ratnica
sebična kučka
slatka lizalica
vjerna prostitutka
tiha dušica
glasna provokatorica
pasivna igračica
prenježna mazilica
krhka napasnica
seks mašina
ljupka zavodnica
iskusna kuharica

Kao što možete vidjeti prema predloženim možebitnim tipovima ljubavnika/ljubavnica odmah zaključujem da me izbor jedan od ponuđenih tipova ne zadovoljava. Imam više tipova koji bi mi bili interesantni.

E sad je pitanje što tko pod kojim tipom ljubavnika/ljubavnice podrazumijeva. To je upravo ono što želim od vas. Preispitajte se i svim silama nastojte svojeg partnera/partnericu navući na svoj mlin jer nemamo 100 života da nađemo svojeg idealnog partnera. Moramo se zadovoljiti da ćemo se u životu, ako imamo sreće možda oko 70% približiti svojem idealu. Za ostalih 30% moramo se sami potruditi.

Ja želim: iskusnog mačka, uglađenog prostaka, lažnog agresivca, napaljenog napadača, radišnog istraživača, vjernog posesivca, veliku mazu, nepresušnog kreativca i neumornog lizalicu. A moj top izbor je nježni grubijan. No svako toliko voljela bih da me moj partner iznenadi i postane npr. usporeni romantičar, dobri napasnik, seks mašina ili totalni sebični gad.

Naravnoučenje Frojdovsko glasi: Muškarci i žene morate prvo znati tko ste i što ste u seksualnom odnosu da biste znali što i kako želite od svojeg partnera. Isto tako trebate se zapitati što to vaš partner želi od vas, kakvog/kakvu bi vas on ili ona željeli.

Kako? Kako doznati što zadovoljava potrebe našeg partnera? Opet ću reći osluškujte svojeg partnera/partnericu, istražujte, iznenađujte i sve će biti u redu.

Moje je mišljenje da iznenađenje u seksu uvijek dobro dođe. Ovdje prvenstveno mislim na poticajna iznenađenja koja ne uključuju zlostavljanja, maltretiranja, silovanja tj. sve društveno neprihvatljive i zakonom zabranjene oblike ponašanja.

- 19:50 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.01.2019.

3. riječi - snažan stimulans

Postoje muškarci i postoje žene koji vole stimulanse riječima za vrijeme spolnog odnosa. Prvi koji bi trebao probiti barijeru šutnje, koja srećom nije baš prava šutnja jer je događaj spajanja ispunjen uzdasima, režanjima, mrmljanjima i jecajima, trebao bi biti muškarac. Oduvijek je on taj koji je „vođa puta“, tradicijski onaj koji igru započinje; iako se danas vremena mijenjanju. Žene preuzimaju inicijativu pogotovo kod muškaraca koji su sramežljivi i bez iskustva.

Priča 1.
Imala je muža kojem je ona bila druga žena u životu. Da je to znala, vjerojatno bi sve bilo drugačije. Najčešće je ona vodila igru, a žarko je željela da je on nekada zgrabi, onako iznenada da je baš iznenadi. Da svako toliko preuzme inicijativu. Pri vođenju ljubavi šutio bi. Nikada nije prozborio riječ, a kamoli dvije. Ako bi ga što pitala kratko bi odgovorio i zanijemio.
Željela je riječi koje motiviraju, koje napaljuju, koje žena želi čuti da raste, da uživa, da zna da je poželjna i voljena.

- Voliš li me? pitala bi ona.
- To se podrazumijeva.
- Ja to želim čuti iz tvojih usta.
- Pa ne bi bio s tobom da nije tako.
- Zašto ti je problem to izgovoriti?
- Dobro, volim te.

Iznuđeno priznanje da je lijepa, da je voli, da obožava njene noge… nisu baš neki stimulans. Dapače, kad žena na silu dobije takva priznanja ona stvara lošu sliku o sebi, ruši joj se samopouzdanje, opada žudnja i gubi interes za seks. Zato je najbolje kad se muškarac i žena uistinu vole i žele, tad riječi dođu same od sebe, kad je sve spontano moglo bi se reći da je savršeno. No opet naglašavam, još uvijek je muškarac taj koji bi trebao započeti ritual stimulansa riječima. U našem pokornom i patrijarhalnom mentalitetu nedopustivo je da žena bude vođa i žene se srame. O tome nekom drugom zgodom.

Jednom joj je jedan partner u vrelom zagrljaju rekao da je nikome ne da. Raspametila se. Željela je ona čuti toliko toga lijepoga da je preplavi osjećaj sreće i zadovoljstva, da uživa maksimalno. Muškarac bi trebao svojoj partnerici svako toliko komentirati pozitivno njeno spolovilo, njeno tijelo, grudi, kosu, lice, noge, bilo što. Te riječi željela je čuti i glasno i tiho i najtiše na uho.

- Volim te moja vilo, kraljice, ljepotice, kurvice…
- Lud sam za tobom, za tvojim nogama…
- O bože što si dobra!
- Srećo, ljube, dušo, draga, jedina… voliš li ovo što ti radim?
- Znaš li što mi radiš?
- Obožavam te, samo ovo tijelo volim…
- Volim, volim, volim sve tvoje!
- Gdje si bila do sad?
- Čuvat ću te, ne dam te nikome…
- Moja si, samo moja.

Ima bezbroj varijanti riječi i rečenica kojima muškarac može proizvesti kod žene navalu pozitivnih emocija koje rezultiraju osjećajem beskrajne sreće i užitka. Tada se žena osjeća ženom, poželjnom i vrijednom, potpuno se predaje, raste i zablista. Nije dobro da muškarac primjenjuje uvijek isti obrazac stimulansa riječima, jer svaka navika prestaje biti interesantna. Isto tako ženama koje se sramežljivo otvaraju kao pupoljak, koje se boje izreći muškarcu neku stimulirajuću riječ, u ekstazi mogu poželjeti i moći će podnijeti i grublje riječi, prostote, za koje bi muškarac dobio i te kakvu šamarčinu da joj to kaže u normalnom okruženju. Jako je važno da pri prostačenju žena zna da je njen partner voli i poštuje, da ne misli stvarno da je raskalašena ili kurva.

Muškarac može vrlo jednostavno istraživati svoju partnericu. Nakon svake izgovorene riječi znat će što je to usrećuje, što je pali. I ne treba odmah ispaliti cijeli rafal, mora municiju čuvati za još puno snošaja. Ako baš žena traži još, druga je priča. A jedno te isto može se reći u više varijanti, da se ne bi ponavljao.
Kad se muškarac riječima otvori prema ženi, kad se ona rastopi i raspameti, lako je moguće da se i one najsramežljivije otvore i bombardiraju ga pitanjima i naredbama.

- Što voliš najviše na meni?
- Imaš li kakvu želju?
- Poljubi me tamo gdje me najviše voliš!
- Reci mi još, još, još…
- Je.. me, je.. me, je.. me!

Mnogi parovi koji su se našli isključivo radi seksualnog iskustva i eksperimentiranja, koji se baš ne poznaju, neće tražiti nježne riječi, već će se okrenuti prostačenju i tako se stimulirati. Pošto ulaze u odnos isključivo radi snošaja i uzbuđenja, ukoliko jedan od partnera kaže drugome da ga voli moglo bi to biti vrlo zbunjujuće pa čak destimulirajuće.

No postoji jako puno žena koje u spolni odnos ne mogu i ne žele ako ne osjećaju leptiriće, ako nisu barem malo zaljubljene ili lude od ljubavi. Takve žene čeznu za nježnim lijepim riječima, za ohrabrenjem, poticajem i neće sigurno uživati ako joj to muškarac uskrati. A prioritet svakog muškarca trebao bi biti zadovoljstvo žene, a kad nju raspameti i njegov je užitak veći. Takve žene žele voditi ljubav, a kad to dobiju priuštit će svom partneru i tvrdi seks. Hoće li ta ljubav trajati jedan dan to neke od žena ne tangira. One žele voditi ljubav i od pravog ljubavnika, ljubav će i dobiti.

Muškarac može dobiti sve od žene, samo to treba znati izvojevati!!!

- 00:14 - Komentari (7) - Isprintaj - #