seksualne maštarije

četvrtak, 07.01.2021.

dala sam mu guzu


- Znaš ja nikada nisam probao…

- Od mene to nećeš dobiti. Možda??? Ma bojim se! Bojim se da bi to za nas značio kraj. Ja to ne želim!!!

- Nema problema ljubavi. Kad ti budeš spremna. A možda i nikad. Mi muškarci želimo to probati. Ja te neću siliti…

Na spomen analnog seksa zaboljela me je unutrašnjost debelog crijeva. Sjetila sam se svojeg prvog i jedinog iskustva od prije 30 godina. Boljelo me je, jako, jako, jako. Osjetila sam neugodu zbog smrada. Netom poslije sam dobila proljev. Odvratno iskustvo. Bili smo mladi, jako mladi. Nismo koristili nikakvu kremu. Nikad to više nismo ponovili. Zgadilo nam se.

Pri spomenu analnog seksa guza bi me zaboljela. Što ti je psihosomatska bol. Psiha nas zna blokirati, psiha nas zna boljeti tamo i gdje ne boli. Svi koji su tražili analni seks od mene bili su moji bivši. Nisam dala svoju guzu. Nikom.

- Jebi se! Moju guzu nećeš dobiti. – mislila sam i svih odjebala.

Često mi je prstima lagano dodirivao analni otvor. Osjetila sam ugodu. Malo bi mi stavio prst unutra. To je sve što sam dozvoljavala. No taj prst bi mi proizveo nagon za pražnjenjem crijeva i bilo me strah ne bude prejak, da se ne dogodi da se crijeva počnu prazniti.

- Trebam razbiti strahove. To je za mene tabu tema. Jednom dok sam gledala film u kojem su se zadovoljavali homoseksualci imala sam instinktivnu reakciju na povraćanje. Sad ih prihvaćam, imam drugo mišljenje, nisam više ispranog mozga da ih proglašavam bolesnima. I ovo što radimo nije bolesno, no to moj mozak treba prihvatiti.

Odjednom iznenada, zbog ljubavi koju mi pruža, poželjela sam mu ugoditi. Dovraga pa mogu se žrtvovati, pomislila sam. Želim da proba, al' me je bilo strah boli, smrada, gađenja, proljeva… Preko 30 g. nitko me na tom predjelu nije smio ni taknuti. A rodio se još jedan strah da mu se jako svidi i da to bude upražnjavao vrlo često, da budem zapostavljena na drugom polju. To bi bio naš kraj.

- Što da radim? Mozak je grozničavo premetao loše iskustvo i želju da mu ugodim.

Dobra prijateljica s kojom dijelim sve, koja me je otvorila prema svijetu seksa, koja mi je proširila horizonte, pričala je o analnom seksu kao da pije vodu. Meni se gadilo, staro iskustvo ponovno se vraćalo u refulama kao nešto najgore što sam doživjela, no maleni crv sumnje da to i ne mora biti strašno nastanio se u moju podsvijest.

- Želim da probamo – rekoh sva prestravljena.

- Jesi li sigurna?

- Da.

- Bit ću nježan ljubavi!

- Ako bude smrdjelo ja ću ti povratiti.

- Ispraznila si crijeva. Neće. Opusti se.

- Bojim se!

- Ne boj se. Uvijek mogu prestati.

Uzeo je nevenovu kremu i lagano kružio oko otvora. Prst i bilo kakav predmet nije me zadovoljavao. Željela sam njega u sebi. Ulazak je bio ugodan. Nije bilo smrada ni iscjetka no bol na kraju je ostala. Reska, vrlo jaka, srećom ne konstantna. Svidjela mi se i ta bol znajući da njemu udovoljavam. Ima nešto i toj boli, nešto što uzbuđuje, naslađuje. No ipak želim da ne bude tako intenzivna, strah me je da me ne ozlijedi iznutra.

Želim ga. Volim. Malo sam zbunjena. Treba vremena da otklonim predrasude koje nam je nametnuo odgoj. On je strpljiv. Ja sam ta koja je to inicirala. Ja sam ta koja to i dalje inicira. Ne mogu razlučiti uživam li uistinu ili je ta ugoda povezana isključivo s time jer je njemu lijepo. No ugoda postoji. I ja želim još.

Na dubljem ulazu moramo još poraditi. Reska bol mora prerasti u laganu slatku bol.

Ne znam hoćete li me osuđivati, pljuvati po meni ili podržati. Iskreno boli me kurac. Ja sam svojem muškarcu udovoljila, osjetila ugodu i želim još.

Razbijena je još jedna kočnica u mojem patrijahalno moralnom jebenom svijetu u kojem samo raširiš noge i možeš biti sretna ako te taj neki muškarac malo poljubi da bi te poslije odgurnuo i varao s još bezbroj...

Otkrila sam da ljubav čuda radi, da tabu teme nisu tabu, da treba istraživati, razgovarati…

Otkrila sam koliko ga volim i da moja žrtva nije žrtva.


- 13:52 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 17.06.2020.

virtualni sex

U ovom razgovoru koji je tekao nekoliko dana vidjet ćete kako se nježan dečko koji ne voli prostačiti i nježna fina žena pretvaraju u seks mašine. Tako to biva kad te ponese. I tada se mogu napraviti mnoge gluposti, greške zbog kojih možemo kasnije biti ucjenjivani i osramoćeni.











































































































































































Pornografija ili ne, ružno ili lijepo, zabavno ili nezabavno, moralno ili nemoralno - nebitno.

Važno je to da se tijekom nekoliko odana razvija u strast, koja najčešće nikad ne urodi viđenjem jer iza se kriju oženjeni, zauzeti, imoptentni ili tko zna kakvi parovi...

A i ako se vide to je običan ugovoreni seks, nema obećene nježnosti, ljubavi, pažnje...

U našem slučaju ovaj virtualni seks pokvario je sve. U želji da ga zadržim pružila sam mu zadovoljštinu, no više nemam volje da ga vidim. Sve o njemu znam, sve sam vidjela, svašta napisala, malo si se zgadila i odlučila da nisam alat za zadovoljavanje.

On će jako brzo pronaći drugu, treću... ako ih već i uz mene nije imao. Svaki slobodan trenutak iskoristit će da se zadovolji, što je i i uz mene radio nekoliko puta na dan, postao je ovisan o seksu.

A ja sam još jednom nasjela na spiku o nježnosti, ljubavi, čežnji, dodirima...

I zato ne šaljite nikom svoje slike.



- 16:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 05.06.2020.

dijagnoza 50+


Jasno je ko dan da mlađahni dečki preferiraju seks i da će njihov razgovor nakon par rečenica teći u tom smjeru. Dobit ćeš i brdo fotografija njihovog alata u erekciji. Tko voli, nek izvoli. Rijetki su ti mlađahni koji imaju duha, stila, dozu nježne erotske taktike osvajanja. Oni idu na juriš i jurišom osvajaju. S njima barem znate na čemu ste. Pošteno. A nađe se tu i tamo neki biser, blago koje treba znati sačuvati.

Ako si dobra dušica i tražiš srodnu dušu na bilo kojoj spajalici dobro pripazi s kim ćeš se tipkati, a još više vidjeti i seksati. Jer oni od 50+ su najopakiji kamuflirani jahači bez konja. Odapinju strelice slatkorječivih bomboničastih i čokoladnih laskanja, umiljavaju se, dodvoravaju, obećavaju, donose poklone… čovjek bi rekao prave romantične dušice, idealan partner za sva vremena. Imaju oni i motore i aute i vile i milijune, no više nemaju duše, nemilosrdni su osvajači ti slatkorječivi nejebači. Zapamtite, šetat će s vama samo na 1. susretu, izvest će vas na piće ili picu samo 1. put jer njihov put je duuuuuuug. Oni moraju pronaći idealnu partnericu koja će uzdići ono što ni dizalica Veli Jože uzdići ne može.

Suočavanje s vlastitom spolnom nemoći muškarci tih godina najčešće doživljavaju kao prevaru žene ili idu sami u pohode da dokažu da nije problem u njima nego im je vlastita gospa dosadila. U tom svojem pohodu na svoju muzu otvorit će nekoliko profila na spajalicama s najljepšim fotografijama od prije 10 g. Lajkat će samo seksipilne dame koje moraju biti čedne goropadnice. Tražit će vjernost, a tipkat će se i viđati sa više njih. Spolono će općiti s onima koje smatraju sigurnima jer eto oni više kondom koristiti ne mogu. Baš ne mogu. Čak će vas pitati kakav vam je Papa test, kad ste se zadnji put seksali, koliko ste veza imali… Čovjek bi pomislio da su vjerni i pouzdani.

U svojem pohodu na dokazivanje da su još muškarci ostavljat će za sobom pustoš ucviljenih ženskih srca koje su ih željele i takve kakvi su mlohave, malene – impotentne. No oni će nemilosrdno ići dalje. Oni moraju samo pronaći svoju idealnu manekenku koja voli oralni seks, koja će biti agresivna i nježna, koja će morati i prostačiti, koja će dubiti na trepavicama – sve u svrhu da se digne ono što se više dići ne može, da očvrsne ono što više čvrsto biti ne može. A tako silno žele biti jebači koji su bili, nemilosrdni osvajači.

Žena koja ga voli potrudit će se da mu udovolji, bit će i nježna i vatrena, i satrat će se do iznemoglosti, a on će je kasnije samo odbaciti kao još jednu koja nije uspjela, koja nije njegov tip i krenuti u novi pohod. Jer ona je kriva, nije on. Ona nije uspjela učvrstiti mlohavca. Naći će već on onu pravu. Onu koja će napraviti čudo. Aha, malo sutra.

I tako moje drage dame ako tražite ljubav ne tražite je od onih od 50+ jer oni skakuću bjesomučno s cvijeta na cvijet. Pristojna žena pružit će im više šansi, a ona pametnija odjebat će ih odmah. Ona koja je željna ljubavi voljet će ih i takve. Ne gubite ni časka s njima. Nisu vrijedni, oni su totalno izgubljeni.

Ako tražite dobar seks tu su tridesetogodišnjaci koji se pale na „starije“ žene. Ako želite vezu i ljubav probajte sa onima koji su shvatili da je njihovo vrijeme haračenja prošlo, a to bi bili šezdesetogodišnjaci… S četrdesetogodišnjacima je bolje ni ne probavati jer oni se još uvijek nadaju najzgodnijim top djevojkama.

Analiza zasnovana na iskustvu nekoliko žena od 50+.

- 22:45 - Komentari (11) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.11.2019.

kad muškarac omane

Znamo li mi žene biti kučke? Ooooooo znamo i te kako. Neke su u stanju reći muškarcu koliko mu je mala njegova muškost. Neke su u stanju da ga zbog „veličine“ prevare i to u zajedničkom stanu… Zanemaruju sve muškarčeve kvalitete uspoređujući je s kvantitetom njegova penisa. Eto tako neke razmišljaju, nemilosrdno ostavljajući svakog kojem muškost nije po njihovim kriterijima zadovoljavajuća. Što je veći penis, to je bolji ljubavnik.

E pa nije baš tako. Lijepo je to i divno i krasno vidjeti i držati u ruci nešto krupno, čvrsto, al' to krupno i čvrsto može biti bezdušno i ravnodušno, osvajač koji si je umislio da je najbolji je… na svijetu. Kad-tad ta „veličina“ imat će problema s erekcijom, dok će oni s osrednjom veličinom funcionirati još dugo, dugo.

Nekoć su muškarci držali sve konce u rukama, probavali su žene, imali izbora na pretek i izabirali onu koja im seksualno odgovara. Njihova poencija nije dolazila u pitanje jer su bili napadači, osvajači…

Danas se seksualnom revolucijom 20.st. i ulaskom u 21. st. odnos snaga na seksualnoj bojišnici iz korijena promijenio. Žene imaju jednaka prava, ako ne i veća. One izabiru partnere, one odlučuju hoće li veza potrajati, a muškarci postaju nesigurni, ne snalaze se u toj ulozi i dolazi do kočnica koje dovedu do toga da omanu.

Ako je ženi bitan samo seks, ona će poput ratnice jurišati naprijed ostavljajući za sobom zgarište nesretnih muškaraca.

Ako žena voli muškarca, a želi ga odmah probati jer na to ima pravo, mora biti strpljiva. Omanut može 1. put, 2. put, 3. put pa možda i 4. put… Tko zna što se sve njima mota po glavi kad žena već na 2. dejtu želi seks?

Geste kojima žena pokazuje svoju ljubav mogu pomoći onome kojega je izabrala da se ne boji, da se ne pita, da vjeruje u nju. Dugotrajno maženje i ljubljenje i nježne riječi najbolji su lijek protiv kočnica. Ljubav može učiniti da se muškarac opusti, a za one muškarce koji se ljubavi boje, može biti okidač da omanu.

Što traži današnji muškarac? Ako mašta o ženi koju će osvajati teško će je naći. Žene danas osvajaju i to dosta agresivno. Zašto? Zato što su to stoljećima čekale da imaju jednaka prava. Neke su preagresivne i to odbija romantične muškarce.

Saznah od prijateljice da muškarac može omanuti i ako te jako, jako, jako želi. Eto još jednog problema.

Vatrena žena, ona kojoj je stalo do njenog muškarca mora biti i nježna žena i strpljiva žena kako bi se njen partner oslobodio i postigao punu erekciju.

U ovom današnjem suludom vremenu, nije lako biti muškarac. Sretna sam što sam žena. Žena koja nikad neće omalovažiti svojeg partnera, žena koja će čekati da se njena ljubav osjeća sigurno…

- 09:24 - Komentari (16) - Isprintaj - #

subota, 14.09.2019.

laka žena


u ženskom svijetu je ona koja ima 57 ili možda 60 ili pak 72kg…

A u muškom svijetu laka je ona koja je eto odlučila na prvom spoju da se poda. Još joj dodaju epitete štraca, kurva, šupljača, radodajka…

A jeste li vi muškarci ikada pomislili na to da mi žene imamo jednaka prava i da ves želimo odmah isprobati da znamo jel nam seksualno odgovarate? Jeste li se zapitali koliko sebi dajete za pravo i koliko nama uskraćujete?

E pa slušajte dobro: mi smo žene 20. i 21. st., svjesne smo svojih atributa, vrijednosti, znanja, suptilnosti, dobrote… i kao takve ravnopravno stupamo na scenu seksa.

Želite nas osvajati. Pa osvajajte. I mi želimo osvajati i biti osvojene. Danas nije osvajanje odvlačenje u krevet, danas je osvajanje koliko i kako nekoga oduševiš, iznenadiš, oraspoložiš, pružaš pažnju = pokazuješ ljubav.

Muškarac koji se danas nađe pred ženom 21.st. može lako, lako omanuti i 1. put, i 2. i 3. i tako sve do daljnjega dok ga u glavi koči misao da smo radodajke. Mi samo tražimo kompatibilne partnere, kao što ste vi tražili stoljećima.

Svojeg partnera koji me je htio osvajati iznenadila sam osvajanjem. Bojao me se, a nije trebao. Ljubila sam ga nježno i ljubim ga da stekne povjerenje, da zna da sam ja ta koja ga želi i da ću mu se podati kad god bude htio. To što smo se „probali“ nije znak da me osvojio.

Ako vam to ne odgovara, ako ste lovci na divljač, ako vas to ne uzbuđuje, vratite se u srednji vijek i tamo ostanite. Samo čuvajte se vještica!!!

Mi ćemo osvajati i pronaći onoga tko nas zavrjeđuje!!!


- 13:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 27.04.2019.

zavedi me plesom


Odjevena sam u svoju najljepšu haljinu, no ne daje mi samopouzdanje, treperim poput lista. Tu si uz mene i osjećam se sramežljivo, ne znam kud bih sa sobom. Muzika lagano svira. Jako želim plesati s tobom.

Čitaš mi misli. Ustaješ se i zamoliš me za ples. To je moja neispunjena želja od davnih davnina. Kroz glavu struje svakojake misli: „Koja je ono ženska strana u plesu? Eto me lovi trema sva ću se zblesati. Koliko ono otkucaja smije imati srce da ne umreš? Što ako ga ne budem mogla pratiti?“

Znam da sam puna ritma, znam i da mogu improvizirati, al noge mi klecaju. Ne znam kako ću to izvesti.

Ohrabruješ me osmijehom i naravno nešto opsuješ, da se moram i ja nasmijati. Ustajem i pojačavam glazbu da me opusti i ponese.

- Bože pomogni mi, sva sam odrvenjela.

Osjećaš i vidiš moju treskavicu. Priviješ me uz sebe i samo se lagano njišemo u ritmu. Srce mi udara u predjelu vrata. Mogla bih se srušiti.

Obožavam ples. Uzbuđuje me. Za mene on je dio ljubavne igre, igre bez granica. Svaka nova pjesma, svaki novi takt, svaki korak zadovoljstvo beskrajno. Nisam imala sreću da me ikad vodi muškarac kojeg sam voljela, da me raspleše po podijumu, da mi razgali dušu.

Znam da znaš plesati. Znam da si pun ritma i strah da te neću moći pratiti sve je veći.

No ti me ne tjeraš da pratim korake. Privijaš me uza se i ljubiš mi vrat. Koncentriram se na poljupce i počinjem se opuštati. Naše lagano njihanje uz glazbu polako prelazi u zavodnički ples. Stišćeš me polagano uza se, šapućeš mi nježne riječi, ritam naših koraka prati nesvjesno ritam glazbe. Uzbuđenje se može rezati nožem. Osjećam strujanje po tijelu, vreli valovi zadovoljstva slijevaju se i u moje slabine. Ovaj tren te želim u ritmu glazbe. Ne smijem ti to reći.

Moji bokovi postaju smjeliji, noge opuštenije. Ritam se mijenja i ti me polagano vodiš. Teško mi je. Cijeli sam život morala s frendicama plesati mušku stranu. Malo te pratim, malo pogriješim. Još me pere trema.

Improviziraš, muljaš me, vrtiš, počinjem uživati, pratim te smijehom. U sebi osjećam erupciju zadovoljstva. Ja plešem u zagrljaju za mene najseksipilnijeg muškarca.

Prekidam ritam tražeći tvoje usne. Doma smo, nismo na plesnom podijumu. Uvijam se u ritmu i ljubim te u ritmu, dišem u ritmu. Glazba i ti u kombinaciji, ubitačna formula za mene.

Počinje nova pjesma, novi ritam. Opijena tobom samo klizim kako me vodiš. Smijeh odzvanja sobom. Pršti sreća iz mene. Ples doživljavam kao vođenje ljubavi.

Odjednom na računalu izabireš tango. „Jao, to sam oduvijek željela. Jao ja ne znam plesati tango!“

Improviziraš umješno. Prisjećamo se tanga sa filmova, sa video klipova. Počinjemo lagano, nekako se usklađujemo, pokreti postaju smjeliji. Uvijam noge oko tebe, zabacuješ me unatrag, vrtimo se i smijemo. Zavodnički me gledaš. Ja te gledam pogledom oduševljene zaljubljene žene. Žustro se krećemo, ubitačno se gledamo. Tko tu koga zavodi? Vodimo li upravo plesnu ljubav?

Ritam nas vodi, ritam nas uzbuđuje. Snažno me držiš, još snažnije odguruješ. Stvoreni smo za improvizaciju. Nemam vremena za razmišljanje, upijam tonove, dodire, pokrete. Poželim da ovaj ples nikad ne prestane.

Tango je završio. Oboje smo uživali u njemu. Naglo se odmaknem od tebe. Tango je završio i ja se sad durim. Zgrabiš me muški i udijeliš poljubac koji mi zaustavi dah.

Zajapurena i sretna bacam se na kauč i povlačim te za sobom. Nastavljamo plesati na krevetu.

Ples na krevetu od valcera poljubaca polagano se pretvara u ritam TAM - TAM.

- 22:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 16.04.2019.

obljubit ću te

Promatram te. Upijam tvoj lik. Lice koje me prati već nekoliko mjeseci. Gledaš me. Zatvaram ti oči cjelovima. Prstima prelazim po tvojim borama smijalicama. Izmamim ti osmijeh. Dugo, dugo zadržavam se na tvojem licu dok ga ne preplavi sreća.

- Dobro jutro! - šapnem ti tiho. Dobro jutro dragi. Dobro jutro Srićo.
Izmamim ti uzdah. Likujem.

Prstom ti lagano prelazim preko rubova usana. Škakljam te. Nasmiješ se.


Polagano jezikom pratim tvoje usne. Nježno na njih puštam cjelov, jedan, drugi, treći, stoti. Struja koja me prolazi prelazi na tvoje tijelo.

Gledam te, proučavam, pokušavam ti pročitati misli.

Lagano se spuštam na tebe. Otimam ti uzdah. Usisavam tvoje usne svojima. Prvo jednu, pa drugu usnicu.

Uživam. Uživam gledajući te. Pogledom ti šaljem bezbroj poruka.

Poljubac se vraća meni. Pa ja,tebi. Prelazim ti jezikom opet njihov rub, pa spoj. I stopimo se u poljubac zadovoljstva. Istražujem unutrašnjost tvojih usana koje su sada moje. Samo moje. Moje!!!

Teško se odvajam od tvojih usana. Na 100 muka sam. Gdje da krenem? Zove me tvoj vrat, ramena i prsa. Tvoje zgodne noge...

Ovlaš prstima, tek da te dodirujem pravim pravce i krugove po tebi. Promatram to tijelo koje želim i volim. Uživam kao nikad do sad. Kažem ti: „Srićo!" riječ koju nikad nikome nisam rekla.

Želim te opustiti, potpuno opustiti. Želim da uživaš u dodiru. Ovaj put, ne tražim ništa doli tvojih uzdaha.

Pogled mi pada na tvoja ramena. Naslanjam glavu na njih. Ovaj put tiho uzdahnem. Ti se prepuštaš mojem opuštanju. Ne smijem te „probuditi".

Pratim ti ključnu kost, jednu pa drugu. Bacam pogled na tebe. Uživaš. To mi je poticaj da nastavim dalje.

Odjednom iznenada bacam glavu na tvoja prsa. Glasno uzdahnem. Nasmiješ se. Znaš što me pali. „Psttttt!“ kažem ti. „Odmaraj ljubavi“, šapnem ti jedva čujno. Zgrabiš me čvrsto rukama, al ja ti ne dam da djeluješ. Danas te ljubim da vidiš kako to radim s tobom u mašti.

Danas te obljubljujem onako kako ja volim i želim. Uživam pri tom neopisivo. Opusti se Srićo, ne brini, moje ruke, moje tijelo, moje misli, sve moje je tvoje.

- Ooooo jebem te ja... pa kad se budemo sexali, ak me samo ljubiš.

- Uživaj budalice moja.

Uranjam lice u tvoje dlake na prsima i pitam se kako da se obuzdam da ne podivljam. Mazim se uz njih, ližem ih, grickam. Najradije bih sad zaspala na njima.

I trbuh me zove. Ne obazirem se. Samo ga poljubim ovlaš tek da zna, da i njega volim. Usredotočujem se na tvoje noge. Mame me. Izbezumljena sam. Gdje da krenem? Promatram ih. A da ih gricnem? Koliko jako? Gdje, u kojem predjelu?

Smirujem vatru u sebi. Uživam. Neopisivo. I znam da će tako biti i 2. i 3. i 100. put. Promatram te. Meškoljiš se. Ne dam ti da mrdneš. Ima,da,uživaš, kao što ja uživam.

Svakom trzaju mišića darujem cjelov, svakom pregibu lagani ugriz, liz. Suzdržavam se da ne zagnjurim glavu u tvoje prepone, zato te samo pogladim sa stane. Prstom ti pratim rub gaća.

Ne zanima me unutrašnjost gaća. U nekoj drugoj priči ... Bacam se na tvoj trbuh i jezikom pratim crtu do ruba gaća.

Jesam li te uspjela opustiti ili sam te uzbudila? Koga briga. Bitno je da si uživao.

Tražim tvoje usne i nastavljam ples na njima. Sad mogu podivljati. Sad me možeš taknuti. Napokon!!!

- 20:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 06.04.2019.

pravo na izbor partnera

Kada muškarac uzme ženu zdravo za gotovo „moja je, tu je, imam je“ kao neki dio osobnog inventara to je početak kraja. Žene su bez obzira na izgled, bile krhke ili ko od brda odvaljene, u biti krhka nježna bića koja traže zadovoljenje svih svojih potreba. Osjetljive su, romantične, željne pažnje, ljubavi i naravno dobrog seksa.
Većina je muškaraca zbog preobilnog posla kojem su posvetili skoro cijeli dan i zbog umora s kojim su dolazili svakodnevno kući – ostala bez svojih žena. Kad biste upitali ženu bi li radije da budu i bez manje prihoda, a da ima muža uza se, većina bi rekla da joj je važnija prisnost, zajedničko druženje, posvećenost i odmoran muž, muškarac. „Nije u novcima sve, ostani tu kraj mene…“

Bio mlad, sredovječan ili star svaki muškarac uzima da je on taj koji mora doprinositi kućnom budžetu, da je on taj koji se mora žrtvovati da dobrobit obitelji, za dobar standard i egzistenciju. I onda se u jednom trenutku zajedničkog života dogodi, da se muž i žena, partner i partnerica, sreću samo u prolazu u domu i zajedničkom spavanju u krevetu. Nema se vremena za sve ono čime je muškarac ženu na početku veze osvojio: vrijeme za razgovore, vrijeme za maženje, vrijeme za zajedničko smijanje, vrijeme za seks, vrijeme za odmaranje…
I žene rade i to na poslu i kod kuće. I one privređuju. One koje su dale sve za svoju karijeru, događa im se isto, ostaju bez svojih muževa, partnera.

Što žena želi?

- Muškarca koji će zadovoljiti njene intelektualne, emocionalne i seksualne želje.
- Muškarca koji će je vedriti, zabavljati, nasmijavati.
- Maštovitog muškarca koji će je svakodnevno osvajati iznenađenjima, originalnošću, romantikom i osobnošću.
- Muškarca s kojim može plakati, koji će je tješiti.
- Snažnog muškarca koji će je poticati, bodriti i davati joj krila.
- Muškarca koji ima vremena za nju.

Nježna bića željna su maženja, dugih sati ljubljenja, posvećenosti, masiranja, ćaskanja… Zajedničko gledanje filma uz dodirivanja, držanja za ruke; šetnjica uz more uz iznenadni sočni poljubac, nježni ili vatreni ples… postaju dio neke davne prošlosti jer muškarac današnjeg vremena više nema vremena za te pizdarije.

Osvojio je svoju odabranicu slatkim riječima, nježnim dodirima, dobrim seksom, romantikom i originalnošću. Sada je ona tu. Ima je za sva vremena. A haaaaaaaaaa!

A žena se jednog dana okrene oko svoje osi, promijeni se, sabere se, shvati da je kućanski predmet i traži novog partnera. I naći će ga, onoga koji će joj posvetiti svu svoju pažnju da je osvoji. A što će biti poslije? Tko to zna? Hoće li se prošlost ponoviti?

Ovaj puta, kada je slobodna i sama, zrelija i pametnija, neće tražiti muža, jer to znači vraćanje istoj priči koju je već imala. Zašto bi ona opet bila inventar, netko tko čuva kućni mir i uz to još čisti, kuha, pere, glača, glanca?

Ovaj puta je mudrija, sada zna što joj je potrebno, sada zna što točno želi, kakav njen izabranik mora biti. U međuvremenu joj je prošlo pola života.
Idealni ljudi ne postoje. Težeći svojemu idealu, tražeći osobu koja će ispuniti barem dio očekivanja, neke žene: izgube kompas, neke odustanu, neke su uporne, a neke padaju u depresiju.

U novo doba postoje one koje su lukavo riješile svoje potrebe. Ne našavši svojeg idealca druže se i viđaju s dva ili više muškaraca. Tako zadovoljavaju sve svoje potrebe. A ako bude imala sreće, naći će svojega 6 u 1 ili 10 u 1, koji ima sve ono što joj treba i bit će mu vjerna dokle ga god ima, bez papira, bez zavjeta.

To što današnje žene imaju slobodu, koju nekoć nisu imale, to je ono što su muškarci oduvijek radili. Van svojeg doma i pored svoje žene, zadovoljavali su svoje potrebe s više družica. Došlo je vrijeme, hvala bogu, kada žena ima pravo izbora, kada žena zna što hoće, kada se znamo izboriti za sebe.

Kaže se tko traži, taj i nađe. Puno godina sam bila razočarana u muškarce. Toliko puno godina sam života odbacila. Vrijeme je da krenem tražiti onoga koji mi odgovara. I naći ću ga, kad-tad. Jedan po jedan – delete, jedan po jedan- delete, jedan po jedan – delete… Moj izbor je jadan na jedan, al' ako ne ide, uvijek ima rješenja, zar ne.

- 12:20 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 19.03.2019.

neostvarena žudnja

Nije baš osobito lijep, al ona i ne voli lijepe muškarce.

Našli su se na netu i napalili do ludila. Udaljenost je bila prepreka.

Još uvijek ima njegove slike u mobitelu. Svako toliko ih pogleda i uzdahne. Kad bi on znao koliko je puta u danu spomenula njegovo ime, koliko joj se sviđaju baš te grube crte lica, te bore smijalice, ta kosa koje uopće nema, te dlake po prsima, po cijelome tijelu… Uh!!!

Kad bi znao? Što bi učinio?

Hoće li dozvoliti da joj bude i dalje tiha patnja il' će ga ponovno probuditi?

Želi da je grli, da je zasmijava prostačenjem koje mu dođe kao dobar dan; želi njegove, baš njegove usne. Želi ga u pičku materinu do bola. A otkantala ga je prije mjesec dana. Prekinula je jer je znao biti i onakav kakav nije trebao biti. Sada je s drugim, a misli na njega. Nikada ne bi bila rekla da će joj se tako nešto dogoditi. Što da radi?

Najradije bi mu sada napisala „srce mislim na tebe“. Toliko lijepih riječi je dobio od nje. A što bi tek bilo kad bi bio tu?

Izgorjeli bi. Na vratima bi letjeli komadi odjeće, poljupci bi se raspršili posvuda. Ljubio bi je, lizao, mazio… Ljubila bi ga do iznemoglosti…

Joj Krešo, budalice moja, zašto nisi došao!!!

Joj Krešo, dobro je da nisi došao, jer da je bilo onako kako sam maštala, ti bi otišao, a ja bih patila za tobom.

A u pičku materinu!!! Tako bih ti rado poslala poruku, tako bih te rado čula, takla, obljubila. S tobom bi probala ono što još nisam radila s nijednim muškarcem. S tobom bi sve.

- 22:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.03.2019.

prvi orgazam

Voljela je oduvijek seks. Sa svojom prvom ljubavi prakticirali su ga često kao vođenje ljubavi i kao tvrdi seks. Uživala je u maženjima, ljubljenjima, oralnom seksu; nježnom i divljem predavanju. Nije ni znala da se oralni seks tako zove i da se dijele ljudi na one koji ga prakticiraju i ne prakticiraju.

U njihovoj ljubavi nije bilo gađenja, nije bilo odvajanja na ovaj i onaj seks. Sve je to bilo dio ljubavi, velike ljubavi. Zadovoljavala je svoju ljubav na sve načine. No bili su premladi da bi znali ono što nisu znali, a nije bilo Interneta i knjiga koje su bile na dohvat ruke, a koje bi ih poučile.

Mogla je voditi ljubav i seksati se dan i noć. Uvijek je bila za. Često ga je inicirala.

Kad mu je došla u vojsku u sobi u kojoj su vodili ljubav pjevala je Zana: „Hej moja dušice, izbaci bubice… I ZADOVOLJI ME, HEJ…“ Nešto ju je već tada na početku njihove veze zazeblo oko srca. Nije znala zašto ju je baš taj stih pogodio ravno u srce. Taj stih joj je bio neopisivo tužan. A da su bili seksualno obrazovani znali bi što je na stvari, a on bi odletio na Mars i natrag da je zadovolji, toliko ju je volio.

Ljubav je nestala, redali su se ljubavnici, više-manje svi orijentirani na svoje vlastito zadovoljenje. Razočarana predavala se onoliko koliko joj je bilo po volji. Oni koji su je veselili i koji su to zaslužili dobili su potpuno obljubljivanje u kojem je uživala i oralni seks u kojem je također uživala. I dalje je uživala u seksu iako emocionalno nije dobivala onoliko koliko je davala. Nitko nikada nije ni primijetio, a nije ni ona, ono što je oduvijek trebala znati. Nikad s muškarcem nije bila ni blizu vrhuncu.

Negdje pred kraj njenih dvadesetih, na početku tridesetih sjela je na bide da se opere. Voda je šiknula ravno u klitoris i osjetila je ogromnu ugodu. Ukočila se. Nije se makla s mjesta. Uskoro je osjetila po cijelome tijelu toplinu, krv joj je šikljala tamo-amo, doživjela je svoj prvi orgazam.

Zbunjena, sretna, razočarana, šokirana… „A što je bilo sve ono prije???“ Bezbroj upitnika motalo joj se po glavi.

Naravno da je odmah htjela ponoviti orgazam, al joj je već drugi put trebao i stimulans rodnice. Snašla se je uz upotrebu nekog predmeta i kondoma. Opet je doživjela orgazam, al nikada više nije bio kao onaj prvi, intenzivan, dugotrajan, savršen.

I dalje je voljela biti s muškarcima, i dalje je uživala, al sad je znala da je samo ona odgovorna za svoje orgazme. Kad je napustila stan s bideom morala se drugačije snaći. I snašla se je. Odvrnula je slušalicu tuša i s jakim mlazom tople vode stimulirala je klitoris. Rodnicu je također simultano morala stimulirati. Bio je to ponekad mukotrpan posao koji bi je nagradio zadovoljenjem.

U glavi je vrtjela kako bi to bilo izvesti s muškarcem. Ali sram i bojazan priznavanja nemogućnosti drugačijeg zadovoljenja kočili su je da se oda. Jednom će pravome reći i probati. Jednom sigurno hoće, jer sad je starija i zrelija, izborit će se za sebe.

Sramotno je to što u našem zatucanom društvu u kojem se seks prikazuje kao nešto prljavo i zabranjeno (u njeno mladenačko vrijeme) jedna žena doživi svoj 1. orgazam sasvim slučajno. A koliko je takvih koje žive u neznanju? Dovoljno bi bilo da joj je netko nekada samo rekao: „Znat ćeš kad doživiš orgazam!“ Da je znala da ne doživljava vrhunac ona bi se educirala, raspitivala, istraživala…

Kad se to dogodilo, sve kockice su joj se posložile u glavi. Sad joj je bilo jasno zašto je znala sanjati da spava sa najvećim gnjusnim tipovima pa se budila sva puna gađenja. Često je znala sanjati da je muško i da vodi ljubav sa ženom. Opet bi se budila sva prestrašena i posramljena. Njena podsvijest je znala da ne doživljava orgazam.

Na upit ginekologici zašto ne doživljava orgazam ona joj je protumačila da žene doživljavaju dva orgazma, vaginalni i klitorisni. To je bilo to.

Ona samo zna da nikada neće svojoj djeci govoriti protiv seksa kao što su njoj govorili. Ona želi da njeni sinovi ne budu sebični gadovi, da razgovaraju sa svojom partnericom i da naprave sve da djevojku zadovolje. Ona želi da njene kćeri ne budu sramežljive, da se izbore za svoj orgazam.

- 19:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #