seksualne maštarije

petak, 05.06.2020.

dijagnoza 50+


Jasno je ko dan da mlađahni dečki preferiraju seks i da će njihov razgovor nakon par rečenica teći u tom smjeru. Dobit ćeš i brdo fotografija njihovog alata u erekciji. Tko voli, nek izvoli. Rijetki su ti mlađahni koji imaju duha, stila, dozu nježne erotske taktike osvajanja. Oni idu na juriš i jurišom osvajaju. S njima barem znate na čemu ste. Pošteno. A nađe se tu i tamo neki biser, blago koje treba znati sačuvati.

Ako si dobra dušica i tražiš srodnu dušu na bilo kojoj spajalici dobro pripazi s kim ćeš se tipkati, a još više vidjeti i seksati. Jer oni od 50+ su najopakiji kamuflirani jahači bez konja. Odapinju strelice slatkorječivih bomboničastih i čokoladnih laskanja, umiljavaju se, dodvoravaju, obećavaju, donose poklone… čovjek bi rekao prave romantične dušice, idealan partner za sva vremena. Imaju oni i motore i aute i vile i milijune, no više nemaju duše, nemilosrdni su osvajači ti slatkorječivi nejebači. Zapamtite, šetat će s vama samo na 1. susretu, izvest će vas na piće ili picu samo 1. put jer njihov put je duuuuuuug. Oni moraju pronaći idealnu partnericu koja će uzdići ono što ni dizalica Veli Jože uzdići ne može.

Suočavanje s vlastitom spolnom nemoći muškarci tih godina najčešće doživljavaju kao prevaru žene ili idu sami u pohode da dokažu da nije problem u njima nego im je vlastita gospa dosadila. U tom svojem pohodu na svoju muzu otvorit će nekoliko profila na spajalicama s najljepšim fotografijama od prije 10 g. Lajkat će samo seksipilne dame koje moraju biti čedne goropadnice. Tražit će vjernost, a tipkat će se i viđati sa više njih. Spolono će općiti s onima koje smatraju sigurnima jer eto oni više kondom koristiti ne mogu. Baš ne mogu. Čak će vas pitati kakav vam je Papa test, kad ste se zadnji put seksali, koliko ste veza imali… Čovjek bi pomislio da su vjerni i pouzdani.

U svojem pohodu na dokazivanje da su još muškarci ostavljat će za sobom pustoš ucviljenih ženskih srca koje su ih željele i takve kakvi su mlohave, malene – impotentne. No oni će nemilosrdno ići dalje. Oni moraju samo pronaći svoju idealnu manekenku koja voli oralni seks, koja će biti agresivna i nježna, koja će morati i prostačiti, koja će dubiti na trepavicama – sve u svrhu da se digne ono što se više dići ne može, da očvrsne ono što više čvrsto biti ne može. A tako silno žele biti jebači koji su bili, nemilosrdni osvajači.

Žena koja ga voli potrudit će se da mu udovolji, bit će i nježna i vatrena, i satrat će se do iznemoglosti, a on će je kasnije samo odbaciti kao još jednu koja nije uspjela, koja nije njegov tip i krenuti u novi pohod. Jer ona je kriva, nije on. Ona nije uspjela učvrstiti mlohavca. Naći će već on onu pravu. Onu koja će napraviti čudo. Aha, malo sutra.

I tako moje drage dame ako tražite ljubav ne tražite je od onih od 50+ jer oni skakuću bjesomučno s cvijeta na cvijet. Pristojna žena pružit će im više šansi, a ona pametnija odjebat će ih odmah. Ona koja je željna ljubavi voljet će ih i takve. Ne gubite ni časka s njima. Nisu vrijedni, oni su totalno izgubljeni.

Ako tražite dobar seks tu su tridesetogodišnjaci koji se pale na „starije“ žene. Ako želite vezu i ljubav probajte sa onima koji su shvatili da je njihovo vrijeme haračenja prošlo, a to bi bili šezdesetogodišnjaci… S četrdesetogodišnjacima je bolje ni ne probavati jer oni se još uvijek nadaju najzgodnijim top djevojkama.

Analiza zasnovana na iskustvu nekoliko žena od 50+.

- 22:45 - Komentari (11) - Isprintaj - #