seksualne maštarije

utorak, 19.03.2019.

neostvarena žudnja

Nije baš osobito lijep, al ona i ne voli lijepe muškarce.

Našli su se na netu i napalili do ludila. Udaljenost je bila prepreka.

Još uvijek ima njegove slike u mobitelu. Svako toliko ih pogleda i uzdahne. Kad bi on znao koliko je puta u danu spomenula njegovo ime, koliko joj se sviđaju baš te grube crte lica, te bore smijalice, ta kosa koje uopće nema, te dlake po prsima, po cijelome tijelu… Uh!!!

Kad bi znao? Što bi učinio?

Hoće li dozvoliti da joj bude i dalje tiha patnja il' će ga ponovno probuditi?

Želi da je grli, da je zasmijava prostačenjem koje mu dođe kao dobar dan; želi njegove, baš njegove usne. Želi ga u pičku materinu do bola. A otkantala ga je prije mjesec dana. Prekinula je jer je znao biti i onakav kakav nije trebao biti. Sada je s drugim, a misli na njega. Nikada ne bi bila rekla da će joj se tako nešto dogoditi. Što da radi?

Najradije bi mu sada napisala „srce mislim na tebe“. Toliko lijepih riječi je dobio od nje. A što bi tek bilo kad bi bio tu?

Izgorjeli bi. Na vratima bi letjeli komadi odjeće, poljupci bi se raspršili posvuda. Ljubio bi je, lizao, mazio… Ljubila bi ga do iznemoglosti…

Joj Krešo, budalice moja, zašto nisi došao!!!

Joj Krešo, dobro je da nisi došao, jer da je bilo onako kako sam maštala, ti bi otišao, a ja bih patila za tobom.

A u pičku materinu!!! Tako bih ti rado poslala poruku, tako bih te rado čula, takla, obljubila. S tobom bi probala ono što još nisam radila s nijednim muškarcem. S tobom bi sve.

- 22:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.03.2019.

prvi orgazam

Voljela je oduvijek seks. Sa svojom prvom ljubavi prakticirali su ga često kao vođenje ljubavi i kao tvrdi seks. Uživala je u maženjima, ljubljenjima, oralnom seksu; nježnom i divljem predavanju. Nije ni znala da se oralni seks tako zove i da se dijele ljudi na one koji ga prakticiraju i ne prakticiraju.

U njihovoj ljubavi nije bilo gađenja, nije bilo odvajanja na ovaj i onaj seks. Sve je to bilo dio ljubavi, velike ljubavi. Zadovoljavala je svoju ljubav na sve načine. No bili su premladi da bi znali ono što nisu znali, a nije bilo Interneta i knjiga koje su bile na dohvat ruke, a koje bi ih poučile.

Mogla je voditi ljubav i seksati se dan i noć. Uvijek je bila za. Često ga je inicirala.

Kad mu je došla u vojsku u sobi u kojoj su vodili ljubav pjevala je Zana: „Hej moja dušice, izbaci bubice… I ZADOVOLJI ME, HEJ…“ Nešto ju je već tada na početku njihove veze zazeblo oko srca. Nije znala zašto ju je baš taj stih pogodio ravno u srce. Taj stih joj je bio neopisivo tužan. A da su bili seksualno obrazovani znali bi što je na stvari, a on bi odletio na Mars i natrag da je zadovolji, toliko ju je volio.

Ljubav je nestala, redali su se ljubavnici, više-manje svi orijentirani na svoje vlastito zadovoljenje. Razočarana predavala se onoliko koliko joj je bilo po volji. Oni koji su je veselili i koji su to zaslužili dobili su potpuno obljubljivanje u kojem je uživala i oralni seks u kojem je također uživala. I dalje je uživala u seksu iako emocionalno nije dobivala onoliko koliko je davala. Nitko nikada nije ni primijetio, a nije ni ona, ono što je oduvijek trebala znati. Nikad s muškarcem nije bila ni blizu vrhuncu.

Negdje pred kraj njenih dvadesetih, na početku tridesetih sjela je na bide da se opere. Voda je šiknula ravno u klitoris i osjetila je ogromnu ugodu. Ukočila se. Nije se makla s mjesta. Uskoro je osjetila po cijelome tijelu toplinu, krv joj je šikljala tamo-amo, doživjela je svoj prvi orgazam.

Zbunjena, sretna, razočarana, šokirana… „A što je bilo sve ono prije???“ Bezbroj upitnika motalo joj se po glavi.

Naravno da je odmah htjela ponoviti orgazam, al joj je već drugi put trebao i stimulans rodnice. Snašla se je uz upotrebu nekog predmeta i kondoma. Opet je doživjela orgazam, al nikada više nije bio kao onaj prvi, intenzivan, dugotrajan, savršen.

I dalje je voljela biti s muškarcima, i dalje je uživala, al sad je znala da je samo ona odgovorna za svoje orgazme. Kad je napustila stan s bideom morala se drugačije snaći. I snašla se je. Odvrnula je slušalicu tuša i s jakim mlazom tople vode stimulirala je klitoris. Rodnicu je također simultano morala stimulirati. Bio je to ponekad mukotrpan posao koji bi je nagradio zadovoljenjem.

U glavi je vrtjela kako bi to bilo izvesti s muškarcem. Ali sram i bojazan priznavanja nemogućnosti drugačijeg zadovoljenja kočili su je da se oda. Jednom će pravome reći i probati. Jednom sigurno hoće, jer sad je starija i zrelija, izborit će se za sebe.

Sramotno je to što u našem zatucanom društvu u kojem se seks prikazuje kao nešto prljavo i zabranjeno (u njeno mladenačko vrijeme) jedna žena doživi svoj 1. orgazam sasvim slučajno. A koliko je takvih koje žive u neznanju? Dovoljno bi bilo da joj je netko nekada samo rekao: „Znat ćeš kad doživiš orgazam!“ Da je znala da ne doživljava vrhunac ona bi se educirala, raspitivala, istraživala…

Kad se to dogodilo, sve kockice su joj se posložile u glavi. Sad joj je bilo jasno zašto je znala sanjati da spava sa najvećim gnjusnim tipovima pa se budila sva puna gađenja. Često je znala sanjati da je muško i da vodi ljubav sa ženom. Opet bi se budila sva prestrašena i posramljena. Njena podsvijest je znala da ne doživljava orgazam.

Na upit ginekologici zašto ne doživljava orgazam ona joj je protumačila da žene doživljavaju dva orgazma, vaginalni i klitorisni. To je bilo to.

Ona samo zna da nikada neće svojoj djeci govoriti protiv seksa kao što su njoj govorili. Ona želi da njeni sinovi ne budu sebični gadovi, da razgovaraju sa svojom partnericom i da naprave sve da djevojku zadovolje. Ona želi da njene kćeri ne budu sramežljive, da se izbore za svoj orgazam.

- 19:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #