seksualne maštarije

nedjelja, 27.01.2019.

5. vođenje ljubavi

Netko mašta o grupnjaku, netko ima želju da povali debelu susjedu, netko mašta o mlađima, starijima…

Ona je maštala o ljubavi. Samo i jedino ljubav u njoj izmami strast kakva bukti u njoj: lavinu emocija, bujicu strasnih riječi, eksploziju doživljaja. Sanjareći sretala je ona i žive ljude među virtualnima. U virtualnom svijetu znao je jedan dijeliti jako umilne riječi, skoro da je bila uvjerena da je voli. Kad su se sreli riječi su izostale, eksplozija se pretvorila u petardu.

Pronašla je svoju pravu virtualnu ljubav. Čista suprotnost njoj. Sve što nije željela on je bio. Veselio ju je, jako. Dovraga kako ju je veselio. Zasmijavao psovkama. Pravi prostak.

- Hm. Pa valjda mi baš takav treba.

Iz dana u dan, mjeseca u mjesec redovito su se čuli barem sličicom, kratkom porukom. Njihov odnos prešao je granicu stranca i strankinje. Rađalo se nešto lijepo. Bože kako ju je veselio. Bože kako ga je zavoljela. I fizički joj se sviđa, baš jako.

Tepala mu je spontano bez straha da možda malo pretjeruje. U svakoj toj napisanoj riječi pisalo je nevidljivim slovima: „Dragi, reci i ti meni nešto lijepo.“ I doživjela je. I bila je sretna.

Jednom će doći dan njihovog susreta. U njeno tijelo uvukla se bojazan: „Hoće li biti onako kako maštam? Ja želim da baš on bude moj savršeni ljubavnik! Moj bedak, moj prostak. Moj vitez.“

Zna da će umrijeti pri prvom susretu, prat će je trema, sva će se pogubiti. I raduje se toj svojoj smotanosti.

Kakav će biti prvi poljubac? Hoće li je ovlaš poljubiti il' će je ugušiti jezikom?

- Dragi ljubi me nježno, polagano, istražuj moje usne i pridrži me da ne padnem. Ne žuri se, pokaži mi da i ti uživaš. Ne žuri se, posveti se poljupcu kojeg želim pamtiti. Ne žuri se, želim da te vidim i čujem, svojeg ljubavnika kako me osvaja poljupcem. Ne žuri se, volim se ljubiti. Ne žuri, nek' mi svaka stanica ustrepta. Ne žuri , molim te, jer tvoj poljubac čekam dugo, dugo. Ne žuri, samo me ljubi, ljubi najnježnije što znaš…

Sanjala je ona ljubav često, budna i u snu.

- Ljubav. Ah, ljubav!

- Zašto drugačije ne mogu i ne želim više? Ne uzbuđuje me više goli seks, ni pornografija, ni seksualne igračke. Sve je to šhit.

- Kako da te molim da me voliš? Kako da ti naredim da me voliš?

- Znaš dragi, osjećam da si umiljat i maza poput mene. Al ipak se bojim. Želim da naše spajanje bude spoj žudnje, strasti i ljubavi.

- Jesu li Giacomo Casanova i Don Juan voljeli svoje ljubavnice?

- Traže li sve žene ljubav? Ne znam ljubavi. Uistinu ne znam, al od tebe je željno iščekujem.


Kad je prospe poljupcima o kojima žudi ona željno čeka njegov glas da je vine u nebesa. Što to svaka žena, zaljubljena želi čuti? Samo najljepše spontane riječi kojih se mnogi muškarci srame, jer gdje će muškarac reći ženi što osjeća za nju. Pobogu, pa nije papučar.

- Ako me voliš jedini znam da ćeš ti biti taj savršeni ljubavnik, znam da ćeš mi tepati, znam da ćeš me željeti zadovoljiti milovanjima i riječima.

- Voli me mače moje, voli i bit ću tvoja robinja.

- Voli me, samo me voli. Voli me milovanjima, uzdasima, riječima, poljupcima.

Podat će mu se samo ako osjeti ljubav u prvom poljupcu. Podarit će mu bezbroj zaljubljenih pogleda, milovat će njegove bore, ljubit će njegovo tijelo…

Al' za prvi put želi biti objekt ljubavi, želi biti potpuno pasivna, želi upijati svaki dodir, svaku riječ; želi umirati od ljepote.

- Jedini, ako me čuješ, usliši moje molbe!

- Ljubi me nježno i strasno, tiho i glasno!

- I reci mi najnježnije riječi svijeta!

- Budi nježan, budi grub, kakav god hoćeš, samo mi pokaži da vodiš ljubav sa mnom.


I maštala je ona kako je polagano riječima miluje i poljupcima otkriva…

- 21:57 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 15.01.2019.

4. tipovi ljubavnika

Kakvog tipa ljubavnika/ljubavnice volite? Jeste li se to ikada zapitali?

Evo ja se upravo analiziram ovim postom. Tko zna što ću otkriti?

Ako bismo napravili nekakvu klasifikaciju koja bi možda mogla izgledati ovako, možda pronađete svojeg savršenog partnera i način kako da se približite tom savršenstvu.

ON
iskusan mačak
neiskusan padobranac
uglađeni prostak
lažni agresivac
nježni grubijan
depresivni emotivac
plahi zec
sramežljivi individualac
uglađeni laskavac
perverzni perverznjak
iskreni lažljivac
pravi kurviš
neumorna lizalica
zaneseni poeta
napaljeni napadač
opasan pasivac
usporeni romantičar
seks mašina
snažni komedijaš
izgubljeni stažista
radišni istraživač
sebični gad
vjerni posesivac
totalni neznalica
vezni igrač
velika maza
top seks dizajner
turbo provokator
dobri napasnik
duhoviti vragolan
nepresušni kreativac


ONA
presramežljiva dama
prestrašena goropadnica
sramežljiva bestidnica
plaha bludnica
nježna divljakuša
perverzna razvratnica
agresivna napadačica
aktivna nogometašica
turbo jahačica
zatvorena pohotnica
vatrena pušačica
hladna vatra
poetska dušica
romantična plačljivica
vječna ratnica
sebična kučka
slatka lizalica
vjerna prostitutka
tiha dušica
glasna provokatorica
pasivna igračica
prenježna mazilica
krhka napasnica
seks mašina
ljupka zavodnica
iskusna kuharica

Kao što možete vidjeti prema predloženim možebitnim tipovima ljubavnika/ljubavnica odmah zaključujem da me izbor jedan od ponuđenih tipova ne zadovoljava. Imam više tipova koji bi mi bili interesantni.

E sad je pitanje što tko pod kojim tipom ljubavnika/ljubavnice podrazumijeva. To je upravo ono što želim od vas. Preispitajte se i svim silama nastojte svojeg partnera/partnericu navući na svoj mlin jer nemamo 100 života da nađemo svojeg idealnog partnera. Moramo se zadovoljiti da ćemo se u životu, ako imamo sreće možda oko 70% približiti svojem idealu. Za ostalih 30% moramo se sami potruditi.

Ja želim: iskusnog mačka, uglađenog prostaka, lažnog agresivca, napaljenog napadača, radišnog istraživača, vjernog posesivca, veliku mazu, nepresušnog kreativca i neumornog lizalicu. A moj top izbor je nježni grubijan. No svako toliko voljela bih da me moj partner iznenadi i postane npr. usporeni romantičar, dobri napasnik, seks mašina ili totalni sebični gad.

Naravnoučenje Frojdovsko glasi: Muškarci i žene morate prvo znati tko ste i što ste u seksualnom odnosu da biste znali što i kako želite od svojeg partnera. Isto tako trebate se zapitati što to vaš partner želi od vas, kakvog/kakvu bi vas on ili ona željeli.

Kako? Kako doznati što zadovoljava potrebe našeg partnera? Opet ću reći osluškujte svojeg partnera/partnericu, istražujte, iznenađujte i sve će biti u redu.

Moje je mišljenje da iznenađenje u seksu uvijek dobro dođe. Ovdje prvenstveno mislim na poticajna iznenađenja koja ne uključuju zlostavljanja, maltretiranja, silovanja tj. sve društveno neprihvatljive i zakonom zabranjene oblike ponašanja.

- 19:50 - Komentari (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.01.2019.

3. riječi - snažan stimulans

Postoje muškarci i postoje žene koji vole stimulanse riječima za vrijeme spolnog odnosa. Prvi koji bi trebao probiti barijeru šutnje, koja srećom nije baš prava šutnja jer je događaj spajanja ispunjen uzdasima, režanjima, mrmljanjima i jecajima, trebao bi biti muškarac. Oduvijek je on taj koji je „vođa puta“, tradicijski onaj koji igru započinje; iako se danas vremena mijenjanju. Žene preuzimaju inicijativu pogotovo kod muškaraca koji su sramežljivi i bez iskustva.

Priča 1.
Imala je muža kojem je ona bila druga žena u životu. Da je to znala, vjerojatno bi sve bilo drugačije. Najčešće je ona vodila igru, a žarko je željela da je on nekada zgrabi, onako iznenada da je baš iznenadi. Da svako toliko preuzme inicijativu. Pri vođenju ljubavi šutio bi. Nikada nije prozborio riječ, a kamoli dvije. Ako bi ga što pitala kratko bi odgovorio i zanijemio.
Željela je riječi koje motiviraju, koje napaljuju, koje žena želi čuti da raste, da uživa, da zna da je poželjna i voljena.

- Voliš li me? pitala bi ona.
- To se podrazumijeva.
- Ja to želim čuti iz tvojih usta.
- Pa ne bi bio s tobom da nije tako.
- Zašto ti je problem to izgovoriti?
- Dobro, volim te.

Iznuđeno priznanje da je lijepa, da je voli, da obožava njene noge… nisu baš neki stimulans. Dapače, kad žena na silu dobije takva priznanja ona stvara lošu sliku o sebi, ruši joj se samopouzdanje, opada žudnja i gubi interes za seks. Zato je najbolje kad se muškarac i žena uistinu vole i žele, tad riječi dođu same od sebe, kad je sve spontano moglo bi se reći da je savršeno. No opet naglašavam, još uvijek je muškarac taj koji bi trebao započeti ritual stimulansa riječima. U našem pokornom i patrijarhalnom mentalitetu nedopustivo je da žena bude vođa i žene se srame. O tome nekom drugom zgodom.

Jednom joj je jedan partner u vrelom zagrljaju rekao da je nikome ne da. Raspametila se. Željela je ona čuti toliko toga lijepoga da je preplavi osjećaj sreće i zadovoljstva, da uživa maksimalno. Muškarac bi trebao svojoj partnerici svako toliko komentirati pozitivno njeno spolovilo, njeno tijelo, grudi, kosu, lice, noge, bilo što. Te riječi željela je čuti i glasno i tiho i najtiše na uho.

- Volim te moja vilo, kraljice, ljepotice, kurvice…
- Lud sam za tobom, za tvojim nogama…
- O bože što si dobra!
- Srećo, ljube, dušo, draga, jedina… voliš li ovo što ti radim?
- Znaš li što mi radiš?
- Obožavam te, samo ovo tijelo volim…
- Volim, volim, volim sve tvoje!
- Gdje si bila do sad?
- Čuvat ću te, ne dam te nikome…
- Moja si, samo moja.

Ima bezbroj varijanti riječi i rečenica kojima muškarac može proizvesti kod žene navalu pozitivnih emocija koje rezultiraju osjećajem beskrajne sreće i užitka. Tada se žena osjeća ženom, poželjnom i vrijednom, potpuno se predaje, raste i zablista. Nije dobro da muškarac primjenjuje uvijek isti obrazac stimulansa riječima, jer svaka navika prestaje biti interesantna. Isto tako ženama koje se sramežljivo otvaraju kao pupoljak, koje se boje izreći muškarcu neku stimulirajuću riječ, u ekstazi mogu poželjeti i moći će podnijeti i grublje riječi, prostote, za koje bi muškarac dobio i te kakvu šamarčinu da joj to kaže u normalnom okruženju. Jako je važno da pri prostačenju žena zna da je njen partner voli i poštuje, da ne misli stvarno da je raskalašena ili kurva.

Muškarac može vrlo jednostavno istraživati svoju partnericu. Nakon svake izgovorene riječi znat će što je to usrećuje, što je pali. I ne treba odmah ispaliti cijeli rafal, mora municiju čuvati za još puno snošaja. Ako baš žena traži još, druga je priča. A jedno te isto može se reći u više varijanti, da se ne bi ponavljao.
Kad se muškarac riječima otvori prema ženi, kad se ona rastopi i raspameti, lako je moguće da se i one najsramežljivije otvore i bombardiraju ga pitanjima i naredbama.

- Što voliš najviše na meni?
- Imaš li kakvu želju?
- Poljubi me tamo gdje me najviše voliš!
- Reci mi još, još, još…
- Je.. me, je.. me, je.. me!

Mnogi parovi koji su se našli isključivo radi seksualnog iskustva i eksperimentiranja, koji se baš ne poznaju, neće tražiti nježne riječi, već će se okrenuti prostačenju i tako se stimulirati. Pošto ulaze u odnos isključivo radi snošaja i uzbuđenja, ukoliko jedan od partnera kaže drugome da ga voli moglo bi to biti vrlo zbunjujuće pa čak destimulirajuće.

No postoji jako puno žena koje u spolni odnos ne mogu i ne žele ako ne osjećaju leptiriće, ako nisu barem malo zaljubljene ili lude od ljubavi. Takve žene čeznu za nježnim lijepim riječima, za ohrabrenjem, poticajem i neće sigurno uživati ako joj to muškarac uskrati. A prioritet svakog muškarca trebao bi biti zadovoljstvo žene, a kad nju raspameti i njegov je užitak veći. Takve žene žele voditi ljubav, a kad to dobiju priuštit će svom partneru i tvrdi seks. Hoće li ta ljubav trajati jedan dan to neke od žena ne tangira. One žele voditi ljubav i od pravog ljubavnika, ljubav će i dobiti.

Muškarac može dobiti sve od žene, samo to treba znati izvojevati!!!

- 00:14 - Komentari (7) - Isprintaj - #

subota, 12.01.2019.

2. san svake žene

Oduvijek je maštala da je obljubi neznanac. Nikad mašti nije dozvolila da se razbukta, da postane stvarnost. Svoje fantazije ostavljala je za neka druga, bolja vremena. Već dugo nije mogla usnuti san iz kojeg se budi sretna.

Često je znala otići noću na svoju omiljenu plažu. Voljela je noćno plivanje. Otišla se odmoriti.

Plivala je nježno klizeći po mirnom moru. Nikog nema u blizini. To je ono što najviše voli, mir, tišina, more i ona. More ju je osvježilo i dalo snagu. Mogla je krenuti kući. Presvukla se i samo malo legla da zbroji što joj sutrašnji dan donosi. Utonula je u san.

Probudilo ju je lagano škakljanje po tijelu. Otvorila je snene oči, sva bunovna, sva zbunjena. Susrela je predivan osmijeh, tople oči. Oči su govorile da se ne boji. Osmijeh je bio iskren, pun veselih neizgovorenih poruka.

Osmjehnula se, promeškoljila, ni riječ nije prozborila. Ovaj san se nikako ne smije prekinuti. On je poljubio ovlaš njene usne. Srce joj je zabubnjalo ratnički ples. Ukočila se.

- Moram biti smirena, moram se predati ovom snu. Ne smijem se probuditi.

Ljubio ju je nježno i polako, razotkrivajući polagano dijelove njenog tijela. Predavala se stenjući i jecajući. Svaki njen mišić trzao se pod njegovim rukama. Odjednom su joj potekle suze.

- Bože, zar si mi ti poslao ovo divno stvorenje?

Poljubio je svaku njenu suzu. Promrsio joj kuštravu kosu i potražio njene usne. Odgovorila je, jedva dolazeći do daha. Kroz tijelo joj je prolazila struja slatkih valova. Skidao ju je polako, tako pažljivo kao da bi se svaki tren mogla razbiti.

Njegovo tijelo je taklo njeno. Naježila se. A onda se legnuo svom težinom. Odgovarala joj je težina. Upijala je njegov miris, jedva čekala njegov dah. Predala se, u potpunosti, bez srama, bez kočnica. Bila je presretna, bila je luda.

- Bože samo da se ne probudim.

Ljubio ju je, ljubio i ljubio. Nigdje se nije žurio. Ona je promatrala njega, da ga ne zaboravi, da ga memorira. On je promatrao nju, pridavao je važnost svakom dijelu tijela, uzbuđivao se na njene trzaje.

Utroba joj je gorjela. Nije više mogla iščekati trenutak spajanja. Najprije lagano, a zatim ratnički rovao je po njoj poput ratara. Slijevali su se i stapali jecaji u tihoj moći. Sva mamurna povijala se pod njim u žestokom ritmu slatke boli. Svršila je prvi put s muškarcem.

Prubudila ju je lagana treskavica. Ogrnula se. Zagledala u zvjezdano nebo. Bila je još uzbuđena.

- Oh koji je to bio san! Da ih je bar više.

U polumraku mjesečine, sjedio je na kamenu muškarac. Prepoznala je leđa, kosu, ruke. Sjedio je i šutio. Zanijemila je. Da bi riječ rekla. Bez riječi mu je prišla, udijelila brzi poljubac i odjurila u more da se rashladi.

- 10:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 09.01.2019.

1. virtualna djevica i virtualni virtuoz

Potrošio je sve svoje snove i izbacivao sav kreativni bijes u stvaranje glazbe. To je njegova ljubav. Izgubio je smisao za lijepo i nježno u stvarnom životu. Ostala je gorka istina da su sve žene kurve. Ali ostala je još duboko negdje u njemu skrivena čežnja, da ga ona negdje čeka. No brzo bi tu misao odalamio šakom. Predavao se poslu, gubio vrijeme na Internetu i predavao se virtualnim „ljubavima“ koje ne ostavljaju trag na duši.

Prevario se gadno. Svaka nova koja se javila samo je potvrđivala njegovo gađenje i odnos prema svijetu žena. Svaka nova koja ga je uspjela tako zadovoljiti rušila je njegov sustav vrijednosti, njegovu maštu zatomljavala, posatajo je zvijer. Dat će im ono malo ljuskosti što je od njega ostalo, al niti jedna više neće dotaknuti njegovo srce. To si je obećao, ka tome je išao. Stepski vuk probudio je u njemu skladatelja i virtualnog ljubavnika koji svakodnevno ubija sve svoje ljubavnice, a time i sama sebe. Dijelio je svoje noći kojekakvim bestidnicama, palio ih i dobivao od njih zadovoljenje. Kao nagradu slao im je svoje slike svršenog čina.

No život mu je priredio iznenađenje. Prišla mu je sva u strahu od svega novoga. Pojavila se iz uspavanog svijeta emocija u kojem je bila začahurena, puna srama samim time što je tu, puna žudnje da napokon doživi jedan normalan odnos prijateljstva. Objasnio joj je da to nije mjesto za nju, da bježi na vrijeme dok se ne okrene klupko i zaplete je u svijet u kojem je sam zapeo. Ostala je, pratila ga je, otvarala se, trebao joj je prijatelj, trebao muškarac koji je želio čuti… Sve , baš sve mu je rekla. I osjetila veliko olakšanje.

Govorio joj je sve ono što svaka žena želi čuti. Strpljivo, al vrlo brzo, znao je on kako se to radi, dobio je svoju satisfakciju. Evo još je jedna u nizu koja je pala na ispitu. No ovaj put nešto se neobično dogodilo. Pogodila ga je njena iskrenost koje je danas veoma malo. Nije nešto osobito lijepa, pomalo je nesmotrena, al' zainteresirala se za njegovu glazbu, zanimala se za njegov duh, pričala je priče samo za njega… Vjerovao joj je i znao da se tipka samo s njim. Bila je virtualna djevica. Nju je čekao.

„Ne on neće upasti u ničiju mrežu“, mislio je on. „Ne on neće mene tako lako obrlatiti da poslije patim ko patika“, mislila je ona. Dat ću mu što traži. Bit ću zadovoljna ako dobijem ono što mi obećava. Zaljubila se ona, onako malo, nježno, jer to joj tijelo i duša treba. Zaljubila se da bi si uljepšala dane i osvijetlila sve one koji su protekli u radu tj. u bijegu od nedosanjane ljubavi. Dugo, predugo, nije bila zaljubljena. Zna ona kako je to za nju pogubno. Dozirat će mu svoju ljubav da ga usreći. Al' ne smije mu dati cijelu sebe, jer ne želi umrijeti od razočarenja. S ljubavlju je davno raskrstila. Muškarci ne znaju voljeti žene!!!

On je mislio isto. Obazrivo je ju je bodrio da se opusti, navodio na virtualni seks i uspio je totalno izbezumiti. Ona ga je bodrila da on nju bodri. Oboje su uživali. Korak po korak, kako samo virtualni virzuozi znaju, namamio ju je da se predaje polagano, bez žurbe. Ta predaja i razotkrivanje bila je slatka. Od prestrašenih riječi polagano su klizile i one smjele. Na kraju mu je pisala: "Ljubi me, obljubi!!!" ne vjerujući da to njene ruke pišu.

„Samo da mu se ne zgadim“, mislila je ona. „Samo da mi se on ne zgadi“, ponavljala je u sebi. Željela je taj osjećaj treperenja i leta. Sad kad je probuđena, nema više povratka. Žena u njoj vrisnula je i predala se. Al' ona ne želi biti prodavačica hot usluga!!! Ona ga želi u svojoj blizini. Hoće li uopće doći il' će kad je se zadovolji netragom nestati na nekom novom profilu? Hoće li je voljeti kad dođe onako kako ona očekuje? Hoće li sve to prerasti u divno prijateljstvo il' odvratan čin parenja???

- Može li se iz toga izroditi ljubav? - pitali su se. Nijedno od njih nije izgovorilo tu magičnu riječ, al' ona je lebdjela u zraku.

- 23:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #