Komentari

seksualnemastarije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • seksualne maštarije

    Što znači voditi ljubav? Vjerojatno bi se naša poimanja razmimoilazila, al jedno je sigurno da bez ljubavi, vođenja ljubavi nema.

    Ova žena želi riječi potvrde ljubavi na koje su muškarci škrti. Jesu li škrti zato što ljubav izostaje il' se boje izreći svoje emocije?

    Pravi ljubavnik dat će svojoj partnerici sve kako bi je usrećio.

    Vi koji svojoj partnerici nikada niste rekli „volim te“, „mače moje“, „lipoto“, „sunce jedino“ probajte joj reći u žaru ljubavne igre ili snošaja. Vidjet ćete reakciju.

    avatar

    27.01.2019. (21:59)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    i.......................je li ?

    avatar

    27.01.2019. (22:06)    -   -   -   -  

  • Leif Erikson

    gluposti... osim ako ovo nije post o online poznanstvima... a opet, online upoznavanja, muškarci iskorištavaju žene i žene iskorištavaju muškarce... al ajmo na temu... muškarac se ne boji ništa reči, ono što mu ne ide u prilog je doziranost... isto kao što žena neće biti prosta ali prilikom seksa će bez problema reći; jao što volim tvoj kurac.... muškarac ponekad iskazivanje emocija putem riječi smatra slabost i zato nastupa suzdržanost... radije ljubav iskazuje djelima... i to je jednostavno tako, ni krivo ni pravilno... ni premalo ni previše... što svaka voljena žena može potvrditi.... muškarac rado kaže svojoj ženi; volim te, hvala ti, pomogla si mi, ti si moja mala ribica i ostala tepanja... kao što će i reći; daj nemoj me jebat, pa ti nisi normalna.... čemu drama, nema raspodjele muško i žensko ako vlada ljubav.... ništa nije nepremostivo.... koji k.... zašto svi drame oko toga kad je tako jednostavno... tj. u praksi nije jednostavno, ali je jednostavno u onome što živiš i osjećaš i na koga misliš i živiš.... ljubav.... a onaj post ispod uopće neću komentirat, jer di je tu pojam ljubavi... nema je, bar u početku, jer se svaka žena vodi time da je vlažna a muškarac time da je pohotan... a na kraju krajeva, naslov posta mi uopće nije jasan naspram posta... kakve veze vođenje ljubavi ima sa tekstom osim što se spomene na kraju teksta... i kao nježno... to ne objašnjava što je nježan seks... nježnost u seksu su emocije, pogled oči u oči dok sam duboko u njoj i dok zajedno zanmo što smo sve prošli ali to ne shvaćamo, nema misli , jer lete, već samo osjećamo... nastavno na komentar, prilikom "ljubavne igre" izljevi nježnosti mogu biti samo produkt nedavnih događaja... i to pričam ako su ljudi u duljoj vezi ili braku... u takvim slučajevima, izjave osjećaja ljubavi se izgovaraju van seksualnih aktivnosti.... npr. događaj, odluka, emocije koje dijelimo među sobom... uglavnom, ne razumijem post i povezanost sa komentarom i naslovom bloga...

    avatar

    27.01.2019. (23:36)    -   -   -   -  

  • antifašista

    nije teško zaključiti što bi ti u ovom trenutku bilo najbolje....to je jedan dobar psihić......da krene što prije s terapijama....nastaviš li ovako ne bih ti rado bio u koži....

    avatar

    28.01.2019. (08:25)    -   -   -   -  

  • jeka

    Neka uzme sa sobom malo mirisne soli te udahne prije nego mu padne u naručje. Odlično,ou šhit romantična priča ,vratila me u 18 i 19 stoljeće:)

    avatar

    28.01.2019. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...