seksualne maštarije

ponedjeljak, 14.01.2019.

3. riječi - snažan stimulans

Postoje muškarci i postoje žene koji vole stimulanse riječima za vrijeme spolnog odnosa. Prvi koji bi trebao probiti barijeru šutnje, koja srećom nije baš prava šutnja jer je događaj spajanja ispunjen uzdasima, režanjima, mrmljanjima i jecajima, trebao bi biti muškarac. Oduvijek je on taj koji je „vođa puta“, tradicijski onaj koji igru započinje; iako se danas vremena mijenjanju. Žene preuzimaju inicijativu pogotovo kod muškaraca koji su sramežljivi i bez iskustva.

Priča 1.
Imala je muža kojem je ona bila druga žena u životu. Da je to znala, vjerojatno bi sve bilo drugačije. Najčešće je ona vodila igru, a žarko je željela da je on nekada zgrabi, onako iznenada da je baš iznenadi. Da svako toliko preuzme inicijativu. Pri vođenju ljubavi šutio bi. Nikada nije prozborio riječ, a kamoli dvije. Ako bi ga što pitala kratko bi odgovorio i zanijemio.
Željela je riječi koje motiviraju, koje napaljuju, koje žena želi čuti da raste, da uživa, da zna da je poželjna i voljena.

- Voliš li me? pitala bi ona.
- To se podrazumijeva.
- Ja to želim čuti iz tvojih usta.
- Pa ne bi bio s tobom da nije tako.
- Zašto ti je problem to izgovoriti?
- Dobro, volim te.

Iznuđeno priznanje da je lijepa, da je voli, da obožava njene noge… nisu baš neki stimulans. Dapače, kad žena na silu dobije takva priznanja ona stvara lošu sliku o sebi, ruši joj se samopouzdanje, opada žudnja i gubi interes za seks. Zato je najbolje kad se muškarac i žena uistinu vole i žele, tad riječi dođu same od sebe, kad je sve spontano moglo bi se reći da je savršeno. No opet naglašavam, još uvijek je muškarac taj koji bi trebao započeti ritual stimulansa riječima. U našem pokornom i patrijarhalnom mentalitetu nedopustivo je da žena bude vođa i žene se srame. O tome nekom drugom zgodom.

Jednom joj je jedan partner u vrelom zagrljaju rekao da je nikome ne da. Raspametila se. Željela je ona čuti toliko toga lijepoga da je preplavi osjećaj sreće i zadovoljstva, da uživa maksimalno. Muškarac bi trebao svojoj partnerici svako toliko komentirati pozitivno njeno spolovilo, njeno tijelo, grudi, kosu, lice, noge, bilo što. Te riječi željela je čuti i glasno i tiho i najtiše na uho.

- Volim te moja vilo, kraljice, ljepotice, kurvice…
- Lud sam za tobom, za tvojim nogama…
- O bože što si dobra!
- Srećo, ljube, dušo, draga, jedina… voliš li ovo što ti radim?
- Znaš li što mi radiš?
- Obožavam te, samo ovo tijelo volim…
- Volim, volim, volim sve tvoje!
- Gdje si bila do sad?
- Čuvat ću te, ne dam te nikome…
- Moja si, samo moja.

Ima bezbroj varijanti riječi i rečenica kojima muškarac može proizvesti kod žene navalu pozitivnih emocija koje rezultiraju osjećajem beskrajne sreće i užitka. Tada se žena osjeća ženom, poželjnom i vrijednom, potpuno se predaje, raste i zablista. Nije dobro da muškarac primjenjuje uvijek isti obrazac stimulansa riječima, jer svaka navika prestaje biti interesantna. Isto tako ženama koje se sramežljivo otvaraju kao pupoljak, koje se boje izreći muškarcu neku stimulirajuću riječ, u ekstazi mogu poželjeti i moći će podnijeti i grublje riječi, prostote, za koje bi muškarac dobio i te kakvu šamarčinu da joj to kaže u normalnom okruženju. Jako je važno da pri prostačenju žena zna da je njen partner voli i poštuje, da ne misli stvarno da je raskalašena ili kurva.

Muškarac može vrlo jednostavno istraživati svoju partnericu. Nakon svake izgovorene riječi znat će što je to usrećuje, što je pali. I ne treba odmah ispaliti cijeli rafal, mora municiju čuvati za još puno snošaja. Ako baš žena traži još, druga je priča. A jedno te isto može se reći u više varijanti, da se ne bi ponavljao.
Kad se muškarac riječima otvori prema ženi, kad se ona rastopi i raspameti, lako je moguće da se i one najsramežljivije otvore i bombardiraju ga pitanjima i naredbama.

- Što voliš najviše na meni?
- Imaš li kakvu želju?
- Poljubi me tamo gdje me najviše voliš!
- Reci mi još, još, još…
- Je.. me, je.. me, je.. me!

Mnogi parovi koji su se našli isključivo radi seksualnog iskustva i eksperimentiranja, koji se baš ne poznaju, neće tražiti nježne riječi, već će se okrenuti prostačenju i tako se stimulirati. Pošto ulaze u odnos isključivo radi snošaja i uzbuđenja, ukoliko jedan od partnera kaže drugome da ga voli moglo bi to biti vrlo zbunjujuće pa čak destimulirajuće.

No postoji jako puno žena koje u spolni odnos ne mogu i ne žele ako ne osjećaju leptiriće, ako nisu barem malo zaljubljene ili lude od ljubavi. Takve žene čeznu za nježnim lijepim riječima, za ohrabrenjem, poticajem i neće sigurno uživati ako joj to muškarac uskrati. A prioritet svakog muškarca trebao bi biti zadovoljstvo žene, a kad nju raspameti i njegov je užitak veći. Takve žene žele voditi ljubav, a kad to dobiju priuštit će svom partneru i tvrdi seks. Hoće li ta ljubav trajati jedan dan to neke od žena ne tangira. One žele voditi ljubav i od pravog ljubavnika, ljubav će i dobiti.

Muškarac može dobiti sve od žene, samo to treba znati izvojevati!!!

- 00:14 - Komentari (7) - Isprintaj - #