seksualne maštarije

srijeda, 09.01.2019.

1. virtualna djevica i virtualni virtuoz

Potrošio je sve svoje snove i izbacivao sav kreativni bijes u stvaranje glazbe. To je njegova ljubav. Izgubio je smisao za lijepo i nježno u stvarnom životu. Ostala je gorka istina da su sve žene kurve. Ali ostala je još duboko negdje u njemu skrivena čežnja, da ga ona negdje čeka. No brzo bi tu misao odalamio šakom. Predavao se poslu, gubio vrijeme na Internetu i predavao se virtualnim „ljubavima“ koje ne ostavljaju trag na duši.

Prevario se gadno. Svaka nova koja se javila samo je potvrđivala njegovo gađenje i odnos prema svijetu žena. Svaka nova koja ga je uspjela tako zadovoljiti rušila je njegov sustav vrijednosti, njegovu maštu zatomljavala, posatajo je zvijer. Dat će im ono malo ljuskosti što je od njega ostalo, al niti jedna više neće dotaknuti njegovo srce. To si je obećao, ka tome je išao. Stepski vuk probudio je u njemu skladatelja i virtualnog ljubavnika koji svakodnevno ubija sve svoje ljubavnice, a time i sama sebe. Dijelio je svoje noći kojekakvim bestidnicama, palio ih i dobivao od njih zadovoljenje. Kao nagradu slao im je svoje slike svršenog čina.

No život mu je priredio iznenađenje. Prišla mu je sva u strahu od svega novoga. Pojavila se iz uspavanog svijeta emocija u kojem je bila začahurena, puna srama samim time što je tu, puna žudnje da napokon doživi jedan normalan odnos prijateljstva. Objasnio joj je da to nije mjesto za nju, da bježi na vrijeme dok se ne okrene klupko i zaplete je u svijet u kojem je sam zapeo. Ostala je, pratila ga je, otvarala se, trebao joj je prijatelj, trebao muškarac koji je želio čuti… Sve , baš sve mu je rekla. I osjetila veliko olakšanje.

Govorio joj je sve ono što svaka žena želi čuti. Strpljivo, al vrlo brzo, znao je on kako se to radi, dobio je svoju satisfakciju. Evo još je jedna u nizu koja je pala na ispitu. No ovaj put nešto se neobično dogodilo. Pogodila ga je njena iskrenost koje je danas veoma malo. Nije nešto osobito lijepa, pomalo je nesmotrena, al' zainteresirala se za njegovu glazbu, zanimala se za njegov duh, pričala je priče samo za njega… Vjerovao joj je i znao da se tipka samo s njim. Bila je virtualna djevica. Nju je čekao.

„Ne on neće upasti u ničiju mrežu“, mislio je on. „Ne on neće mene tako lako obrlatiti da poslije patim ko patika“, mislila je ona. Dat ću mu što traži. Bit ću zadovoljna ako dobijem ono što mi obećava. Zaljubila se ona, onako malo, nježno, jer to joj tijelo i duša treba. Zaljubila se da bi si uljepšala dane i osvijetlila sve one koji su protekli u radu tj. u bijegu od nedosanjane ljubavi. Dugo, predugo, nije bila zaljubljena. Zna ona kako je to za nju pogubno. Dozirat će mu svoju ljubav da ga usreći. Al' ne smije mu dati cijelu sebe, jer ne želi umrijeti od razočarenja. S ljubavlju je davno raskrstila. Muškarci ne znaju voljeti žene!!!

On je mislio isto. Obazrivo je ju je bodrio da se opusti, navodio na virtualni seks i uspio je totalno izbezumiti. Ona ga je bodrila da on nju bodri. Oboje su uživali. Korak po korak, kako samo virtualni virzuozi znaju, namamio ju je da se predaje polagano, bez žurbe. Ta predaja i razotkrivanje bila je slatka. Od prestrašenih riječi polagano su klizile i one smjele. Na kraju mu je pisala: "Ljubi me, obljubi!!!" ne vjerujući da to njene ruke pišu.

„Samo da mu se ne zgadim“, mislila je ona. „Samo da mi se on ne zgadi“, ponavljala je u sebi. Željela je taj osjećaj treperenja i leta. Sad kad je probuđena, nema više povratka. Žena u njoj vrisnula je i predala se. Al' ona ne želi biti prodavačica hot usluga!!! Ona ga želi u svojoj blizini. Hoće li uopće doći il' će kad je se zadovolji netragom nestati na nekom novom profilu? Hoće li je voljeti kad dođe onako kako ona očekuje? Hoće li sve to prerasti u divno prijateljstvo il' odvratan čin parenja???

- Može li se iz toga izroditi ljubav? - pitali su se. Nijedno od njih nije izgovorilo tu magičnu riječ, al' ona je lebdjela u zraku.

- 23:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #