Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seksualnemastarije

Marketing

kad muškarac omane

Znamo li mi žene biti kučke? Ooooooo znamo i te kako. Neke su u stanju reći muškarcu koliko mu je mala njegova muškost. Neke su u stanju da ga zbog „veličine“ prevare i to u zajedničkom stanu… Zanemaruju sve muškarčeve kvalitete uspoređujući je s kvantitetom njegova penisa. Eto tako neke razmišljaju, nemilosrdno ostavljajući svakog kojem muškost nije po njihovim kriterijima zadovoljavajuća. Što je veći penis, to je bolji ljubavnik.

E pa nije baš tako. Lijepo je to i divno i krasno vidjeti i držati u ruci nešto krupno, čvrsto, al' to krupno i čvrsto može biti bezdušno i ravnodušno, osvajač koji si je umislio da je najbolji je… na svijetu. Kad-tad ta „veličina“ imat će problema s erekcijom, dok će oni s osrednjom veličinom funcionirati još dugo, dugo.

Nekoć su muškarci držali sve konce u rukama, probavali su žene, imali izbora na pretek i izabirali onu koja im seksualno odgovara. Njihova poencija nije dolazila u pitanje jer su bili napadači, osvajači…

Danas se seksualnom revolucijom 20.st. i ulaskom u 21. st. odnos snaga na seksualnoj bojišnici iz korijena promijenio. Žene imaju jednaka prava, ako ne i veća. One izabiru partnere, one odlučuju hoće li veza potrajati, a muškarci postaju nesigurni, ne snalaze se u toj ulozi i dolazi do kočnica koje dovedu do toga da omanu.

Ako je ženi bitan samo seks, ona će poput ratnice jurišati naprijed ostavljajući za sobom zgarište nesretnih muškaraca.

Ako žena voli muškarca, a želi ga odmah probati jer na to ima pravo, mora biti strpljiva. Omanut može 1. put, 2. put, 3. put pa možda i 4. put… Tko zna što se sve njima mota po glavi kad žena već na 2. dejtu želi seks?

Geste kojima žena pokazuje svoju ljubav mogu pomoći onome kojega je izabrala da se ne boji, da se ne pita, da vjeruje u nju. Dugotrajno maženje i ljubljenje i nježne riječi najbolji su lijek protiv kočnica. Ljubav može učiniti da se muškarac opusti, a za one muškarce koji se ljubavi boje, može biti okidač da omanu.

Što traži današnji muškarac? Ako mašta o ženi koju će osvajati teško će je naći. Žene danas osvajaju i to dosta agresivno. Zašto? Zato što su to stoljećima čekale da imaju jednaka prava. Neke su preagresivne i to odbija romantične muškarce.

Saznah od prijateljice da muškarac može omanuti i ako te jako, jako, jako želi. Eto još jednog problema.

Vatrena žena, ona kojoj je stalo do njenog muškarca mora biti i nježna žena i strpljiva žena kako bi se njen partner oslobodio i postigao punu erekciju.

U ovom današnjem suludom vremenu, nije lako biti muškarac. Sretna sam što sam žena. Žena koja nikad neće omalovažiti svojeg partnera, žena koja će čekati da se njena ljubav osjeća sigurno…


Post je objavljen 10.11.2019. u 09:24 sati.