seksualne maštarije

subota, 14.09.2019.

laka žena


u ženskom svijetu je ona koja ima 57 ili možda 60 ili pak 72kg…

A u muškom svijetu laka je ona koja je eto odlučila na prvom spoju da se poda. Još joj dodaju epitete štraca, kurva, šupljača, radodajka…

A jeste li vi muškarci ikada pomislili na to da mi žene imamo jednaka prava i da ves želimo odmah isprobati da znamo jel nam seksualno odgovarate? Jeste li se zapitali koliko sebi dajete za pravo i koliko nama uskraćujete?

E pa slušajte dobro: mi smo žene 20. i 21. st., svjesne smo svojih atributa, vrijednosti, znanja, suptilnosti, dobrote… i kao takve ravnopravno stupamo na scenu seksa.

Želite nas osvajati. Pa osvajajte. I mi želimo osvajati i biti osvojene. Danas nije osvajanje odvlačenje u krevet, danas je osvajanje koliko i kako nekoga oduševiš, iznenadiš, oraspoložiš, pružaš pažnju = pokazuješ ljubav.

Muškarac koji se danas nađe pred ženom 21.st. može lako, lako omanuti i 1. put, i 2. i 3. i tako sve do daljnjega dok ga u glavi koči misao da smo radodajke. Mi samo tražimo kompatibilne partnere, kao što ste vi tražili stoljećima.

Svojeg partnera koji me je htio osvajati iznenadila sam osvajanjem. Bojao me se, a nije trebao. Ljubila sam ga nježno i ljubim ga da stekne povjerenje, da zna da sam ja ta koja ga želi i da ću mu se podati kad god bude htio. To što smo se „probali“ nije znak da me osvojio.

Ako vam to ne odgovara, ako ste lovci na divljač, ako vas to ne uzbuđuje, vratite se u srednji vijek i tamo ostanite. Samo čuvajte se vještica!!!

Mi ćemo osvajati i pronaći onoga tko nas zavrjeđuje!!!


- 13:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #