16

petak

studeni

2018

Odjebalgin

Ja sam više nego sigurna da i vama treba ovaj medikament ( reklo bi se u mom pitomom kraju prašak ), koji će više nego djelotvorno uklonit sve vrste onog šta vas muči. Biću tak slobodna pa ću engleski generički naziv prevest naprimjer ko "Odjebalgin", il "Odjebol" ak vam se više sviđa.

Depresivni ste, da sad ne nabrajam iz kojih sve razloga, ima ih da ne bi nabrojala do Tri kralja? Metoda korištenja ovog čuda donijeće vam trenutno olakšanje, znači svi razlozi vašeg depresivnog stanja nestaće u vidu magle čim ih farmakološko - verbalnom kombinacijom odjebete u skokovima.
Preumorni ste, svi vas razvlače na sve strane ( na poslu, doma, vamotamo - gdje god ko može jaši na vama ) i tome se ne vidi kraj? Dajte molim vas...razvučete najljepši osmijeh i prokušanom a već spomenutom farmakološko - verbalnom kombinacijom ovog moćnog lijeka stanete pred svoje jašioce i kažete recimo - slušaj, ništa ja ne moram jer sam se namorala, ajde sjaši dok te nisam sastavila s crnom zemljom. I začudo sjaše, razjapljenih usta, i nije im jasno otkud vam je nadošla ideja za lansiranje takvog otkantavanja.
Satirete se na poslu ko da radite osobno za sebe i tim tempom ćete umjesto u zasluženu mirovinu otić na groblje gdje ćete imat organizirani ispraćaj, za familiju obligatne karmine i govorancije kak ste bili eto baš krasna osoba? Ma odma uzet duplu dozu i stavit stvari na njihovo mjesto, valjda vam ne moram govorit da niko nije nezamjenjiv i da bi u roku sutra na vaše radno mjesto sjeo neko drugi dok vas pripremaju za onaj zemljani ispraćaj u kojem baš i nećete bit najglasniji.
Ne drže previše do vas neki tamo levati koji bi trebali, koriste šemu - ko te jebe moj tetrijebe? E tu uzet trostruku dozu, ništa vam neće bit jer prašak nema nuspojave, jedino vas razriješi dotadašnje nedjelotvornosti u smislu postizanja željenog cilja. Kad ovo deknete pa progovorite...jao mama, pa tu nastaje determinirani kaos jer ste se od umilnog janješca pretvorili u divlju zvijer koja izgovara sve ono šta je trebala izgovorit još tamo za seljačke bune.
Imate obiteljskih problema, svi se nešta grebu samo dok im trebate il dok se njima hoće komunicirat? Isto trostruka doza i kreće NATO obuka, svi su u stavu pozor dok prolazite čim očitate prvu bukvicu. Ko prvo ne znaju na čemu ste, ko drugo pokazali ste zube pa je bolje ne čačkat mečku da ne bi situacija eskalirala još gorim deliktom od verbalnog.
Muči vas lova? Iz ovih il onih razloga? Isto trenutno maznut duplu dozu, da vidiš kako će se financijska konstrukcija izmijenit, posebno ako financije rješava neko sasvim neodgovoran, a ubijeđen je da je direktor MMF-a.

Dalo bi se tu nać još pun kufer primjera; nebitni su, vjerujte mi. Ovom farmakološko - verbalnom metodom, a možda dodatno pojačanom bacanjem neke ranjgle il udaranjem šakom po stolu zauvijek ćete se riješit svojih tegoba.
Za nuspojave se ne morate obraćat svom liječniku il ljekarniku. Nema ih. Jedino ćete se vi konačno osjećat fenomenalno.



( blažen Internet ko izvor fotki )

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.