Vijesti za nekretnine, nekretnine

četvrtak, 31.07.2014.

HRVATSKA BOLEST Bradbury: Hrvatska birokracija koči investiciju Nikky Beacha

ZAGREB - Spora i neučinkovita birokracija, loša investicijska klima i neriješeni vlasnički odnosi glavni su razlozi zašto Nikki Beach, najpoznatiji svjetski lanac hotela i klubova na plaži, još uvijek nije na Hvaru otvorio svoj dugonajavljivani luksuzni resort. To je zaključio poznati bloger Paul Bradbury koji za Digital Journal donosi priču o dva resorta te analizira dobar posao u Grčkoj i loš u Hrvatskoj.
Naime, Nikki Beach 1. kolovoza otvara svoj najnoviji luksuzni resort u Porto Heliju u Grčkoj. U ponudi su, kako se navodi, 66 luksuznih soba i apartmana od kojih neki imaju i privatne bazene, rafinirana kuhinja u tri restorana i ekskluzivni SPA centar s lounge barovima, piše Jutarnji list.
“Resort je samo dva sata vožnje udaljen od glavnoga grada Grčke”, piše Bradbury, dodajući kako na njegovo otvorenje norveški investitori koji planiraju sličan posao na Hvaru mogu gledati samo s uzdahom. Pogotovo stoga što se s planiranjem posla u obje zemlje počelo otprilike u isto vrijeme - u Grčkoj 2006., a u Hrvatskoj, gdje je najavljeno da će resort biti otvoren na 800 tisuća četvornih metara s butik-hotelom, restoranima, klubom i velikim SPA centrom, samo godinu poslije novogradnja Jarun

Oznake: novogradnja Jarun

- 15:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #