Vijesti za nekretnine, nekretnine

petak, 09.11.2012.

Za 11,100 kuna iznajmljen novi lokal na Trgu slobode

Nakon natječaja u srpnju, kada je za 26 lokala pristiglo samo trinaest ponuda, Grad nije veće zanimanje natječajem za zakup poslovnih prostora privukao ni krajem listopada. Naime, do 5. studenoga u Kuhačevu 9 za najam 28 gradskih lokala stiglo je samo 11 ponuda. Čak četiri ponude bile su licitacija za novi stakleni paviljon na novouređenom Trgu slobode.

U staklenom paviljonu ubuduće će se nalaziti dva lokala prodaja stanova, i to veći od 67 četvornih metara i manji od 30 četvornih metara. Interes zakupaca pobudio je upravo ovaj veći namijenjen slastičarskoj djelatnosti. Zanimljivo je kako je prihvaćena najviša ponuda koja iznosi gotovo dvostruki iznos od traženog, odnosno 11.100 kuna. Kako neslužbeno doznajemo, budući najmoprimac bit će poznati osječki ugostitelj koji već ima restoran i kafić na području grada. Za prostor suvenirnice pristigla je jedna ponuda, i to gotovo 1.000 kuna viša od tražene.

Tako će Grad umjesto traženih 2.925 kuna mjesečno primati najamninu od 3.800 kuna. Podsjetimo i kako je na natječaju u srpnju iznajmljen još jedan objekt na Trgu slobode, i to nekadašnji Casino za koji je Grad postigao cijenu od 25.000 kuna mjesečno, a ovaj lokal vodit će vlasnici Lotus bara iz Avenue Malla. Jedan od zanimljivijih prostora koji je Grad iznajmljivao na ovom natječaju svakako je i prostor veličine 174 četvorna metra na Trgu Ivana Pavla II.

Oznake: prodaja stanova

- 18:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #