17

srijeda

veljača

2021

Sky Walk

Danas ću vam pisati o nečem vrlo zanimljivom, a modni izričaj će ostati u drugom planu. :)))))Svi ste vjerojatno čuli za Sky Walk na Biokovu, iznad Makarske.Ne tako atraktivno kao na Biokovu, dečki su pored ZIP LINE iznad Mostara montirali i SKY WALK.U ovoj situaciji "zatvorenih granica" mnogi su se okrenuli unutarnjem turizmu, tako da je vikendom nemoguće pristupiti ovom adrenalinskom mjestu.

Pošto sam ja žena u godinama, a inače patim od vrtoglavice ( pred četvrt stoljeća sam vrištala u staklenom liftu u San Antoniu koji je išao na 230 metara visine), naravno da sam bila toliko hrabra samo prići ovoj "staklenoj stazi".
U sekundi smo odlučili iskoristiti miran sunčan radni dan, bez bure, a i dan se produljio pa je sunce zalazilo tek oko 17,30h.Nedaleko od ovog mjesta, nastaje vjetropark, koji je još u izgradnji. Divan pogled na planinu pokrivenu snijegom i vjetrenjače, koje još ne rade.A da vas malo nasmijem, kako su me zezali kad su se pojavili vatrogasci, da su došli zbog mene, jer su čuli da histeriziram.Eto, ako vas put nanese, posjetite ovo mjesto iznad grada.Kao što vidite za obilazak sam odjenula kožnu jaknu i kožne hlače. Vrijeme je bilo ugodno i nisam trebala nikakav šal niti kapu.Javljam se uskoro sa novom modnom idejom.A do tada grli vas vaša Fashionistica

Mah - mah

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.