25

utorak

listopad

2016

56

Kad već moram promijeniti broj godina na mom blogu, mogu vam i opisati kako izgleda slaviti na moj način.Da bih pamtila brojanje godina uvijek odaberem za roćkas otkriti neko novo mjestašce Lijepe Naše. ;)Nadam se da se nećete ljutiti što vam to neću reći ja nego da to bude mali zadatak. Gdje sam "ušla" u 57-u?Ja sam se u ovo mjestašce zaljubila na Instagramu, prateći djevojku iz Kutine, koja je objavila post iz ovog čarobnog kutka Lijepe Naše.
Na putu do tamo nisam odoljela stati i slikom zaustaviti pogled na mali grad gdje sam se zaljubila ne terasi jednog hotela.


Odjenula sam suknju u koju sam se silno zaljubila. Da bih razbila crno-bijeli svijet tkanine, začinila sam to sa crvenom narukvicom, crvenom torbom i kožnom jaknom.

Četrdesete su starost mladih godina. Pedesete su mladost starih godina.

Victor HugoGrli vas vaša Fashionistica

Mah-mah18

utorak

listopad

2016

Poncho

Ove jeseni svaki brend ima u svom asortimanu i poncho.Ja sam ih pronašla nekoliko na malom putovanju u Italiju.U povratku sam svratila u Opatiju bajnu i provela predivan sunčan dan.Putujući prema jugu svratila sam i na šibensku rivu i doživjela nezaboravan zalazak sunca.Nije li se poncho nekada zvao peleriina. Sjeća li se tko....Meni se jako sviđaju i ove podrapane traperice, jer tijelo čine vitkijim.
I za kraj jedan zadatak za vas. Kako se zove otok na posljednjoj slici iza mene?
Mah-mah.....grli vas vaša Fashionistica

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.