23

srijeda

listopad

2019

5 i 9 nije 59, nego 14!

Koji je danas dan? Nije bitno, rođenDAN je!!!




Nije svaki dan rođendan, a ja obožavam taj dan. Slavim ga danima.




Crno-bijela kombinacija nikada ne može biti pogrešna. Barem se nadam da se slažete sa mnom.



Vremena su se tako promijenila. I meteorološka i ona vremena oko nas. Na samom rubu listopada ja trčim po plaži i zbilja je vruće. A i usred jeseni mogla sam kupiti novi kupaći kostim.




Nisam ja baš ljubitelj jednodijelnih kostima, jer mi se ne sviđa onaj osjećaj teškog mokrog materijala "oko bubrega". Ali, ovome nisam odoljela.




Eto, ljudi moji. Idemo dalje.



Grli vas vaša Fashionistica



Mah-mah





Oznake: plaža

10

četvrtak

listopad

2019

Bež boja

Stari hrvatski izrazi za boju, u smislu vidnog osjetilnog doživljaja, su krasa, mast i cvijet (Klaić: Rječnik stranih riječi).
Krasu prepoznajemo u izrazu krasno, krasan, a mast je ostao, primjerice u crnomanjast i u izrazu premazan svim mastima.




Klasična, nježna i sofisticirana, bež boja jedan je od najdecentnijih, ali i najsvestranijih modnih trendova sezone koji će obilježiti ležerne i elegantne, dnevne i večernje ljetne kombinacije.



Iako su ju još prije samo nekoliko godina svrstavali u skupinu onih neuglednih boja, njezine raskošne i brojne nijanse danas su jedan od najboljih izbora koji možete dodati svom ormaru.



Decentna, svestrana i jednostavna za kombiniranje s različitim bojama, uzorcima i teksturama , bež boja i ove nas je sezone iznova osvojila.



Za elegantni poslovni look kombinirajte ju s bijelom i crnom bojom, za ležerno i udobno ljetno izdanje spojite s laganim traperom, dok će savršeni večernji look stvarati u kombinaciji s jarkim bojama poput crvene, boje fuksije i kobaltno plave te sa sjajnim i efektnim metalik modnim dodacima kao savršenim modnim začinom.



Od nježnih prljavo bijelih tonova do raskošnijih toplih nijansi, bež boja već se istaknula na uličnoj modnoj pisti u prvim ljetnim kombinacijama popularnih influencerica u koje je neodoljiva bež boja unijela dozu klasike i elegancije. S klasičnom torbom ili elegantnim sandalama u bež boji nikad ne možete pogriješiti.






U modi su razne kombinacije bež boje, od prljavobijele do karamele, a dobrodošli su i smeđi detalji poput remena, torbe, cipela ili kaputa. Ako u nešto trebate investirati ove sezone, onda su to bež odijela, suknje, veste, čizme, haljine i baloneri koji su posljednjih tjedana preplavili ulice.





Iako naizgled jednostavna i neupečatljiva, bež boja je svoje najraskošnije ljetno lice pokazala u kombinaciji s različitim teksturama koje donose omiljeni ljetni materijali poput lana, čipke i končanih tkanina.



Dragi moji.
Eto, iako nam stiže jesen, a zna bo'me nekada biti i tmurna i ružna, razbijmo ju bojama.
Ja sam vam dala jednu ideju (važi i za naše muškiće).


A do sljedećeg javljanja
grli vas vaša Fashionistica




Mah-mah



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.