29

utorak

studeni

2016

Žuto lišće - žuto sunce

Kao što reče jedna moja prijateljica, evo još malo pozeraja. hihihi
Kad sam pošla na kavu s prijateljicom, dan je bio jako vruć. Studeni,a ljudi hodaju u majicama kratkih rukava. Prvo sam uzela crvene hlače od tankog materijala, a onda pomislila: a sad crno.
E, sad: uz crveno ide dobro životinjski uzorak. Dohvatila sam lagani džemperak sa uzorkom.
Za ostalo je bilo lako: čizme su uvijek cool, a torbica je rođendanski dar i stalno ju nosim
.Sve može! Obožavam ova vremena kad uz malo mašte dnevni modni izričaj i nije neko mudro slovo.Dok i posljednji listovi imaju svoj zadnji let, vas grli vaša Fashionistica

Mah-mah

24

četvrtak

studeni

2016

STOP NASILJU NAD ŽENOM

Ovo je tjedan borbe protiv nasilja nad ženom. U cijeloj regiji odazvalo se pedesetak gradova, da pjesmom i pričom vrisnu protiv te masovne pojave.U mom gradu večer je održana u restoranu "Campanile" u ugodnoj atmosferi pjesnika i prijatelja, koji su došli podržati ovu manifestaciju.Ideja za ovu večer poezije potekla je od pjesnikinje Lidije Puđak iz Zagreba.Svojom pjesmom sudjelovale su pjesnikinje Alma Fazil Obad i Jozefina Pranjić, dok su volonterke Danijela Marić i Tina Vidović pročitale pjesmu koju su zajednički napisali štićenici centra za mlade, djecu i obitelj "SPES". Pjesmu "Nagrada" pjesnika Veida Delalića pročitala je Marija Češkić, a svjedočenja štićenica sigurnih kuća ispričale su Mirjana Vlaho -voditeljica centra "SPES" i Azra Hasanbegović- predsjednica nevladine organizacije "Žena BiH, Mostar". Svoju priču koja je inspirirana sudbinom susjede pročitala je Nery Škegro.

Stihove je na gitari popratila glazbenica Anita Šunjić.
14

ponedjeljak

studeni

2016

Še(m)širi

Volite li šešire?Ja ih obožavam.Godinama sam mislila da mi šešir ne pristaje baš najbolje i u shoppingu sam samo prolazila pored njih.No, ako se žena malo potrudi: namjesti frizuru i doda koji modni detalj...šešir je njam-njam ;)A može i bez šešira hihihi
Grli vas vaša Fashionistica

mah-mah


04

petak

studeni

2016

Još malo, pa nestalo....

Dok pripremam ovaj post na TV ide prognoza: stiže pogoršanje vremena i zahladnjenje.No, ja moram podijeliti s vama ideju sa još jednom odjevnom kombinacijom.


Odjenula sam bijele traperice sa elastinom i košulju sa razrezom do bokova, a preko tamno plavu jaknu iz "Newyorker"-a, čija boja se odlično slagala sa očima leoparda i torbom "Lovely bags". Obula sam čizme iz H&M, koje su zbilja udobne, jer imaju stabilnu široku petu.Iako je dan bio burovit, nije bilo hladno. Znači, mogu ponoviti ovu ideju i za još koji zimski dan ili u proljeće.I za kraj moram ovo reći: pa, tko bi mogao biti neraspoložen ovdje gdje se spaja plavo i plavo, a sunce svojim zlatnim zrakama razgrće granicu između njih.A vas grli vaša Fashionistica.

Mah-mah


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.