28

srijeda

rujan

2016

Svadba

Kada sam objavila post o traženju haljine za vjenčanje moga sina, a slučajno naišla na jednu koja je završila ljetnu tematiku sa haljinama, mnogi su komentirali da čekaju slike sa svadbe. Pa, evo ih.Mislim da bih trebala zašutjeti i pustiti vas da gledate krunisanje jedne ljubavi, ali....
....moram vam reći, da ona izreka kada majka oženi sina izgubi dijete ( a kada majka uda kćerku, dobije dijete), nije istinita. Ja sam dobila kćerku koju sam uvijek željela imati.
Ime joj je Dina, a ja njenoj majci kažem: trebala joj je dati ime Divna.
Dok je bio mali dječak uvijek sam mislila da ću plakati na svadbi svoga sina. Ali, nisam. Bio je to najljepši dan u mom životu.

Haljinu je dizajnirao Ivica Skoko. Frizura Frizerski salon "Black & White". Buket "Lily ruzice design.
Odijelo, košulja i kravata "Jeordie's".
Imam ja toga još puno za pokazati i pričati, ali moram zašutjeti.

Divno je biti svekr(i)va. Zapravo, još jednom sam postala majka.
Mah-mah!

Grli vas vaša Fashionistica


26

ponedjeljak

rujan

2016

Jesen stiže dunjo moja

Volim ja ovo vrijeme. Ni vruće ni hladno.Vrijeme laganih jaknica, mantilića, vestica....


Ja sam ovaj bijeli mantil kupila u "New Yorker"-u. A ispod jakne, na ovakav malo burovit dan, bila je dovoljna košulja s dugim rukavima.Ne mogu vjerovati da je došao kraj za haljinice i kratke hlačice. Ne čini li se vama da se to dogodilo odjednom.....šmrc-šmrc :(U ovim kožnatim hlačama iz "Lidl"-a uopće mi nije bilo vruće.Eto, još jednom sam iskušala plažu, vjetrić i sunce, da bih vam pomogla u odluci što odjenuti u ovom prijelaznom periodu.
A vas grli vaša FashionisticaMah-mahOznake: jesen, plaža

13

utorak

rujan

2016

Crveno, volim te - crveno

Dok sam u slatkim mukama tražila haljinu za sinovo vjenčanje, "naletim" ja tako na sniženju na ovu crvenu haljinu marke "Desigual".Otkako sam zašla u šesto desetljeće, uglavnom mi odgovaraju haljinue koje su "komotne", tj. nisu "rezane" u struku i ne stežu me. A ova haljina je upravo to.Sandale sam isto tako našla u "Importane" centru na sniženju i obožavam ih. Peta im je super, pa i za ovakvu šetnju po plaži. :))Iako sam se do skora u crvenom osjećala nelagodno, ovo mi se svidjelo. Prije svega zato, kada sam pošla na ovu kavu, krenuli smo u malo tiho mjestašce pored mora. A kada sam vidjela sliku, zaljubila sam se u crveno.Do sljedećeg modnog izričaja grli vas vaša Fashionistica
Mah - mah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.