27

ponedjeljak

studeni

2017

Kaputići, volančići

Dok se ja doma oporavljam od operacije meniskusa, evo za vas jedne poslastice.Iako ne volim totalno biti u điru onoga što se vrti na svim modnim stranicama, ovaj kaputić nosim već drugu godinu i karo dezen mi je tako super.Josipa Lisac jednom je izjavila da je znala da je hit crvena boja ne bi ni slučajno to odjenula, jer trend je za nju uniforma. To mi se urezalo u sjećanje, jer u modi zbilja moraš biti svoj.Za ovaj sunčani dan na Zapadnoj obali u Splitu, odjenula sam laganu bluzu od čipke i kožnu suknju iz H&M, a kad su volančići provirili ispod rukava, zaljubila sam se u ovu ideju.
Nadam se da će se i vama dopasti ova ideja i možda vam jednog dana bude inspiracija.Iako je moda lijepa, zdravlje je najljepše, jer je ubitačno skakutati sa štakama po kući i gledati kroz prozor.

Do sljedećeg modnog izleta, grli vas vaša Fashionistica
Mah - mah

13

ponedjeljak

studeni

2017

Jesen je, a u meni proljeće je...


Šteta bi bila ne zabilježiti tu raskoš boja kraljice jeseni.
Postoji jedno mjestašce u blizini Imotskog i zove se Zelena katedrala.Usred šume stoji oltar, a sve ostalo je travnjak u šumi. Mjesto je predviđeno za misu na otvorenom.U ove zlatnožute dane odlično mjesto za pokloniti se Majci Prirodi i izguštati se na tepihu od lišća.

Mislim da sam ulovila zadnji dan ovih zlatnih tonova jeseni, jer kažu da zima kuca na vrata.
Za šetnju sam odabrala omiljene čizmice za metalnim dijelovima, crne hlače i baloner by Heidi Klum iz "Lidl"-a.


Do sljedeće šetnjice grli vas vaša Fashionistica
Mah-mah
<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.