29

četvrtak

listopad

2015

New activity

Jesen je. Dok je sunčana, ja sam kao raketa: puna energije.Pa fino zaskočim bićikletu i đir po gradu.Usput obavim poslove u banci, pošti,.... bilo kuda - bajki svuda :)Bitno je da je odjeća i obuća udobna, jer bicikiranje i nije tako jednostavno. Traperice su sa elastinom; majica je kratkih rukava, a džemperak je lagan.
Moje "zlatne" patike već ste vidjeli, a baš danas me žena na ulici pitala - gdje sam ih kupila.
" U 'Retro shoes' " - odgovorih joj :)
Grli vas vaša Fashinistica

Mah - mah....juuuurim :)

26

ponedjeljak

listopad

2015

5 i 5 je 55

Bio je rođendan. Bilo je dobro. Osjećala sam se kao sa 2 i 5 je 25 :))))Odjenula sam H&M hlače u prevladajućoj sivoj boji sa crnim rubovima i žutu bluzu iz " Ann Christine ".Cipele i žuta torba su iz " Deichmann ".Nakit sam kupovala danima tražeći odgovarajuće boje.

Frizura by Anita Lekaj Kujundžić.

Make up Emma Handzar / Fantasi collection /


Na kraju je stigla torta i pjesma hihihi
A vas grli vaša, godinu starija, Fashionistica

Mah - mah
16

petak

listopad

2015

Before the storm

U Splitu se osjećam čudesno. Voljela bih da imam nekoliko " sebe", pa da stignem optrčati i zagrliti sva divna mjesta.Imam malu tradiciju sa svojim društvom - prvo se sjuriti na staru Rivu, makar kružili po deset puta tražeći slobodno mjesto na škrtom prostoru parkinga.A onda, prije shoppinga - za koje srce kuca bam - bam, malo po starim hodnicima.
Nemamo baš običaj ulaziti u Dioklecijanovu palaču, ali ovaj put smo zavirili u svaki kutak.
Odjenula sam hlače od brušenog velura sa životinjskim uzorkom, uz koje sam uskladila i uzorak na kišobranu. (Obožavam kišobrane.) Hlače su kupljene u " H&M". Čizmice su kupljene u " Retro shoes". U novu torbu zaljubila sam se na prvi pogled i kupljena je u trgovini " Borsa".

Za vas prst protrljala i želju zaželjela vaša Fashionistica


Mah - mah


07

srijeda

listopad

2015

Race for the cure - promocija heroina

Subotnje je sunčano jutro. Dolazim na skupno mjesto za polazak u " Šetnju za život ", kao podrška prijateljici - koja je pobijedila rak dojke. Ulazim u bus i pitam prelijepu mladu ženu da li je slobodno mjesto pored nje.
Odmah na polasku predsjednica Udruge " Novi pogled " dijeli majice: ružičaste za oboljele, a bijele za 'podršku'. Prelijepoj mladoj ženi do mene dodala je ružičastu. Steglo me u grlu. Bila je to jedna od pobjednica nad zloćudnom bolesti.
Program koji je pripremljen na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu bio je nabijen emocijamma i energijom slavljenja zdravlja i opomene za brigu o svom zdravlju i odlasku na redovite kontrole.
Sarajevo je, nakon maglovitog jutra, bilo okupano suncem, smijehom i ružičastom bojom.
Slavilo se i smijeh je bio najljepša pjesma na ulicama.


Baloni, ružičasti šeširići, trake u kosi...bili su znaci prepoznavanja pripadanja svojoj udruzi.Nadam se da vodite brigu o svom zdravlju i da redovite idete na kontrole.
A vas grli vaša Fashionistica
Mah - mah<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.