Midnight Sky

18.11.2021., četvrtak

Lassie vs. Cox

Hahahaahahhahahah
Hahahahahahaah
Hahahah
Hahah
Ha.

Jebiga.

S Coxom jedva da se čujem. Čuli smo se ali se nismo vidjeli par dana, njega pere viroza, a ja imam doma obiteljsku situaciju zbog koje se i sama osjećam viroznom.
I ta obiteljska situacija me dosta veže za kuću.

Međutim, Cox baš nije zainteresiran za dopisivanje. A, ni zvanje. Rekla sam mu situaciju i nije ništa pitao. Smrad.

I onda u sliku upada Lassie. Javlja se, pita me kako sam, sluša moje probleme, pita jesam zauzeta, rekoh jesam (zbog situacije), ali on bi se družio.
Nudio mi je mir.
Rekao mi je, pokazao da nešto osjeća i da želi “pokušati ponovno”.

Da bi napokon usred razgovora rekao, “Ma, mi smo u vezi već godinu dana, ali ti to ne znaš.”

On je to rekao.

Molim, lijepo?!

Onda mi je došao na stubišna vrata, sišla sam dolje, prikovao me za zid i izljubio dušu iz mene.
Prijevara.
A, možda i nije.

Kad je rekao da će me doći oraspoložiti, mislila sam, donest će čokoladu.
Ne svoju požudu.
Želi me voditi na kolače. Želi da dođem k njemu kad prije, želi da se nastavimo viđati.

Jebate život.

* Lady Starlight *

598928a66f0287930a39db622930a2dd
- 09:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

13.11.2021., subota

'Ko tu koga je... svi mene. Ili ja sve.

Ne znam šta da pišem, jer šta god da napišem na ovom blogu, vrijedi sveukupno sat vremena i ne više od toga.

S tolikom brzinom promjena se moram nositi.

Sad kad sam to napisala, sve će se prestati mijenjati. Jer mi je tako ovih dana!!!
Možda bih trebala šutjeti kad je dobro i onda neću imati cijlelu Bibliju za prepričati kad bude trebalo pisati nešto.

Trenutno mi je, na ljubavno-seksualnom planu bitno da odem po onaj vibrator koji sam ostavila kod Lassija, hahahah. Ali sam prelijena otići po njega.

Našla sam se u nekom loopu razmišljanja kak je sve to sa mnom i Coxom komedija, i možda oboje to potajno znamo, ali šutimo. Sve se desilo nekako… komično.

Odeš kod frenda, zaružiš. Počne ti se primicati, ti uhvatiš maglu.
Ali godi ti njegovo češkanje po leđima. Njegova blizina, dodir.

Šteta što negdje imaš nekoga tko ti ne poklanja ni najmanje emocionalne energije, niti ste službeno skupa, ali ti ćeš biti vjerna. Budalo.

Idući dan mamurna odeš k njemu, ispričaš mu sve detaljno, šuti, pa kaže: “Toj ekipi možeš reći da si sa mnom.” Malo ti fali da prasneš u smijeh.
Dva-tri dana kasnije mu kažeš da to više ne ide jer on u biti ne želi biti s tobom. Seks je dobar.

Nikom nisi rekla tko je on. Nikome od ekipe.

I tad mirne savjesti u napušenom stanju Coxu objasniš koliko ti se sviđa. I večer po večer, vaše se viđanje pretvori u vezu.

A, šta se sad dešava s Coxom, ne znam. Oboje smo malo virozni pa se ne vidimo. Vidjet ćemo se ovih dana. Dobro je sve.

Toliko.

* Lady Starlight *

- 12:34 - Komentari (5) - Isprintaj - #

21.10.2021., četvrtak

Nemojte ovo čitati.

Netko mi je nedavno rekao da mi zavidi na činjenici što se redovito seksam i što imam tako bogat seksualni život. Ta ista osoba ne zna da je do toga dolazilo stoga što ništa nije moglo biti dugotrajno, pa sam se jednostavno zabavljala s osobama koje su se htjele zabavljati sa mnom (naravno, na obostrano zadovoljstvo - nije baš da ne biram s kim ću…)

Da vam budem iskrena, pojma nemam što se događa s mojim ljubavnim životom. Zapravo, ni nemam ga. Imam seksualni život. Ponekad. U intervalima. Trenutno nemam ni to.

Uspjela sam shvatiti do koje točke seže moj mazohizam. Malo sam se prestravila. Gledajući unazad, doista sam uvijek nesvjesno birala odnose u kojima ću emocionalno krvariti. Druga je to stvar kad sam submisivna u odnosu s Dominantnim muškarcem pa je sado-mazohizam dogovorena i poželjna stvar.

Ali mazohizam kojem podliježem samu sebe, bez dogovora i konkretne želje za tim, seže do zastrašujućih razmjera.

Nema veze. Barem dobre glazbe uvijek ima. I dobrog društva, ako se znate kvalitetno podružiti sami sa sobom. Automatski ste dobro društvo i drugima.

Doista, volim se na jako mazohističan način. Barem se volim.

P.S. Mislim da je od ovog drobljenja puno zanimljivija pjesma iz prošlog posta.

* Lady Starlight *

- 11:55 - Komentari (4) - Isprintaj - #

17.10.2021., nedjelja

Lajna

1593649

Noć je postala naša staza
Kojom hodile bismo od sumraka do jutra
Od jutra do sutra
Pod noćnim nebom nitko nas ne vidi
I možemo činiti sve što nam se svidi
Jer sunce jutrom sve grijehe briše
I pjevom ptica u naručju nas njiše

Preznojavanje čitavog dana
Ljetno popodne, zapadno sunce
Dobro bi mi sjela jedna lajna
Da do noći me dovuče

Napokon san, i priprema za sutra
Jer noć me opet čeka
I čekaju me jutra
Kad dolazim doma opijena životom
Kad govorim svojom šarenom notom
Kad vrijeme za mene staje
Posebnu čaroliju nebu noć daje

Neprospavane noći, sumorni dani
Više ne želim ni biti vani
Ako ne letimo visoko
I ne skrivamo razbuđeno oko
Smijeh u sumrak
Voćna pića u lokalnom kafiću
Slobodno se smijemo
Da nismo normalni, nam viču

I šetam kišnom ulicom
Promatram svježe sivilo oko sebe
Lica ljudi, svi umorni
Svi u svojim mislima
Nitko od njih ne zna, mislim
Da sinoć me uspavao dim
I da niti malo ne zavidim im

Prekidam priču gdje postaje najbolje
Tjeram svoja sjećanja, van, napolje
Izvan svoje glave
Jer uspomene me gnjave
I pjesme mi slušat’ u miru ne daju
Kad tada letjela sam visoko,
I prebivala u raju.


* Lady Starlight *
- 16:29 - Komentari (6) - Isprintaj - #

07.10.2021., četvrtak

Plot twist

Život je pun nenadanih okreta i zaokreta, što u našem okruženju, što na nekom dubljem nivou, u našim emocijama, mislima, ciljevima.

Počela me pritiskati anksioznost i gutala me, i gutala… Sve dok nisam shvatila da se stvari vrte oko Lassija i dok nisam sjela i popričala s osobom od povjerenja. Evo što se desilo.

Neposredno nakon što mi je Lassie izjavio da naše viđanje “vodi nekamo”, ja sam završila na druženju s jednim poznanikom/prijateljem i proveli smo ugodnu večer skupa. Opustili smo se, pričali koješta, napokon se osjećali kao doma, razumjeli smo se po pitanju tako mnogo stvari zbog kojih smo obično oboje neshvaćeni.
Imam neku kratku povijest s tim prijateljem/poznanikom - zvat ćemo ga Cox - povijest sretanja u ekipama, često bismo nas dvoje upadali u spike, uvijek smo si imali što za reći, a prilikom jednog rođendana smo se malo i fizički zbližili, ali na tome je ostalo.
Svako kasnije sretanje bilo je prijateljske prirode.

Godinama se nismo družili sve do nedavno, kad sam spontano počela povremeno dolaziti među ljude s kojima se Cox druži. Jednako tako spontano je došlo do druženja te večeri, nakon što je Lassie prilično nesigurno rekao da mogu drugima reći da imam dečka.

Kako to obično biva, i Cox i ja smo se prilično opustili, i bio je jedan elektricitetom nabijen trenutak, kad smo si stajali jako blizu, dodirivali se tijelima i gutali pogledima. I znala sam da bi poljubac mogao uslijediti, pa sam samo lagano “isklizila” iz tog položaja, odlučna u tome da budem vjerna Lassiju. Jesam li se DOISTA ŽELJELA izmaknuti u tom trenutku? Ne baš, ali glas razuma mi je naredio da to učinim.

Fast forward, vidim se s Lassijem dan nakon toga i otvoreno mu kažem da sam se družila s Coxom i da nije bilo nikakvih problema. I nije bilo. Osim tog jednog napetog trenutka zbog kojeg sam se nastavila pitati, “što bi bilo, kad bi bilo…”
Tad je Lassie odlučno rekao da “toj ekipi” mogu reći s kim sam.

Istovremeno, nakon noći provedene kod Lassija, i dva dana nakon toga, shvatila sam da stvari među nama ipak ne vode nekamo. Vidimo se jedva jednom tjedno, uglavnom radi seksa, komunikacija je površna i između dva viđanja nema ni poruka, ni poziva. Nisam mogla steći dojam da se nešto zagrijao za mene, osim unutar 4 zida njegove spavaće sobe. I tako sam si maknula kamen sa srca otvoreno mu rekavši da želim i zaslužujem više, s čime se on složio i ta vrata su sada zaključana.

I nisam mogla čekati i nastaviti se pitati “što bi bilo, kad bi bilo”, pa sam se istu večer (sinoć) javila Coxu i predložila da se vidimo. Naravno, opustili se, počeli pričati o svemu i svačemu, i nisam morala stisnuti muda da mu budem iskrena. Meni se istina ionako uvijek ispiše nasred čela.

Rekla sam mu kako se nisam htjela izmaknuti u onom napetom trenutku, rekla sam mu razloge zašto sam to napravila, i objasnila da mi nije više stalo do povremenih natezanja s likovima, osim ako to ne počne imati nekog oblika i smisla. Jako je cijenio moju iskrenost i - pogađate - uskoro sam mu se našla u zagrljaju i poljupcu. Nema veze što sam prije toga rekla da nešto takvo želim učiniti trijezna jer ne želim ni za čime žaliti sljedeći dan, ali nisam ni bila nešto posebno opijena, plus, već sam tog dana obavila razgovor sama sa sobom o Coxu i mojim osjećajima prema njemu. Na neki način sam sama isprovocirala da se opet nađemo u situaciji gdje ćemo imati dovoljno privatnosti da popričamo, a i da se prestanem pitati “što bi bilo…”

Bilo je, i bilo je lijepo, ali sam zaustavila daljnji razvoj situacije jer sam imala granicu do koje želim ići. Ali, Isuse Kriste, koliko je bilo napeto. Mogla sam osjetiti u vlastitom tijelu koliko je privučen mojom blizinom. Još mi je prošlog puta rekao da mu zračim pozitivnom energijom, da se ne može tako opustiti pred bilo kime, a sinoć je priznao da sam mu se često znala pojavljivati u snovima nakon onog jednog “izleta” na rođendanu od prije nekoliko godina.

Dopratio me pješice do doma po kiši i na rastanku je također pao poljubac. I ne žalim ni za čime. I nije me briga hoće li se razviti nešto iz ovoga ili će ostati na prijateljskoj bazi. Dala sam si odgovor na pitanje “što bi bilo kad bih se usudila biti iskrena prema Coxu” i duša mi je na mjestu.

Nastavak predajem u Božje ruke.

* Lady Starlight *

kissing-in-the-rain-featured-3-alexander-senin
- 14:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

03.10.2021., nedjelja

Lassie se (ipak) vratio kući

Udobno smo se smjestili pod dekicu na njegovoj garnituri i gledali TV. Imala sam mengu taj dan, drugi dan, iz mene curi k’o iz kabla. On je to znao. I svejedno me pozvao k sebi.

Znao je da seksa neće biti. ‘Ajmo se nakratko zadržati kod te rečenice.
Govorim o Lassiju, dečku s kojim se natežem više od 10 mjeseci, a ovo “natežem” čitaj “seksam”, i to naše natezanje nikad nije poprimilo neki oblik ili definiciju. Nije da sam luda za njima, ali nakon izvjesnog vremena korištenja istog kurca, poželiš znati jesi li poželjna samo donjoj, ili i gornjoj glavi.

I tako sam ga usred odmaranja presrela s riječima: “Moramo razgovarati.”
Sva njegova pozornost je smjesta bila usmjerena na mene.
Da skratim priču, sve sam svela na tri opcije, od kojih je jedna bila i ta da ću nastaviti dolaziti k njemu, ali paralelno s time si tražiti frajera za vezu, jer sam za istu spremna.

Mislim da ga je upravo taj od 3 ponuđena ultimatuma taknuo i tad je konačno rekao: “Ovo vodi nekud, vidiš da si tu, da se viđamo. Meni samo treba malo vremena. To je sve.”

Glava mi i dalje lebdi u oblačku tih triju bitnih riječi: “ovo vodi nekud”. To je bitno. Nije uzalud. Ne viđamo se jer nam je dosadno. Viđamo se jer želimo biti jedno pored drugog. I znam da ne voli previše ozbiljnih razgovora, tako da sam odlučila biti i više nego zadovoljna njegovim odgovorom.

Onda je nastupio njegov poziv da sutra (jučer) dođem prespavati kod njega. Mislim da mu je ovo već petnaesti poziv sigurno, i prvi koji sam prihvatila. Odlučno. Malo kasnije istog dana mi je poslao poruku: “Ako te netko pita gdje ideš, reci da ideš k dečku.”

I ako ovo naše doista vodi prema vezi, onda ja, bez njegovog znanja, početak veze brojim od 1.10. Tad je Lassie poslao tu, za mene od ogromnog značenja poruku. Tad je prvi put rekao da mi je dečko.

Tog dana ipak je pao seks. Ne sjećam se strastvenijih seksualnih trenutaka s njim. Intimnijih trenutaka od tih. Imao je nove pokrete, snagu, želju, odvažnost koju dotad nisam imala prilike doživjeti od njega. Nešto se u njemu raspustilo i volio je svaki milimetar mene. Onako kako nikad prije nije. Možda je pomisao da smo sada “svoji” pobudila nešto u njemu.

b2b273fcfd6b3585860da34d87dfea4d

I tako se Lassie (ipak) vratio kući.

* Lady Starlight *
- 20:33 - Komentari (4) - Isprintaj - #

30.09.2021., četvrtak

Stvarnost je predivna

Ljubavi
Ljubavi moja skrivena
Željo
Zvjezdanog neba
Zašto skrivaš osmijeh?
I ostavljaš sreću iza sebe
Kad kraj tebe sam ja
Duše otvorene

Moja ljubavi
Ti tražiš izlaz
A ja sam tu
Da ti otvorim vrata
Ne boj se ničega
Samo prođi kroz njih

Tu je srce moje
Spremno za tebe
Uđi u nj
Uđi i počasti se
Silnom ljubavi
Što godinama je spavala
Na tebe čekala

Ne dopusti nebu
Da odlučuje umjesto tebe
Jer za mene si vrijedan
Od dijamanta vrijedniji
original
Moja ljubavi
Ostavi bol iza sebe
Budi kraj mene
I ne boj se
Ljubavi
Ne zatvaraj oči
Stvarnost je predivna
Možeš sa mnom poći

U drugi svijet
Gdje sve se šareni
Gdje ćemo se držati za ruke
Zaljubljeni
Jer znam da me voliš iskreno
Potajno, snažno, potpuno

Ne boj se života
Života sa mnom
Kad sam ti obećana
Tvoje oči
Tvoja kosa
Tvoje ruke
Sve tvoje sveto mi je.

* Lady Starlight *
- 20:16 - Komentari (2) - Isprintaj - #

24.09.2021., petak

BDSM talk

Okej, sex talk. Molim sve čitatelje da, ukoliko im se gadi BDSM scena ili bilo što vezano za to, da odmah kliknu križić u gornjem desnom kutu. Ostatak ekipe je dobrodošao.

Znači, BDSM. Oduvijek, od svog prvog seksualnog iskustva bila sam submisivna - sa 15, 16 godina. Znači, uvijek sam voljela biti “dolje”, biti ponižena i s lakoćom sam zadovoljavala svoje partnere, a mnogi od njih su mi kasnije priznali da sam im bila najbolji seks ikad i da sam iz njih uspjela izvući ono što ni sami nisu znali da imaju u sebi - oštru dominaciju.

Prsti jedne ruke ne bi mi bili dovoljni da nabrojim partnere koje sam iz vanille pretvorila u Dominantne.

Jednostavno mi je uvijek trebala snažna muška ruka da me vodi, manipulira sa mnom (uz pristanak), da mi naređuje, kažnjava i nagrađuje. Uvijek sam se trudila biti poslušna, ako to nisam bila, uglavnom je bilo namjerno - da izazovem kaznu. Jer sam takva, malo neposlušno derište. ;)

Naravno da sam se registrirala na stranicu koja je poput fejsbuka, ali za fetišiste. Neki od vas sigurno znaju o kojoj stranici govorim.

Kao submisivna, nemam tamo apsolutno nikakve sreće u pronalasku kvalitetnog partnera, nekoga kome bih predala kontrolu i bila njegova (ne)poslušna submisivna.

Ali, Bože moj, broj muškaraca koji me vide kao Dominu i koji mi žele služiti….!!! Doslovno padam na dupe od šoka. I tako sam pristala na online igru s nekoliko različitih ljudi u raznim periodima. Često je bila tražena osoba za dominaciju, i tu sam ja uskakala u igru. Na vlastito čuđenje, uživala sam u osjećaju moći koji je dolazio s time. Ja imam utjecaj na nečiju psihu i koristim to na obostrano zadovoljstvo.

Ono što me najviše vodi u dominantnoj ulozi, koja mi je posve nova, jest ono što bih i sama voljela kao submisivna. Znam ući u um osobe, osvojiti njezine emocije i dati joj ono za čime žudi - poniženje, vodstvo, naredbe, kazne i nagrade.

I, vrhunac cijelog scenarija… Na svom području nabasam na osobu, mušku osobu koja je totalno submisivna i učinila bi sve za mene. Doista sve. Ljubila bi tlo po kojem hodam. Neko vrijeme se igramo online. Savršeno izvršava sve moje naredbe i jedva čeka dalje. Ako ju kažnjavam, dobijem materijal koji mi dokazuje da je izvršila kaznu.
Molim one kojima se okreće želudac od ovoga, da smjesta napuste blog. Pliz. Ok.
04a866cfcded5038c7949df83461594e-shades-down-boy
I zapravo doista kontempliram misao da odem na seansu kod te osobe. Već znam puno o njoj, dovoljno da se nemam čega bojati. Osim same sebe, kao što bi me se možda i on/a bojala. I to na obostrano zadovoljstvo.

Ne da ju kontempliram, nego sam već odlučila da će se to provesti u real-life-scenario, samo čekam pravo vrijeme. A on je itekako spreman na sve. Nešto se u meni prešaltalo. Paše mi taj neki novi osjećaj moći nad nekime, ozbiljnost koja dolazi s time, to što će me takva osoba razmaziti, a i ja nju, na njoj prikladne načine.

Ovo je definitivno plot-twist koji nisam očekivala.

* Lady Starlight *

- 18:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

20.09.2021., ponedjeljak

Kad ti pukne film.

Moji dragi čitatelji su htjeli nastavak priče iz prošlog posta, pa ovako…

Sve se to urušilo kao kula od karata. Nisam bila ljuta što je imao loš dan od ranog jutra i odgodio lijepe planove: da mi skuha ručak, da izađemo malo van, da prespavam kod njega.
Bio je depresivan, a depresija je moja prijateljica već jako dugo, tako da mogu razumjeti depresivan dan. Tjedan. Mjesec. Nebitno. Shvaćam, razumijem. Suviše mi je blizak taj ekstrem emocije.

Ali ono što ne mogu prožvakati jest to, da nakon skoro godinu dana natezanja, ja Lassiju nisam bila ni blizu osobe pored koje može pustiti mozak na pašu, pokraj koje se može sklupčati kad mu je teško, kojoj u par riječi može objasniti da mu nije dobro i da samo treba nekoga da bude tu.

Ne, to nisam mogla prožvakati.

Ne mogu prožvakati još jednu stvar. Prije negoli je uzletio sa tim planovima oko ručka i spavanja kod njega, ja sam se počela dopisivati s jednim Gospodinom. Bilo je ludo koliko smo se lako razumjeli, kao da smo skrojeni jedno za drugo. Smijali smo se cijeloj situaciji i lakoći kojom smo komunicirali.
sad-couple-cute-street-road
Onda odjebem Gospodina radi Lassija koji je počeo davati naznake da želi nešto dublje, nešto istinski, neku vezanost. Doista nisam osoba koja požuruje druge, ali ljudi moji, ja ove godine punim 29. Ne žuri mi se radi braka ili djece (imam dijagnozu zbog koje bi mi trudnoća i roditeljstvo bilo jako kritično, visoki su postotci problema prilikom trudnoće, i da ne nabrajam dalje…) Dakle, skoro godinu dana sam skupljala mrvice Lassijeve pažnje, dajući mu vremena, ne pitavši uopće kamo sve to vodi. Pustila sam da se situacija razvija sama od sebe. Ali jebote, dođeš u neke godine kada tražiš neku stabilnost. Ne tražim te brak, djecu. Tražim znanje o tome tko smo jedno drugome i u kojem smjeru želimo ići. I nakon odjebavanja Gospodina, Lassie se izjasni da sad nije spreman na nešto ozbiljnije.

Kad je itko spreman na išta? Stvari se dogode ili ne. Ne možeš godinu dana jebat’ curu kojoj se sviđaš, i znaš to, i onda se ustrtariš kad bi jedan jebeni dan mogao izgledati kao da smo u vezi.

Tako da, eto, dragi moji, sada se kajem jer sam odjebala Gospodina. Javila sam mu se s isprikom i ponizno zatražila drugu šansu. Ne znam hoću li je dobiti. Ali znam to da s Lassijem više nema natezanja. Naša je priča okončana.

* Lady Starlight *

- 10:35 - Komentari (17) - Isprintaj - #

17.09.2021., petak

Kroz tišinu se osobu upoznaje

Jedna sam od onih žena koja najbolje komunicira s muškarcima kroz seks. Ne, ne smatram se nimfomankom zbog toga. Ali u tim trenucima fizičke bliskosti se istovremeno povezujem s partnerovim mislima, emocijama i osjećam energiju koja nas okružuje. Kroz čin seksa uviđam jesam li nekome zabava, materijal za vezu ili dobra prijateljica koja igrom slučaja ima iste seksualne tendencije kao partner.

I tako, ima taj jedan s kojim se “natežem” već mjesecima.
Odjednom imam poriv da pišem o njemu. Zvat ćemo ga Lassie (čitaj Lesi), kao “Lassie se vraća kući”. ;)

S Lassijem se gledam već preko tri godine. Imamo zajedničke prijatelje pa smo se kroz zajednička druženja povodom rođendana ili majmunovog na neki način upoznali. Istina, da, većinom smo bili intoksicirani tijekom tih druženja, ali mislim da osobu i najbolje nekako upoznaš kad je skroz opuštena i kad pod utjecajem nečega spusti zidove oko sebe, i pokaže strane sebe koje inače skriva kao zmija noge.

Tri jebene godine su bile potrebne, da on ode na stan i da djelić mog rođendana proslavimo u njegovom stanu, sa spomenutim prijateljima (par su, njezin dečko je Lassijev najbolji prijatelj). Te noći ponestalo nam je pive, a ja sam doma imala flašu od dvije litre, tek načetu. Odlučismo se nas dvoje sami prošetati do mene i pokupiti tu flašu, jer nikome se oko ponoći nije dalo hodati do benzinske.

I putem se, napokon, nakon tri jebene godine dogodilo. Uhvatio me za ruku, okrenuo prema sebi i počeo ljubiti. Žedno, gladno, potrebito. Kao da se cijelo vrijeme suzdržavao (a i je), i kao da sada nadoknađuje tri godine blijedog gledanja. Ono što je moglo potrajati tek deset mnuta - da dođem doma, uzmem pivu, i da se vratimo - potrajalo je, brat bratu, pa preko pola sata. Putem smo se natezali, napaljivali i uživali u tome što se NAPOKON imamo. Po povratku u stan gdje nas je spomenuti par čekao, počeli smo izmišljati gluposti, kao da nas je zaustavila policija i svašta nešto. Znali su da lažemo, ali je bilo smiješno. Te večeri smo prvi put spavali zajedno. Bilo nas je po garnituri, fotelji, podu. Najviše podu. Daje najviše mogućnosti i najviše prostora. Idući dan sam bila sva u masnicama, oboje smo se smijali pitanju: “Šta smo mi to sinoć radili?” I on je imao lijepi “ukras” mojih usana na vratu. Moja koljena bila su plava poput šljiva. I ruke i prsa isto.
102661815-close-up-shot-of-beautiful-passionate-couple-kissing-in-bed
Od te večeri pa nadalje nalazili bismo se u intervalima. Imam dojam da smo se dosta dugo suzdržavali od toga iz nespremnosti na vezu, ali ovo mi je prvo iskustvo da s osobom ne moram puno razgovarati, da mi je sama njezina prisutnost dovoljna, to da sjedimo goli jedno pored drugog, slušamo muziku, naizmjenično drijemamo i vodimo ljubav. Da, vodimo ljubav. S njim je to vođenje ljubavi, iako prilično kinky i perverzno. Nešto takvo nisam nikad osjetila. S ikime.

Najdraži trenuci s njim su mi pauze između seksa, kad se gol izvali na garnituru i podigne ruku u znak da mu se primazim. Legnem na njegova prsa ili se okrenemo na bok jedno prema drugome. Ljubakamo se, a nerijetko bi i zadrijemao tako. Ja ne. Ja bih ga promatrala kako odmara. Jedan mi je to od najljepših prizora koje sam s ikime dosad iskusila.
Imam dojam da se poznajemo na nekoj drugoj, višoj razini od mentalne, emocionalne, fizičke. Jednostavno se “znamo”. Goli šećemo po stanu i ne zatvaramo vrata wc-a ako piškimo.
360-F-300163780-utr6ifqp-EDAx3-Mf5-HEf-Ve-YTSe-Fg3i2-ES
Mir, prisnost, muzika, požuda, prepuštanje. To su kvalitete koje cijenim u našim intimnim druženjima.
U zadnje vrijeme često inzistira da prespavam kod njega. Spominje to već par mjeseci, ali ja sam odbijala iz nekih osobnih razloga. Mislim da sam sad spremna i za taj korak. Da vidimo jedno drugo od ranog jutra. Da pijem kavu dok mi on leži u krilu. Da se seksamo dok jedva držimo oči otvorene. Da ponovno zadrijemamo i probudimo se u podne.

Kad se desi, pisat ću i o tome.

* Lady Starlight *
- 10:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2021  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2021 (2)
Listopad 2021 (4)
Rujan 2021 (9)
Kolovoz 2021 (1)

FAQ

florina-box

The moon follows me home, I'm never alone
It hangs like the shine in my sweet baby's eye
Sings to me nightly, sings to me brightly
Tells me the secrets of the sky...


0ba2e20390d9ab02117191e0bd350598