Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/midnight-sky

Marketing

Kroz tišinu se osobu upoznaje

Jedna sam od onih žena koja najbolje komunicira s muškarcima kroz seks. Ne, ne smatram se nimfomankom zbog toga. Ali u tim trenucima fizičke bliskosti se istovremeno povezujem s partnerovim mislima, emocijama i osjećam energiju koja nas okružuje. Kroz čin seksa uviđam jesam li nekome zabava, materijal za vezu ili dobra prijateljica koja igrom slučaja ima iste seksualne tendencije kao partner.

I tako, ima taj jedan s kojim se “natežem” već mjesecima.
Odjednom imam poriv da pišem o njemu. Zvat ćemo ga Lassie (čitaj Lesi), kao “Lassie se vraća kući”. ;)

S Lassijem se gledam već preko tri godine. Imamo zajedničke prijatelje pa smo se kroz zajednička druženja povodom rođendana ili majmunovog na neki način upoznali. Istina, da, većinom smo bili intoksicirani tijekom tih druženja, ali mislim da osobu i najbolje nekako upoznaš kad je skroz opuštena i kad pod utjecajem nečega spusti zidove oko sebe, i pokaže strane sebe koje inače skriva kao zmija noge.

Tri jebene godine su bile potrebne, da on ode na stan i da djelić mog rođendana proslavimo u njegovom stanu, sa spomenutim prijateljima (par su, njezin dečko je Lassijev najbolji prijatelj). Te noći ponestalo nam je pive, a ja sam doma imala flašu od dvije litre, tek načetu. Odlučismo se nas dvoje sami prošetati do mene i pokupiti tu flašu, jer nikome se oko ponoći nije dalo hodati do benzinske.

I putem se, napokon, nakon tri jebene godine dogodilo. Uhvatio me za ruku, okrenuo prema sebi i počeo ljubiti. Žedno, gladno, potrebito. Kao da se cijelo vrijeme suzdržavao (a i je), i kao da sada nadoknađuje tri godine blijedog gledanja. Ono što je moglo potrajati tek deset mnuta - da dođem doma, uzmem pivu, i da se vratimo - potrajalo je, brat bratu, pa preko pola sata. Putem smo se natezali, napaljivali i uživali u tome što se NAPOKON imamo. Po povratku u stan gdje nas je spomenuti par čekao, počeli smo izmišljati gluposti, kao da nas je zaustavila policija i svašta nešto. Znali su da lažemo, ali je bilo smiješno. Te večeri smo prvi put spavali zajedno. Bilo nas je po garnituri, fotelji, podu. Najviše podu. Daje najviše mogućnosti i najviše prostora. Idući dan sam bila sva u masnicama, oboje smo se smijali pitanju: “Šta smo mi to sinoć radili?” I on je imao lijepi “ukras” mojih usana na vratu. Moja koljena bila su plava poput šljiva. I ruke i prsa isto.
102661815-close-up-shot-of-beautiful-passionate-couple-kissing-in-bed
Od te večeri pa nadalje nalazili bismo se u intervalima. Imam dojam da smo se dosta dugo suzdržavali od toga iz nespremnosti na vezu, ali ovo mi je prvo iskustvo da s osobom ne moram puno razgovarati, da mi je sama njezina prisutnost dovoljna, to da sjedimo goli jedno pored drugog, slušamo muziku, naizmjenično drijemamo i vodimo ljubav. Da, vodimo ljubav. S njim je to vođenje ljubavi, iako prilično kinky i perverzno. Nešto takvo nisam nikad osjetila. S ikime.

Najdraži trenuci s njim su mi pauze između seksa, kad se gol izvali na garnituru i podigne ruku u znak da mu se primazim. Legnem na njegova prsa ili se okrenemo na bok jedno prema drugome. Ljubakamo se, a nerijetko bi i zadrijemao tako. Ja ne. Ja bih ga promatrala kako odmara. Jedan mi je to od najljepših prizora koje sam s ikime dosad iskusila.
Imam dojam da se poznajemo na nekoj drugoj, višoj razini od mentalne, emocionalne, fizičke. Jednostavno se “znamo”. Goli šećemo po stanu i ne zatvaramo vrata wc-a ako piškimo.
360-F-300163780-utr6ifqp-EDAx3-Mf5-HEf-Ve-YTSe-Fg3i2-ES
Mir, prisnost, muzika, požuda, prepuštanje. To su kvalitete koje cijenim u našim intimnim druženjima.
U zadnje vrijeme često inzistira da prespavam kod njega. Spominje to već par mjeseci, ali ja sam odbijala iz nekih osobnih razloga. Mislim da sam sad spremna i za taj korak. Da vidimo jedno drugo od ranog jutra. Da pijem kavu dok mi on leži u krilu. Da se seksamo dok jedva držimo oči otvorene. Da ponovno zadrijemamo i probudimo se u podne.

Kad se desi, pisat ću i o tome.

* Lady Starlight *

Post je objavljen 17.09.2021. u 10:46 sati.