Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/midnight-sky

Marketing

BDSM talk

Okej, sex talk. Molim sve čitatelje da, ukoliko im se gadi BDSM scena ili bilo što vezano za to, da odmah kliknu križić u gornjem desnom kutu. Ostatak ekipe je dobrodošao.

Znači, BDSM. Oduvijek, od svog prvog seksualnog iskustva bila sam submisivna - sa 15, 16 godina. Znači, uvijek sam voljela biti “dolje”, biti ponižena i s lakoćom sam zadovoljavala svoje partnere, a mnogi od njih su mi kasnije priznali da sam im bila najbolji seks ikad i da sam iz njih uspjela izvući ono što ni sami nisu znali da imaju u sebi - oštru dominaciju.

Prsti jedne ruke ne bi mi bili dovoljni da nabrojim partnere koje sam iz vanille pretvorila u Dominantne.

Jednostavno mi je uvijek trebala snažna muška ruka da me vodi, manipulira sa mnom (uz pristanak), da mi naređuje, kažnjava i nagrađuje. Uvijek sam se trudila biti poslušna, ako to nisam bila, uglavnom je bilo namjerno - da izazovem kaznu. Jer sam takva, malo neposlušno derište. ;)

Naravno da sam se registrirala na stranicu koja je poput fejsbuka, ali za fetišiste. Neki od vas sigurno znaju o kojoj stranici govorim.

Kao submisivna, nemam tamo apsolutno nikakve sreće u pronalasku kvalitetnog partnera, nekoga kome bih predala kontrolu i bila njegova (ne)poslušna submisivna.

Ali, Bože moj, broj muškaraca koji me vide kao Dominu i koji mi žele služiti….!!! Doslovno padam na dupe od šoka. I tako sam pristala na online igru s nekoliko različitih ljudi u raznim periodima. Često je bila tražena osoba za dominaciju, i tu sam ja uskakala u igru. Na vlastito čuđenje, uživala sam u osjećaju moći koji je dolazio s time. Ja imam utjecaj na nečiju psihu i koristim to na obostrano zadovoljstvo.

Ono što me najviše vodi u dominantnoj ulozi, koja mi je posve nova, jest ono što bih i sama voljela kao submisivna. Znam ući u um osobe, osvojiti njezine emocije i dati joj ono za čime žudi - poniženje, vodstvo, naredbe, kazne i nagrade.

I, vrhunac cijelog scenarija… Na svom području nabasam na osobu, mušku osobu koja je totalno submisivna i učinila bi sve za mene. Doista sve. Ljubila bi tlo po kojem hodam. Neko vrijeme se igramo online. Savršeno izvršava sve moje naredbe i jedva čeka dalje. Ako ju kažnjavam, dobijem materijal koji mi dokazuje da je izvršila kaznu.
Molim one kojima se okreće želudac od ovoga, da smjesta napuste blog. Pliz. Ok.
04a866cfcded5038c7949df83461594e-shades-down-boy
I zapravo doista kontempliram misao da odem na seansu kod te osobe. Već znam puno o njoj, dovoljno da se nemam čega bojati. Osim same sebe, kao što bi me se možda i on/a bojala. I to na obostrano zadovoljstvo.

Ne da ju kontempliram, nego sam već odlučila da će se to provesti u real-life-scenario, samo čekam pravo vrijeme. A on je itekako spreman na sve. Nešto se u meni prešaltalo. Paše mi taj neki novi osjećaj moći nad nekime, ozbiljnost koja dolazi s time, to što će me takva osoba razmaziti, a i ja nju, na njoj prikladne načine.

Ovo je definitivno plot-twist koji nisam očekivala.

* Lady Starlight *


Post je objavljen 24.09.2021. u 18:56 sati.