Midnight Sky

24.09.2021., petak

BDSM talk

Okej, sex talk. Molim sve čitatelje da, ukoliko im se gadi BDSM scena ili bilo što vezano za to, da odmah kliknu križić u gornjem desnom kutu. Ostatak ekipe je dobrodošao.

Znači, BDSM. Oduvijek, od svog prvog seksualnog iskustva bila sam submisivna - sa 15, 16 godina. Znači, uvijek sam voljela biti “dolje”, biti ponižena i s lakoćom sam zadovoljavala svoje partnere, a mnogi od njih su mi kasnije priznali da sam im bila najbolji seks ikad i da sam iz njih uspjela izvući ono što ni sami nisu znali da imaju u sebi - oštru dominaciju.

Prsti jedne ruke ne bi mi bili dovoljni da nabrojim partnere koje sam iz vanille pretvorila u Dominantne.

Jednostavno mi je uvijek trebala snažna muška ruka da me vodi, manipulira sa mnom (uz pristanak), da mi naređuje, kažnjava i nagrađuje. Uvijek sam se trudila biti poslušna, ako to nisam bila, uglavnom je bilo namjerno - da izazovem kaznu. Jer sam takva, malo neposlušno derište. ;)

Naravno da sam se registrirala na stranicu koja je poput fejsbuka, ali za fetišiste. Neki od vas sigurno znaju o kojoj stranici govorim.

Kao submisivna, nemam tamo apsolutno nikakve sreće u pronalasku kvalitetnog partnera, nekoga kome bih predala kontrolu i bila njegova (ne)poslušna submisivna.

Ali, Bože moj, broj muškaraca koji me vide kao Dominu i koji mi žele služiti….!!! Doslovno padam na dupe od šoka. I tako sam pristala na online igru s nekoliko različitih ljudi u raznim periodima. Često je bila tražena osoba za dominaciju, i tu sam ja uskakala u igru. Na vlastito čuđenje, uživala sam u osjećaju moći koji je dolazio s time. Ja imam utjecaj na nečiju psihu i koristim to na obostrano zadovoljstvo.

Ono što me najviše vodi u dominantnoj ulozi, koja mi je posve nova, jest ono što bih i sama voljela kao submisivna. Znam ući u um osobe, osvojiti njezine emocije i dati joj ono za čime žudi - poniženje, vodstvo, naredbe, kazne i nagrade.

I, vrhunac cijelog scenarija… Na svom području nabasam na osobu, mušku osobu koja je totalno submisivna i učinila bi sve za mene. Doista sve. Ljubila bi tlo po kojem hodam. Neko vrijeme se igramo online. Savršeno izvršava sve moje naredbe i jedva čeka dalje. Ako ju kažnjavam, dobijem materijal koji mi dokazuje da je izvršila kaznu.
Molim one kojima se okreće želudac od ovoga, da smjesta napuste blog. Pliz. Ok.
04a866cfcded5038c7949df83461594e-shades-down-boy
I zapravo doista kontempliram misao da odem na seansu kod te osobe. Već znam puno o njoj, dovoljno da se nemam čega bojati. Osim same sebe, kao što bi me se možda i on/a bojala. I to na obostrano zadovoljstvo.

Ne da ju kontempliram, nego sam već odlučila da će se to provesti u real-life-scenario, samo čekam pravo vrijeme. A on je itekako spreman na sve. Nešto se u meni prešaltalo. Paše mi taj neki novi osjećaj moći nad nekime, ozbiljnost koja dolazi s time, to što će me takva osoba razmaziti, a i ja nju, na njoj prikladne načine.

Ovo je definitivno plot-twist koji nisam očekivala.

* Lady Starlight *

- 18:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2021 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Studeni 2021 (2)
Listopad 2021 (4)
Rujan 2021 (9)
Kolovoz 2021 (1)

FAQ

florina-box

The moon follows me home, I'm never alone
It hangs like the shine in my sweet baby's eye
Sings to me nightly, sings to me brightly
Tells me the secrets of the sky...


0ba2e20390d9ab02117191e0bd350598