Trideset i peti broj časopisa Potepuh

15

studeni

2016

Izašao je trideset i peti broj časopisa Potepuh, a ja sam se već pobojala da neće. Suprug ga je jedva pronašao na lokalnom kiosku i to tako da ga je tražio sam, nakon što je prodavačica odustala. Naime, primjeraka Potepuha je bilo na stanju kad je pogledala u računalnu evidenciju, ali njezin kolega je tako dobro zametnuo te primjerke ispod drugih časopisa i samo je starom njuškalu pošlo za rukom pronaći ih. I dalje košta četrnaest kuna, dakle kao lani, a kvalitetom je također na nivou.

 photo Picture 002_zpsh6vf0yky.jpg

Kao i svake nedjelje, tako i ove prošle, gledala sam Stankovićevu emisiju Nedjeljom u dva na HRT-u. Iznenadila sam se naprasnom izlasku Ivana Pernara iz studija. Mislim da to nije trebao učiniti. Vidjelo se da je i Stanković iznenađen. Gornja karikatura vrlo dobro pokazuje u kojem je smjeru gospodin Pernar nastojao "voditi" raspravu u emisiji. Stari lisac Stanković si to nije želio priuštiti i kao rezultat svega došao je Pernarov odlazak iz emisije.

 photo Picture 001_zpserbsvixw.jpg


Dojmila me se i ova karikatura za koju ne trebam puno riječi trošiti, jer ona govori za sebe. Moram samo napomenuti kako sam čula da je Albanija naprednija od Hrvatske te mi je jasno zašto su ova dvojica odabrala tu destinaciju . U Hrvatskoj više nema hljeba za njih. belj

Osim karikatura, u Potepuhu ima i dobrih viceva:

ORGANI

Pita Haso Muju: "Mujo. zašto si tako tužan?"
"Pomiješali mi se organi!" - odgovara Mujo.
"Kako ti se pomiješali organi?" - radoznalo će Haso.
"Rekao mi doktor da mi je jetra otišla u ku*ac!


PRIJATELJSTVO

Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je drugog dana upitala gdje je spavao.
On joj odgovorii da je spavao kod jednog prijatelja.
Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja.
Osmorica su potvrdila da je spavao kod njih, a dvojica da je još uvijek tamo. sretan

<< Arhiva >>