Seltzer 2016.godine

06

listopad

2016

 photo zdut_zpsepmykgzx.jpg

Ova je fotografija snimljena u kasno poslijepodne, 29. kolovoza ove godine. Bio je to zadnji dan u Varaždinskim Toplicama i bilo je toplo pa sam bila u majici sa bretelicama. sretan Kao i svake godine do sada, bilo je lijepo i obavila sam skoro sve terapije, samo je preostalo još 10 seansi ultrazvuka po Seltzeru koje sam kanila obaviti u Zagrebu.

Već nekoliko godina činim tako u domu zdravlja u Runjaninovoj ulici, gdje nailazim na vrlo kvalitetnu uslugu fizioterapeutkinja Radenke i Suade.

 photo selzeer 2016._zpserr97v9q.jpg

Na ovoj fotografiji bila sam u jakni, jer je bilo dosta hladno jesensko jutro, a bilo je to samo mjesec dana kasnije od kada je snimljena prva fotografija. Moj muž i ja nismo mogli biti odjeveni čak niti u majice kratkih rukava, ali sam ipak na putu do doma zdravlja i nazad uspjela uočiti dvojicu mlađih muškaraca koji su neustrašivo nosili majice kratkih rukava, izdvajajući se na taj način iz mnoštva ljudi kojima su dugi rukavi već neko vrijeme ZAKON sretan.

Na radiju sam taj dan čula da je u 8 sati ujutro, temperatura bila 6 stupnjeva celzija. Tko voli, nek' izvoli!

Završio je, dakle, još jedan seltzer i mama me je pitala ima li od te terapije ikakve koristi, a ja sam rekla kako vjerujem da ima, jer inače ne bih išla. Moj muž običava reći da meni možda najviše koristi "drmež" oko svega toga. On naime tako naziva niz operacija koje treba obaviti da bi se mene u kolicima dovelo do doma zdravlja i odvelo natrag kući. sretan

Valjda ima neke koristi od te metode, jer ju je osmislio šveđanin čije je prezime Seltzer.
Šveđani su poznati po svojoj temeljitosti i posvećenosti poslu belj.

<< Arhiva >>