marchelina

23.02.2012., četvrtak

Struji struja

Moran priznat da san se pripala kad san neki dan na nekom znanstvenon portalu pročitala da je iz svjeckih oceana nestala neka Sjevernoatlantska struja. Kako nestala? Lipo, kažu, uništili smo cilu biološku ekološku i sve ostale ravnoteže Zemlje i Sjevernoatlantska struja jednostavno više ne postoji. I eto na. Sad još nek nam ukinu i jeftinu struju i gotovi smo.
To bi mi bija još veći problem od Sjevernoatlantske struje, moran priznat, pogotovo sad kad san napokon zapantila kad počinje i kad završava ta jeftina struja.

Doduše, nije bilo teško ni zapantit jer čim padne noć, cila mi se zgrada počne trest. Judi dočekaju jeftinu struju i ukjuče sve moguće mašine za robu, za suđe, ventilatore, fenove, miksere, bojlere, pećice, kalolifere itd. Znan neke šta više ni frižider ne uključuju po danu, nego samo po noći. Zbog toga spizu prije večeri i ne kupuju, nego idu u dućan okolo 10 uri navečer jerbo je ovi imperijalizam iša na ruku običnon čoviku i svaki dan sve više produžava radno vrime u trgovačkin centriman zbog usklađivanja rada tih istih centara sa radom naših frižidera.

Sve u svemu, stvari idu naboje. Sad samo triba vidit šta će bit sa mljekariman i oćedu li Splićani stvarno smijenit gradonačelnika. Šta se tiče mljekara, ništa ne razumin, a kako san vidila ne razumi ni pola nacije barem. Neki govoru da ovi prosvjeduju iz političkih razloga i da lažu u vezi sa nekim ciframa, a drugi ih opet podržavaju. Tako je i sa slučajem smjenjivanja Keruma. Jedni ga više ne mogu podnit i zalažu se za to da ga se šta prije smijeni, a drugi...dobro, drugih nema.

Sve više se čuju i kritike na račun SDP-a, di se opet stvaraju dvi struje, ne skupa i jeftina, nego ona šta smatra da nas je SDP privarija, i ona druga struja šta misli isto šta i prva ali bi prije crkla nego to priznala.

Imala bi ja još štagod za reć ali kad je skupa struja konpjutor palin samo za brejking njuzove, sve ostalo more pričekat noć. Ili sljedeće izbore.





<< Arhiva >>