marchelina

04.09.2010., subota

Oće referendun, neće referendun

E pa jebiga, u našome narodu za ovakve situvacije postoji lipi izraz:

Radit ono, a da ti ne uđe.

Ko ne zna šta je ONO, taj ne triba ni čitat ovo.

Osim naše vlade, znan još nekoliko optimista šta su pokušali dakle radit ono a da in ne uđe, a, moran priznat da san i sama pokušala, čisto u svrhu istraživačkog novinarctva, i mogu van reć da, brate, ne ide.

Mislin, nije da ne ide, al' nije to - to.

A nije da ne razumin našu premijerku, onako, ka žena ženu. Sve mi žene imamo takvih momenata u životu, kad oćemo udovoljit svima: i Bogu, i narodu. Tojest, i našim hormoniman, i društvenin moralnin kriterijiman.

Mislin da nema žene koja se nije našla u toj dilemi: pustit nesriću da uđe do kraja, ili da uđe samo malo. U prenesenon značenju, puštat narodu demokraciju skroz, ili mu puščat samo malo, tek toliko da se "okusi", a da čednost i interesi morala, čitaj interesi bande lopovske, ostanu neoštećeni.

I šta onda pametna žena odluči? Ako ne može samo malo uć, onda ne triba ulazit nikako! Daklem, ako ne more malo referenduna o zakonu o radu, onda povlačimo zakon o radu, pa ne triba ni referendun!

Ma pogleaj ti mudrice! To bi bilo isto ka da naprimjer ja, pokušavajuć guštat a da ipak ostanen poštena, pa kad svatin da tako ne ide, odlučin sebi ukinit seks! Kvragu, ako je i za poštenje, previše je. Eeee, zna Jadra da ne može to "malo" i da kad uđe malo, ne triba puno pa da bude kako bog zapovida. Oću reć, jel'.

Dobro, ako vladajuća ekipa s ovin pokušava spasit poštenje, triba in odma nekako dojavit da in za oprat obraz neb' pomoglo ni dvista godina apstinencije od onih stvari.

Najviše me zbunjuje to šta Jadra sad izjavljuje da ona u stvari podržava referendun. Ojebente manitu, oćeš da nan se cili muški rod smije??

To bi bilo isto ka da naprimjer ja rečen muškome da ja podržavan njegovu namjeru da me opali, ali da nažalost ne more jer mu neću dat da se uzvere na me.

Aj reci, šta bi čovik mislija od meni? Ne da san kurbetina, nego da san obr kurbetina! Jer još gore od toga da čoviku daš je ono kad znaš da mu neš dat al' ga držiš u uvjerenju daš mu dat. I kad se užge, tek onda mu rečeš da mu neš dat. To je čoviče sadizam!

More bit da se Jadre boji da bi referendun, tojest naš zajednički seks s njon i njenon vladon, ima svoju logičnu posljedicu? Mislin, možebitno se boji da bi nakon tog seksa...svršili s njima? Ne svaćan šta se toga ima bojat, pa to je najlipši mogući završetak tih stvari. Pogotovo kad traju tako dugo ka šta traju između nas i njih.

Dobro, razlika između onog seksa i ovog sa vladon je šta u onomen seksu svršavanje dolazi kad se nekoga dovede do vrhunca, a u slučaju ove vlade svršavanje bi došlo kad su nas doveli na dno dna. To vajda spada u malo perverzniji oblik dotične radnje.

Jadro, odluči se, izludit ćemo!



<< Arhiva >>