POČELO JE... :)

Raspravljale smo o svemu što je imalo veze sa balom.
Isabell: Daklem, da ponovimo. Leda zadužena si za šminkanje (normalno oni koji to budu htjeli), Yocelin ti posuđuješ torbice (jer je rekla da ih ima mnogo, u skoro svim bojama i oblicima). Dalje?-stala je a Dora je nastavila
Dora: Lana i Cady su zadužene za frizure, cipele imamo svaka svoje, ali i to se može promijeniti, a tu su onda Anne i Yocelin.
Lana: I naravno Hermiona i Isa da nas požuruju.-pogledala ih je.
Smijale smo se, i igrale istina-izazov. Dora je dobila izazov, od mene, da sutra mora Rona uštipnuti za stražnjicu, Isa je dobila izazov u kojem će uživati. Naime sutra na balu mora «slučajno» Malfoya zaliti punčem. Jade je morala protrčati kroz društvenu vičući, «Dečki navalite, slobodna sam». Ali imala je sreće jer je samo par njih još bilo budno, tako da su se samo nasmijali, i nastavili čitati. Ma bilo je tu svačega. Kasnije su Ella, Kim, Hermiona i Jade otišle u svoje spavaonice. A mi smo ostale, i pričale do 5. Isa, Lana, Dora i Cady su nas pozvale da onda ostanemo i prespavamo kod njih, iako nećemo dugo. :)
I tako smo nas 10 spavale u jednoj sobi. Ujutro, tj. u 9, u koliko sam se probudila, sve me boljelo. Samo su Amanda i Enika još bile budne. Probudila sam ostale, iako sam skoro dobla šamar od Dore, kad mi je rekla da je ostavim na miru i pritom se okrenula na drugu stranu da nastavi spavati. Ali ja sam bila «jača» od nje. :) Ovorila sam prozor, uzela u ruku snijeg koji se nakupio na prozoru i stavila joj snijeg za vrat. Dora je poletjela iz kreveta, skoro se zaletvjeviši u Cady koja je baš izlazila iz kupaonice. Dobro smo se nasmijale, iako se Odra malo ljutila na mene. No ljutnja ju je prošla kad sam joj dozvolila da se igra sa Bonijem. Obukla sam se i išla se naći sa Lucasom. Krenuli smo prema našem mjestu. No tamo su već bili Lena i Michael. Samo sam ih pozdravila i ostavila nek uživaju. Šetali smo dvorcem i Lucas me nagovarao da mu pokažem haljinu.
Lucas: Ajde Leda, molim te?! –pogledao me onako kako samo on to zna, onim dječjim pogledom.
Ja: Lucas, već sam ti rekla da neću!
Lucas: Ali nije da se ženimo da pa nesmijem vidjeti tvoju vjenčanicu.
Ja: Nije isto, ali slično je.
Nasmijala sam se, okrenula se prema njemu i poljubila ga. Pošto smo stajali na sredini hodnika, neke dvije plavuše Rawenclavke, koje već pola godine uzdišu za Lucasom, su prošle pokraj nas. Nešto su prošaptale i jedna me lupila laktom u leđa i ja sam još više poletjela na Lucasa.
Ja: Hvala cure, ionako smo namjeravali stati jedan bliže drugome.-proderala sam se u njihovom smjeru. Samo su prkosno okrenule glave.
Lucas: A ti na sve imaš komentar!?
Ja: Da, i zato ti se sviđam. :)
Lucas: Tako je. Zboga toga, ali i naravno zbog mnogih drugih stvari.
Ponovno smo se poljubili i krenuli prema društvenoj. Iako je bilo tek 14h, cure su već trčale iz spavaonice u spavaonicu tražeći savršenu kombinaciju za bal.
Hermiona je čitala knjigu i smijala se svim tim curama.
Ja: Bok Hermi. Opet čitaš!?
Hermiona: Pa, da. Ali ne mogu se baš koncentrirati s obzirom da toliko cura trčkara uokolo.
Ja: A ti? Ti si već sve spremila.
Hermiona: Da, jesam.
Ja: O lijepo. Pa, vidimo se, uživaj!-digla sa se i krenula prema svojoj spavaonici. Hermiona se opet izgubila iza knjige.
Danas ručka neće biti, jer je doručak bio kasnije, tako da sam otišla još malo prileći.

P.S. Oprostite što vam nisam javila za ovaj post.. ali žurim, pa ako netko naleti na njega prije nego se vratim i javim vam, da se ne ljutite.
Hvala vam svima što me čitate. Ljubi vas vaša Leda... kiss

27.03.2007. u 11:13
° 65 thoughts of the world ° Print ° # °

GOTOVA NASTAVA....!

Još 5 dana do kraja nastave. U ponedjeljak se ludnica malo smanjila. Prof. Sprout i Snape, naravno, su nam dali još neke posljednje testove. Utorak je bio još bolji od ponedjeljka. Hagrid nam je pričao o zmajevima jer smo ga zamolili da nam kaže nešto o njima. Prof. Tralawney nam je donijela ispite od prošlog puta. Znate i sami kako su ti ispiti izgledali. :)
Ostatak sata je čitala neku knjigu «Koliko na prošlost može reći o budućnosti», a mi smo morali proricati budućnost jedni drugima iz listova čaja. Na blok satu Čarolija smo vježbali «Silencio», iako smo već bili dobro izvježbani na životinjama, sada smo tu čaroliju primjenjivali jedni na drugima. Srijeda je prošla brzo. Preobrazba, blok sat obrane, Astronomija, i jedan sat nekih poduka iz plesa. Bilo je dosta dečkiju tamo. Iznenađujuće puno, a da stvar bude još gora, McGonagallica je mene, Lanu i Yocelin stavila za demonstratore. Svaka je morala dečkima pokazati kako se pleše, a onda su dečki uzeli neku od cura koje su bile tamo i sa njima nastavili plesati. Bole me prsti koliko su me izgazili svi ti dečki. Nije ni Lani ni Yocelin ništa bolje. Ali barem smo dobili 10 bodova za Gryffindore, iako mislim da smo uz sve te povrede trebale dobiti više. Za večerom u srijedu je došla Hermiona do nas sva vesela.
Hermiona: Leda, imala si pravo. Imam pratioca na bal. Crnokos, visok Hufflepuff. Ime mu je Sebastian. Malo je sramežljiv ali je baš simpatičan, i 6. je godina.
Ja: Evo vidiš. Rekla sam ti da samo moraš čekati.
Do našeg stola je došla Chloe.
Chloe: Hy! Leda, kako je Boni!?
Ja: Dobro. Veselo. Morat ću mu kupiti nekakvu igračkicu koju će žvakati.
Amanda: Ako ti nećeš, ja ću sigurno. Uništit će nam sve cipele u sobi!
Ja: Znam, zato ću mu sigurno kupiti jednu igračkicu.
Chloe: Inače sam ti došla reći da se još nitko nije javio na oglas, tako da ćeš vjerojatno moći zadržati Bonija.
Ja: Zaista! Hvala! Pa to je super.
Chloe: Da, drago mi je. Idem ja sad, vidimo se kasnije! Bok!-otišla je do Rawenclavskog stola. Večera je počela. Najeli smo se i ostali još malo razgovarati.
Dora: I znate li tko će moći doći u Hogwarts zadnji tjedan praznika?
Hermiona: Ja sigurno neću. Kako što sam rekla, idem na skijanje.
Harry: Ja sam ovdje.
Lana: I ja dolazim.
Ron: Ja neću moći. Možda ako dođem zadnja dva dana.
Lucas: Ja još nisam siguran. Ali znam da će Seamus ostati.
Lucas je uputio tajanstven pogled Dori (koja ide na bal sa Seamusom- ali kao prijatelji, da baš :) ), a ja sam pomalo tužno pogledala Lucasa. Petak nakon nastave smo odahnuli. Gotovo je, nema više nastave neko vrijeme. Na večeri je Dumbledore ustao sa stolice i objavio.
Dumbledore: Dragi učenici. Ovo polugodište je službeno završilo. Počeli su praznici koji će trajati od današnjeg dana, tj. 21.12 do 09.01. 10.01 već počinje nastava.
Tu se samo čuo žamor, jer smo svi shvatili da je 10.01 četvrtak, što je bilo malo neobično. Dumbledore je nastavio. «Znam da vam se to čini malo čudno ali tako smo ove godine odlučili. Sutra je božićni bal, počinje u 20h, pa dok se ne raziđete. Nadam se da ćete se zabaviti, a sada uživajte u jelu.
Hermiona: Stvarno ne razumijem zašto je to tako.
Dora: Ni ja. Ali baš me briga, sad ćemo barem tri dana duže imati praznike!
Amelia: Leda, uzmi Boniju nešto prije nego nestane.-pogledala je prema Ronu, Corneliusu i još neka dva dečka koji su u sebe trpali sve što im je došlo pod ruku.
Ja: hoću, već mi je ionako prešlo u naviku.
Kad su se zasitili Corenlius i Ron su se počeli gađati ostacima hrane. Hrana je letjela posvuda. Eniki se sve zapetljalo u kosu, Kim je imala puno krilo ostataka, Dora se pridružila dečkima bacajući hranu. A kad je Cornelius bacio Mary komadić krumpira u oko, Mary je od ljutnje promijenila boju kose u neku crveno-narančastu, ali je uspjela smirenim glasom reći.
Mary: Dečki, ne mislite li da bi bilo dosta. Ionako je hrana već svugdje samo ne u tanjurima.
Dečki: dobro, prestat ćemo.
Rona: I promjeni tu boju kose jer izgledaš ko neko strašilo na polju.
Mary: Hvala, sad barem vidiš kako ti stalno izgledaš.
Svi smo se tako glasno nasmijali da su profesori pogledali prema našem stolu. Mary je vratila nazad boju kose u smeđu.
Prije spavanja sam nahranila Bonija, Kitty i BumBee. Tada smo se sve cure okupile u spavaonici od Isabell, Lane, Cady i Dore, pošto je njihova bila jedna od većih. U sobu smo se uspjele nagurati Amelia, Isabell, Cady, Lana, Ja, Amanda, Enika, Dora, Kim, Ella, Yocelin, Anna, Jade i Hermiona. Bilo nas je svugdje, na krevetima, podu, Yocelin je sjela na prozorsku dasku, Amanda i Jade su sjedile na stolicama… Naravno okupile smo se da napravimo kratki rezime prije božićnog bala. Dakle: frizura, šminka, haljine, cipele i naravno, dečki.

16.03.2007. u 12:51
° 47 thoughts of the world ° Print ° # °

Twister

Dok su se Kitty i psić igrali, izvadila sam haljinu iz vrećice. Nije joj bilo ništa. Čak se nije ni smočila jer je bila omotana nekom plastičnom vrećicom. Objesila sam je u ormar, i krenula prema društvenoj da se ugrijem ispred kamina. Sjela sam pokraj Dore, Lane, Amelie, Cady i Jade. Amelia i Jade su nešto raspravljale, a Dora i Lana su pile čaj. Tek što sam sjela dao njih da se malo odmorima, Lana me već upitala.
Lana: Leda, možeš nam, molim te, donijeti twister da igramo?
Ja: Ma mogu, naravno.
Otišla sam nazad u spavaonicu, Kitty je spavala na mom krevetu a psić je baš krenuo do Ellinih papuča da ih malo sažvače.
Ja: Mali, pusti to! Ella bi urekla i mene i tebe da joj uništiš te papuče. To su joj najdraže.
Uzela sam twister sa ormara i vratila se u društvenu, a psić je veselo doskakutao za mnom.
Cady: Ajoj, baš je..-tu sam je prekinula i dovršila njenu rečenicu
Ja: Sladak. Da znam. Našla sam ga danas u Hoagsmedu samog.
Lana: Možda se izgubio.
Ja: I na to sam mislila. Napravit ću letak i da ga Chloe da ga ona pošalje roditeljima pošto oni žive u Hoagsmedu, pa da ga zalijepe tamo.
Amelia: Tko je Chloe?
Ja: Djevojka koju smo upoznale danas. Rawenclavka je.
Jade: A kako je psiću ime? Ili ga još nema?-malo je zastala pa dodala «Cure hoćemo li mi konačno krenuti sa tim Twisterom?!
Amelia: Evo, evo! Ovisnice o twisteru.
Dala sam im kutiju od Twistera, one su ga složile na pod, pa smo nastavile sa razgovorom.
Ja: Oh! Nema još ime! Zaboravila sam na to!
Cady: Onda ćeš morati smisliti nekakvo! Ti vrti!-pružila mi je karton na kojem je bila kazaljka koja je trebala pokazati na koju boju se koji dio tijela treba staviti
Ja: Ma smislit ću ja već nešto.-zavrtila sam kazaljku «Desna ruka žuto!-cure su se pomaknule
Jade: Ako trebaš pomoć, samo reci!-nasmijala se
Ja: Hoću, bez brige. Lijeva noga plavo!
Cure su tako nastavile igrati twister. Ja sam čuvala psića, i smišljala nekakva imena. Na kraju sam odlučila da ću ga nazvati Boni.
Došlo je i vrijeme večere. Izašle smo iz društvene kad me netko uhvatio za ruku.
Lucas: Cure, malo ću je posuditi.-povukao me nazad, a cure su nastavile prema Velikoj dvorani
Ja: O bok!
Lucas: Bok! Kako je bilo u Hoagsmedu!? Vidim da imaš novog ljubimca.
Ja: Da, zove se Boni. I baš mi je sladak.
Lucas: Ali nije slađi od tebe.-nagnu se prema meni i poljubio me
Ja: Dobro, ne moraš sad pretjerivati, ali ipak.. hvala.-još smo se jednom poljubili , uhvatili za ruke i otišli na večeru. Već smo skoro završili sa večerom kad me Anne podsjetila.
Anne: Nemoj zaboraviti Boniju ponijeti hranu.
Ja: Neću, neću. Vidiš da sam ponijela i vrećicu baš za to.
Stavila sam meso u vrećicu i krenuli smo prema društvenoj. Dora, Lana i Amelia su se nešto počele svađati. Svi na hodniku su se samo okretali prema nama da vide što to njih tri izvode. Lena i Roary su došle do nas.
Lena: Što se to ovdje događa.-pitala je gledajući u njih
Ja: Neznam, i neću se miješati. Sad samo čekam da perje počne letjeti po zraku.-nasmijale smo se i Lena i Roary su nastavile svojim putem. Kad sam donijela meso pred Bonija, jadnik je bio tako gladan da nije ni sažvakati stigao, samo je gutao. Ali je ipak velikodušno ponudio Kitty komadićem mesa. No Kitty nije bila gladna. Prije spavanja sam još malo vremena provela sa Lucasom. I tako je prošla još jedna nedjelja. Pozdravila sam se sa svima u društvenoj i Amanda i ja smo otišle spavati.

08.03.2007. u 14:30
° 59 thoughts of the world ° Print ° # °

Nedjelja

Nedjelja ujutro. Digla sam se iz kreveta i tiho otišla u društvenu. Ubrzo je zamnom došla Amanda, i za njom Ella. Kim je još čvrsto spavala. Amanda je izgledala zabrinuto.
Ja: Nemoj mi reći da si još zabrinuta zbog knjige?
Amanda: Ne, nisam. Nego neznam hoće li Daniel moći ići na bal, a ja bi htjela ići, ali opet ne sama ili s nekim drugim.
Pogledala me, onako kao da očekuje da ću imati viziju kako sa Danielom odlazi na bal. Ali nisam. No morala sam je ohrabriti.
Ja: Ma sigurno će Daniel ići na bal…-Ella nas je prekinula vičući
Ella: O moj bože! Cure brzo!
Ja i Amanda smo otišle do prozora. Počeo je padati snijeg!
Ja: Aaaaa! Super, obožavam snijeg!
Ella: I ja, nešto najljepše!
Amanda: Ja baš i ne jer je hladno vani, i sva sam mokra kad prođem kroz sav taj snijeg, ali ipak, lijepo izgleda ovako.-još je jednom pogledala kroz prozor
Polako su se i ostali počeli buditi i sa oduševljenjem gledali kako snijeg pada, i Hogwarts postaje bijel. Prizor je bio prekrasan. Na doručku je vladao neki nemir. Jedni su bili oduševljeni snijegom, drugi su se jasno i vidljivo protivi tome, ali ne možemo mi protiv «Majke prirode». Do našeg stola došla je i Amber Scott.
Amber: Hey Amanda! Hoćemo li zajedno ići danas do Hoagsmeda potražiti haljine?
Amanda: Ja već imam haljinu, ali naravno da ću ići sa tobom.
Amber: Ok, vidimo se!
Dosta djevojaka je imalo haljine, ali bilo nas je dosta koje i nismo imale. Ronu i Ginny je mama poštom poslala stvari za bal. Ginny je zaista dobila prekrasnu haljinu. Fred i George imaju od prošle godine, pa njima gđa. Weasly nije ništa poslala. I tako smo se mi nakon doručka počeli spremati za odlazak. Bilo je prilično hladno vani, ali sam baš uživala hodajući po snijegu. Nekoliko Slytherina je počelo gađati Hufflepuffe grudama, pa smo im se svi ubrzo pridružili. Snježne grude letjele su na sve strane. Čak i Slytherini mogu napraviti nešto iz čega se možemo zabaviti a da se ne svađamo. Kad smo završili sa grudanjem nastavili smo prema Hoagsmedu. U Hoagsmedu smo prvo otišli u Medičarnicu da kupimo nešto slatko. Kad smo birale što ćemo uzeti Anna je iznenada upitala.
Anna: Cure, a jel vi znate di ćemo kupiti haljine. Mislim treba nam neki dućan koji nije skup.
Ja: Da i to šta kažeš. Ja se baš tu ne snalazim tako da…
Enika: Ja sam prošle godine imala neku stariju haljinu na balu, koju sam sad već prerasla. Tako da ni ja nisam ovdje kupovala.
Tada se iza police sa čokoladnim žabama i gumenim bombonima pojavila djevojka.
Ona: Oprostite što ovako upadam, ali čula sam vaš razgovor. Pa, kako ja ovdje živim, mogu vam pomoći ako želite. Usput, ja sam Chloe Chandler.
Ja: Leda, drago mi je. A ovo su anna, Yocelin i Enika.
Yocelin: Naravno da želimo da nam pomogneš.
Anna: A bilo bi nam jako drago i da nam se pridružiš.
I tako smo mi krenule. Chole nam je pokazala super dućane. Isprobale smo skoro sve haljine u svim dućanima u koje nas je odvela. Chloe je stvarno bila super, društvena, jednostavna osoba. Lijepo smo se slagale sa njom. Kad smo konačno kupile haljine, prelijepe haljine, bile smo mrtve umorne. Otišle smo kod tri metle na čaj i vruću čokoladu. Kad smo ušle sve je bilo puno, tako da smo se već htjele okrenuti i otići, no u to trenutku se grupica od 4 učenika digla da ode, pa smo mi požurile da sjednemo za taj stol. Yocelin si je privukla još jednu stolicu, i sve smo se smjestile. Kod Tri metle je bilo prekrasno ukrašeno. Pravi blagdanski ugođaj. Kad smo popile čaj i vruću čokoladu, ugrijale se i odmorile, pokupile smo vrećice i krenule prema Hogwartsu. Snijeg je opet počeo lagano padati. Sve je bilo prekrasno bijelo. Na izlazu iz Hoagsmeda začula sam cvilež. Izgleda da ga nitko drugi nije čuo. Okrenula sam se par puta na svaku stranu, i opet čula cvilež. Već sam počela misliti da mi nešto ne valja sa sluhom, kad sam konačno vidjela da se nešto miče. Izgledalo je kao da se hrpa snijega miče. Otišla sam bliže. Cure su vidjele da sam stala, pa su i one stale. Kad sam se približila tome za što sam mislila da je hrpa snijega, shvatila sam da je to ustvari mali bijeli psić. Bio je tako sladak, i tako bijel da sam mu u snijegu mogla razaznati samo njegovu crnu njuškicu i oči. Podigla sam ga. Bio je hladan i ozljeđen, jadnik, valjda već više dana leži ovdje. Omotala sam ga u šal i krenula prema curama.
Yocelin: Ajme kako je sladak!
Ja: Da, baš je. Samo, sav je promrzao i ozljeđen je.
Anna: Evo ja imam medenjake, sigurno je i gladan.
Dala je jedan psiću, koji ga je sa zadovoljstvom prihvatio. Požurile smo do Hogwartsa, ali ne samo zbog psića, nego i zbog snijega koji je padao sve jače i jače. Do nas su dotrčale Amanda i Amber, koje su također žurile zbog snijega. Amber je imala pune ruke vrećica od kupnje dok je Am imala samo jednu. I one su vidjele psića.
Amanda: Ajme Leda, psić ti je presladak.
Amber: Da, to si ga kupila?
Ja: Ne našla sam ga u snijegu kako se smrzava. Izgleda da je tamo bio danima. Možda se izgubio pa ću dati Chloe da pošalje roditeljima plakate da sam ga pronašla. Ako se nitko ne javi, zadržat ću ga.
Amanda: Znači, imamo još jednog cimera.
Nasmijale smo se. Sad je već počela mećava, i nismo vidjeli skoro ništa. Enika i Anne su Lumosom pokušavale barem malo obasjati put. Psića sam još jače stisnula k sebi da ga zaštitim. Nadam se samo, da mi haljina neće biti uništena. Kad smo došle do Hogwartsa izgledale smo kao snjegovići, i bile smo mokre do kože. Pozdravile smo se sa Chloe i Amber i krenule u Gryffindorsku kulu. Kad smo onako mokre ušle u društvenu, potrčale smo u spavaonice da se presvučemo, kako se ne bi prehladile. Psića sam spustila na pod u spavaonici, i kad sam se presvukla omotala sam ga dekicom. Dora nas je vidjela da smo došle pa je došla kod nas u spavaonicu.
Dora: Hey! Kako je bilo?
Ja: Odlično!-pogledala sam psića
Dora: Baš je sladak! Samo šta mu je sa šapom.-vidjela je da psić stoji samo na tri noge
Ja: Izgleda da je ozljeđen.
Dora: Sad ću ja to srediti.- izgovorila je neku čaroliju koja je poletjela prema psićovoj nozi. Psić je prvo lagano zalajao, valjda od straha, a onda je počeo skakati po sobi.
JA: Hvala Dora! Sigurno bi mu dugo trebalo da se sam od sebe oporavi!-zahvalno sam je pogledala
Dora: Ma nema na čemu. Nego idem ja sad. Vidimo se.
Ja: Ok, bok!-viknula sam za njom brišući ručnikom kosu
Moja Kitty je u čudu promatrala psića, ali ga je brzo prihvatila i počela se igrati sa njim



Evo i psića:

Image Hosted by ImageShack.us

02.03.2007. u 19:40
° 62 thoughts of the world ° Print ° # °

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


design: moi

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


comments no/si?

Opis bloga

Ovo je moja E-mail adresa ako me netko treba:


ledawitch@net.hr

a za MSN i ICQ mozete pitati preko maila

i'm in gryffindor!

be sorted @ nimbo.net


















Faith is believing in something when common sense tells you not to.

Always there...

How many moments in life can you point to and say: "That's when it all changed."

Leda

ovo sam ja Leda Steilles.
-Gryffindor, 6. godina
-emotivna
-zbrkana
-otvorena
-vesela

Haley
Haley Joy Heron
Gryffindor, 6. godina
-vječni optimista
-"štreberica" =D
-rame za plakanje
-utjeha

chad
Lucas Riddle
Gryfindor, 7.godina.
-metlobojski fanatik
-racionalan
-impulzivan
-voljen
-nekad moj
"Tvoja me snaga vrijeđa..."

Lana
Lana Roberts
-Gryffindor, 6. godina
-društvena
-nasmijana
-suosjećajna
-brižna...

Photobucket
Mary Matthews
-Gryffindor, 5. godina
-podrška
-utjeha
-nasmijana
-posebna

Photobucket
Dora Lily Mist
Gryffindorka, 6. godina
-sarkastična
-cinična
-inteligentna
-svoja

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Simon Label
Bivši Gryffindor
-smiren
-racionalan
-realista
-jedinstven