Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleledy

Marketing

POČELO JE... :)

Raspravljale smo o svemu što je imalo veze sa balom.
Isabell: Daklem, da ponovimo. Leda zadužena si za šminkanje (normalno oni koji to budu htjeli), Yocelin ti posuđuješ torbice (jer je rekla da ih ima mnogo, u skoro svim bojama i oblicima). Dalje?-stala je a Dora je nastavila
Dora: Lana i Cady su zadužene za frizure, cipele imamo svaka svoje, ali i to se može promijeniti, a tu su onda Anne i Yocelin.
Lana: I naravno Hermiona i Isa da nas požuruju.-pogledala ih je.
Smijale smo se, i igrale istina-izazov. Dora je dobila izazov, od mene, da sutra mora Rona uštipnuti za stražnjicu, Isa je dobila izazov u kojem će uživati. Naime sutra na balu mora «slučajno» Malfoya zaliti punčem. Jade je morala protrčati kroz društvenu vičući, «Dečki navalite, slobodna sam». Ali imala je sreće jer je samo par njih još bilo budno, tako da su se samo nasmijali, i nastavili čitati. Ma bilo je tu svačega. Kasnije su Ella, Kim, Hermiona i Jade otišle u svoje spavaonice. A mi smo ostale, i pričale do 5. Isa, Lana, Dora i Cady su nas pozvale da onda ostanemo i prespavamo kod njih, iako nećemo dugo. :)
I tako smo nas 10 spavale u jednoj sobi. Ujutro, tj. u 9, u koliko sam se probudila, sve me boljelo. Samo su Amanda i Enika još bile budne. Probudila sam ostale, iako sam skoro dobla šamar od Dore, kad mi je rekla da je ostavim na miru i pritom se okrenula na drugu stranu da nastavi spavati. Ali ja sam bila «jača» od nje. :) Ovorila sam prozor, uzela u ruku snijeg koji se nakupio na prozoru i stavila joj snijeg za vrat. Dora je poletjela iz kreveta, skoro se zaletvjeviši u Cady koja je baš izlazila iz kupaonice. Dobro smo se nasmijale, iako se Odra malo ljutila na mene. No ljutnja ju je prošla kad sam joj dozvolila da se igra sa Bonijem. Obukla sam se i išla se naći sa Lucasom. Krenuli smo prema našem mjestu. No tamo su već bili Lena i Michael. Samo sam ih pozdravila i ostavila nek uživaju. Šetali smo dvorcem i Lucas me nagovarao da mu pokažem haljinu.
Lucas: Ajde Leda, molim te?! –pogledao me onako kako samo on to zna, onim dječjim pogledom.
Ja: Lucas, već sam ti rekla da neću!
Lucas: Ali nije da se ženimo da pa nesmijem vidjeti tvoju vjenčanicu.
Ja: Nije isto, ali slično je.
Nasmijala sam se, okrenula se prema njemu i poljubila ga. Pošto smo stajali na sredini hodnika, neke dvije plavuše Rawenclavke, koje već pola godine uzdišu za Lucasom, su prošle pokraj nas. Nešto su prošaptale i jedna me lupila laktom u leđa i ja sam još više poletjela na Lucasa.
Ja: Hvala cure, ionako smo namjeravali stati jedan bliže drugome.-proderala sam se u njihovom smjeru. Samo su prkosno okrenule glave.
Lucas: A ti na sve imaš komentar!?
Ja: Da, i zato ti se sviđam. :)
Lucas: Tako je. Zboga toga, ali i naravno zbog mnogih drugih stvari.
Ponovno smo se poljubili i krenuli prema društvenoj. Iako je bilo tek 14h, cure su već trčale iz spavaonice u spavaonicu tražeći savršenu kombinaciju za bal.
Hermiona je čitala knjigu i smijala se svim tim curama.
Ja: Bok Hermi. Opet čitaš!?
Hermiona: Pa, da. Ali ne mogu se baš koncentrirati s obzirom da toliko cura trčkara uokolo.
Ja: A ti? Ti si već sve spremila.
Hermiona: Da, jesam.
Ja: O lijepo. Pa, vidimo se, uživaj!-digla sa se i krenula prema svojoj spavaonici. Hermiona se opet izgubila iza knjige.
Danas ručka neće biti, jer je doručak bio kasnije, tako da sam otišla još malo prileći.

P.S. Oprostite što vam nisam javila za ovaj post.. ali žurim, pa ako netko naleti na njega prije nego se vratim i javim vam, da se ne ljutite.
Hvala vam svima što me čitate. Ljubi vas vaša Leda... kiss


Post je objavljen 27.03.2007. u 11:13 sati.