Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • NF

    a sad gasim komp dok ne prođe Jinova injekcija u 23, i on je danas malo pretjerao....

    avatar

    25.12.2024. (22:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tebi Jinu i drugarici sretan Božić.

    avatar

    25.12.2024. (22:51)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znači lijepo si se proveo. Što mi je
    jako drago.
    Ja sam isto kuhala sa svježim bakalarom
    i mogu ti reći da je izvrsno ispao.
    Danas je Morski pripremao odojak i
    bio je super.
    Što se tiče kolača isto mora zakočiti
    zbog šećera.
    Sretan Božić! Lp

    avatar

    25.12.2024. (23:02)    -   -   -   -  

  • .Annabonni

    Kad je fešta kod Dolores trebaju biti i slike. Budući da pamtim tekstove -ovaj put nema ni Matije ni stol sa spizom.....Minus iza aktivnosti

    avatar

    25.12.2024. (23:08)    -   -   -   -  

  • viatrix

    Lijepo je provesti Božić s bliskim ljudima i dobrom klopom.

    avatar

    25.12.2024. (23:28)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Kod Dolores uvijek ugodno i ukusno... mi slavili
    Božić i rođendan kod prijatelja... za razliku od
    tradicije uživali u odličnom tatar bifteku i
    Vincekovoj rođemdanskoj torti...

    avatar

    25.12.2024. (23:58)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ni ja ne razumijem dinamitaše. Neka svojim vrijednostima
    privlače pažnju, a ne tom groznom bukom.

    avatar

    26.12.2024. (06:00)    -   -   -   -  

  • Blumi

    parodija je u tome da za tebe urbani pucači itekako postoje, dok za njih, ti, i mi tebi sličniji, nevidljivi smo
    p.s.
    zamisli da su policajci intelektualci, koliko bi tek onda imali razgibane vratove za okretanje glave

    avatar

    26.12.2024. (11:43)    -   -   -   -  

  • .Annabonni

    sve je onako, kako mora biti.........( mimo naših želja )

    za BLUMIJA koji me blokirao

    avatar

    26.12.2024. (12:10)    -   -   -   -  

  • Litterula

    kod mađarice je vjerojatno u pitanju kuhanje kreme,
    po starom bakinom receptu šećer treba rastopiti pa onda dodati mlijeko itd...
    što znači rastopiti šećer na vatri - dok karamel ne postane svijetlo žućkast - pa onda dodati mlijeko,
    bojim se da se oni koji peku mađarice za prodaju u dućanima toga ne pridržavaju,
    a baš to, taj svijetli karamel pravoj domačoj mađarici daje taj fini specifičan okus

    avatar

    26.12.2024. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...