Znači lijepo si se proveo. Što mi je jako drago. Ja sam isto kuhala sa svježim bakalarom i mogu ti reći da je izvrsno ispao. Danas je Morski pripremao odojak i bio je super. Što se tiče kolača isto mora zakočiti zbog šećera. Sretan Božić! Lp
25.12.2024. (23:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kod Dolores uvijek ugodno i ukusno... mi slavili Božić i rođendan kod prijatelja... za razliku od tradicije uživali u odličnom tatar bifteku i Vincekovoj rođemdanskoj torti...
25.12.2024. (23:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
parodija je u tome da za tebe urbani pucači itekako postoje, dok za njih, ti, i mi tebi sličniji, nevidljivi smo p.s. zamisli da su policajci intelektualci, koliko bi tek onda imali razgibane vratove za okretanje glave
26.12.2024. (11:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kod mađarice je vjerojatno u pitanju kuhanje kreme, po starom bakinom receptu šećer treba rastopiti pa onda dodati mlijeko itd... što znači rastopiti šećer na vatri - dok karamel ne postane svijetlo žućkast - pa onda dodati mlijeko, bojim se da se oni koji peku mađarice za prodaju u dućanima toga ne pridržavaju, a baš to, taj svijetli karamel pravoj domačoj mađarici daje taj fini specifičan okus
26.12.2024. (22:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
a sad gasim komp dok ne prođe Jinova injekcija u 23, i on je danas malo pretjerao....
25.12.2024. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Tebi Jinu i drugarici sretan Božić.
25.12.2024. (22:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Znači lijepo si se proveo. Što mi je
jako drago.
Ja sam isto kuhala sa svježim bakalarom
i mogu ti reći da je izvrsno ispao.
Danas je Morski pripremao odojak i
bio je super.
Što se tiče kolača isto mora zakočiti
zbog šećera.
Sretan Božić! Lp
25.12.2024. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
Kad je fešta kod Dolores trebaju biti i slike. Budući da pamtim tekstove -ovaj put nema ni Matije ni stol sa spizom.....Minus iza aktivnosti
25.12.2024. (23:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Lijepo je provesti Božić s bliskim ljudima i dobrom klopom.
25.12.2024. (23:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
Kod Dolores uvijek ugodno i ukusno... mi slavili
Božić i rođendan kod prijatelja... za razliku od
tradicije uživali u odličnom tatar bifteku i
Vincekovoj rođemdanskoj torti...
25.12.2024. (23:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ni ja ne razumijem dinamitaše. Neka svojim vrijednostima
privlače pažnju, a ne tom groznom bukom.
26.12.2024. (06:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
parodija je u tome da za tebe urbani pucači itekako postoje, dok za njih, ti, i mi tebi sličniji, nevidljivi smo
p.s.
zamisli da su policajci intelektualci, koliko bi tek onda imali razgibane vratove za okretanje glave
26.12.2024. (11:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
sve je onako, kako mora biti.........( mimo naših želja )
za BLUMIJA koji me blokirao
26.12.2024. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
kod mađarice je vjerojatno u pitanju kuhanje kreme,
po starom bakinom receptu šećer treba rastopiti pa onda dodati mlijeko itd...
što znači rastopiti šećer na vatri - dok karamel ne postane svijetlo žućkast - pa onda dodati mlijeko,
bojim se da se oni koji peku mađarice za prodaju u dućanima toga ne pridržavaju,
a baš to, taj svijetli karamel pravoj domačoj mađarici daje taj fini specifičan okus
26.12.2024. (22:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...