Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • starry night

    petminutna :)), lažem, minutica mi je trebala :))

    avatar

    21.02.2024. (10:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    nikad nije problem gdje si, na Marsu ili u svojoj sobi, problem je je li ti tu gdje si - dobro, otud sve te silne frustracije i boli i patnje i jadi starih i mladih vertera, potrage, tuge, razočarenja, frustracije, nemiri, sumnje, zlobe, suzei smijeh, nije im dobro tu gdje su, probaj se premestiti, morti ti bu bolje :))))))))))))))))))))))))))), mnogi su to učinili ;))

    avatar

    21.02.2024. (10:23)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Jaooo, samo par stranica bude cijelo poglavlje...I nastavila bih da kazaljke na satu ne pokazuju kako je ponoć debelo prošla a čeka milion obaveza. I tako u krug :D Ah to zabranjeno voće uvijek najslađe :)**

    avatar

    21.02.2024. (10:39)    -   -   -   -  

  • konobarica

    E tako nekako, da. i uvijek iznova.
    I jedno godinu dana unatrag skužila sam da mi paše knjiga uz doručak (kad ne radim, naravno)

    avatar

    21.02.2024. (10:44)    -   -   -   -  

  • starry night

    bravo cure, složile smo se, zabranjeno voće je najslađe :))

    avatar

    21.02.2024. (10:48)    -   -   -   -  

  • starry night

    Koga svrbi nek se češe, ako ne, glupo je češati se ak te ne svrbi, kaj neeeeee??

    avatar

    21.02.2024. (11:49)    -   -   -   -  

  • luki2

    Knjiga i čitanje uvijek ima prednost. Pije bilo čega - osim što se tiče Mije. Nju izuzimam - ona ima prednost u svim svojim porebama: igranje, izlazak vani, hranjenje...Ljubim!

    avatar

    21.02.2024. (18:11)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ljubim! Volim peseke :))

    avatar

    21.02.2024. (19:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ništa se ne brini ako i gubiš vrijeme gubiš ga na kreativne i konstruktivne načine to ne mogu svi, posebno ne insuficijenti koji danima pizde na činjenicu da će pošteno progresivno društvo napokon preuzeti vlast. A onda će se još više popularizirati Krleža, i književnost općenito film kazalište i ostale hvale vrijedne stvari.

    avatar

    21.02.2024. (22:20)    -   -   -   -  

  • starry night

    Umjetnost će spasiti svijet :) , TEATRALNI, naravno da krimosi su pokazali za 30 godina koliko se nisko propasti može i vrijeme je da odu, Rimljani isto nek odlevitiraju s Kaptola sa svojim bankarskim pljačkaškim ugovorima i pošteni i progresivni svijet nek pokuša popraviti što su krimosi uništili a za to će trebati najmanje stoljeće. Hvala, baš vedar i pametan komentar.

    avatar

    21.02.2024. (23:45)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Još jedna takva tu. :))

    avatar

    22.02.2024. (00:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sutra :))

    avatar

    22.02.2024. (00:02)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Samo da te pozdravim, nije me bilo neko vrijeme, hvala na posjetama:)

    avatar

    22.02.2024. (19:46)    -   -   -   -  

  • starry night

    jedem debelu hrenovku i pitam se šta mi je to trebalo, ali poslije jedenja nema kajanja, a volim više kranjsku i debrecinku od viršli, koje su toliko različite od onih koje su pravili nekad mesari da su te odurne klonirane tamnoružičaste potpuno jednake kobase koje se danas prodaju u najlonima sa zapiscima na 10 jezika po trgovačkim kontejnerima i bunkerima bez prozora gotovo simboli srozavanja standarda u odnosu na nekad u svakom pogledu, 5 ili dvadeset babyružičastih svemirskih mlatarala od mljevenih žljundri u crno ispisanom plastičnim ovitku istog plastičastog okusa kao i ta ambalaža u kojoj pljuska nekakva kemijska tekućina za održavanje trajnosti je legitimni proizvod za ljudsku i dječju prehranu kod nas danas iako ih još prije 30 godina moralan čovjek ne bi dao ni svinjama, jer ni svinje nisu tada jele stranu plastiku, aditive i E brojeve. Čitam kako je sva strana roba od hrane do kemije i kućanskih aparata koju izvoze u Hrvatsku nakon uništenja domaćih dućana i proizvoda neusporedivo lošije kvalitete od iste u drugim zemljama EU, a cijene čak i više, pa ako se javna služba odnosi s toliko nepoštivanja i pljačke prema vlastitom populusu i malo malo izlaze na vidjelo kriminakne afere i pljačke EU fondova i love namijenjene za građane, a kriminalni korpus da si ju drpa preko brzinskih otvaranja firmi za "povlačenje" EU love u svoje privatne džepove, pa zašto bi se stranac odnosio s više poštovanja prema nama?

    Hvala :)), navratim.

    avatar

    22.02.2024. (21:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hrenovke su mi se zgadile prije 20-ak godina i ključna je bila spoznaja od čega se zapravo rade-kad kupujem hot dog uvijek uzimam onaj s debrecinkom :) krimosima je stvarno odzvonilo a to znaju i njihovi simpatizeri (ništa bolji od njih isti je to gnoj) pa se koprcaju zajedno s anemičnim i njonjom. A aspcijacija mi je bila to da šupci poput njih ne mogu izgubiti vrijeme na konstruktivne načine jer za to treba biti kreativan i inteligntan a dotični to nisu. Inače već mi se riga od ovakve Hrvatske kakvu to Hrvatsku imamo? Rasprodanu u kojoj ni jedna državna firma više nije naša nego u rukama stranog kapitala ili je pretvorbom i privatizacijom dana u ruke ljigavela tipa gucići turudići kerumi i sličan gnoj. Hrvatsku u kojoj mi hrvati postajemo nacionalna manjina iako smo to već davno i postali u kojoj je invazija klerikalizma primitivizma i lopovluka. Takva Hrvatska nam ne treba, treba nam ona poštena progresivna i napredna a to jedino možemo može ostvarit zato i jesu najbolje što se dogodilo Zagrebu jer oni će iskorijenit lopovluk i primitivizam.

    avatar

    22.02.2024. (22:24)    -   -   -   -  

  • starry night

    Ma, neka debela dugačka čudovišta :)))))))))))))))))))), joj, umreću šta sam pojela, pa naravno da sam za Možemo, mafiju ne mogu smisliti ni na filmu a kamoli na mom Markovom trgu i Kaptolu i Jelačiću, tu sam provela djetinjstvo i rodila se s pogledom na Trg republike, al to su bila prekrasna vremena Arsena i Gabi, rokera, purgera i kavana, procvat Zagreba a ne horor rimskih klečavaca sa scenografijom iz križarskih ratova :((

    pa pogledaj razliku, ovo je ko da gledaš SF a ne prošlost https://www.youtube.com/watch?v=7dWhubFGS3Q

    avatar

    23.02.2024. (00:13)    -   -   -   -  

  • j.

    ja sam pak zamijetio kako mi mobitel radi distrakciju u odnosu na čitanje; čitanje je ritual koji traži uranjanje i vrijeme; na mobitelu skakučeš poput pčelice Maje s cvijeta na cvijet... naravno da sam uvijek za čitanje; kada mi se rokovi iz knjižnice primaknu, a ja lijepo ostavim mob dolje na punjenju i uzmem knjigu u ruke... pozdrav :)

    avatar

    23.02.2024. (07:55)    -   -   -   -  

  • starry night

    koristim često mobitel kad špijuniram dragog na mrežama :)))))))))))))))))))), idealan aparatić za "praćenje", iako je to bezopasna radnja. špijati iz ljubavi, iduće paljenje knjiga, mislim, bit će spaljivanje e-readera i mobitela :)))))))))))))))))))))), evo moj Kindle u ladici se trese od straha, ja vam pak volim knjigu najviše na svijetu i došla sam u fazu da ju moram skrivati od same sebe kad imam puno posla i rokova, pjesmicu sam napisala koliko me to muči

    bila je na poslu jedna špijunka, radila sam u administraciji s njom, pa kad bi žene išle na bolovanje i donijele doznake, ona je išla gledati njihove šifre i dijagnoze na doznakama i tračala okolo, išla je na ab, išla je na ab, ili, ima F dijagnozu, koja odvratnjakuša, služila se najpodlijim metodama za biti važna njuškanjem po tuđim jadima, ne moram ni reći da je bila u SK, glavna CKSKH u firmi, poslije je prešla u HDZ, takva narav

    nešto slično kao Vi je rekao Groucho Marx, televizor je najpametnija sprava na svijetu, kad god ga upale, idem u drugu sobu čitati knjigu :))))))))))))))))))))))))

    ugodan dan Vam želim, lijepi pozdrav :)

    avatar

    23.02.2024. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...