Komentari

starrynight2022.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • starry night

    voila! :))
    moj textić i fotkice :)

    avatar

    27.11.2023. (23:25)    -   -   -   -  

  • luki2

    Đorđe Balašević
    Jaroslava
    Umesto molitve rekla si "O tom ću misliti sutra"
    Sa šminkom od gara, ko Skarlet O'Hara, tvoj preslikan lik
    I dugo plutala ko brodolomnik ka obali jutra
    Nekad tišina zna prepasti džina.....:)))) Ljub!

    avatar

    27.11.2023. (23:43)    -   -   -   -  

  • starry night

    fenomenalno, vidi mene i Đoleta :))))), hvala, nisam znala za tu stvar, ljub, luki :))

    avatar

    27.11.2023. (23:48)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Istina. Prosinac je pomalo iscrpljujuć'. Jednoličan i isprazan. Ja se veselim putovanju u domaju i obitelji.

    avatar

    28.11.2023. (01:38)    -   -   -   -  

  • j.

    Moja je Najdraža vjerojatno jedina žena na svijetu koju od tog memljiva polumraka boli glava (pa mene čeka dok kupim nekakve čarape, umjesto obrnuto), a onda me nakon pola sata vuče van, da naše kave pijemo po praznim i tihim selskim birtijama. Imamo malo, trebamo još manje; mislim da ove godine čak nećemo ići u nama najbliži centar, a u ostale idemo kada kratimo vrijeme do filma u kinima koja su preuzeli. Borimo se šutnjom i netrebanjem u toj unaprijed izgubljenoj borbi; ne damo im svoja srca, još jedino što je preostalo.... :)

    avatar

    28.11.2023. (05:27)    -   -   -   -  

  • starry night

    Sretno, Galaksija, uživaj doma za blagdane, to mi je bilo najljepše, putovati u ZG mojima :)

    avatar

    28.11.2023. (08:28)    -   -   -   -  

  • starry night

    da, j., točno, nisu to ona domaća kina ni filmovi, 3D naočale ne mogu nadomjestiti onaj osjećaj kina kojeg Tribuson opisuje u Ranim radovima

    avatar

    28.11.2023. (08:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Lijep predbožićni ugođaj iako se ja osoobno grozim trgovačkih centara i kupovine slikovito-duže mogu izdržat pod vodom nego u dućanu :D ps naravno Teslina ideja je bila dati struju narodu na korištenje a ne profit-samo onda ga je bagra makla i ostalo je povijest-od onda naplaćuju njegov izum. Ps mali off top mislim da se zbilja svi koji smo iole normalni moramo zabrinuti ne samo zbog klečavaca nego i tuceta imbecila u komentarima jer očito da ih nema malo. Da "muževni budite" impotentni pizdeki pričaju o muževnosti to da nije tragično bilo bi smiješno.

    avatar

    28.11.2023. (13:56)    -   -   -   -  

  • starry night

    veli tip na videu da se moli protiv kafića, da ne idu ljudi u kafiće, obožavam kafiće, ti tipovi će nam uništiti i ugostiteljstvo, jedino što je tu od ekonomije ostalo, kužiš kak su low brainovci kontraproduktivni protiv vlastite ekonomije, bore se protiv kafića, :)))))))))))))))))))))))))))))), pa tu još jedino kafići plaćaju kleru kroz poreze parazitski život, sve skupa, glupi su ko k.

    baš danas sam bila u kafiću, imam prijateljicu doktoricu znanosti, pa je raspalila o pedofilskoj centrali, kler je glavni svjetski pedofil

    hvala na javljanju, oni muževni :)))))))))))))))), kak može neko ko se hebe kroz plahtu s rupom, to sam negdje čitala, da se tak fanatici čedno hebu, metnu plahtu s rupom preko svoje žene :))))))))))))))))))))))), kužiš koja perverzija, može biti i stimulans kad se normalni hebu da se igraju khatolika :))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    28.11.2023. (16:52)    -   -   -   -  

  • starry night

    jooooj, TEATRALNI, :))))))))))))))))))))))))))))), šta da radim s tobom :))))))))))))))))))))))))))))))))), uvijek me vučeš za jezik pa se kajem šta pričam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    28.11.2023. (16:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Svaka čast kad si uspjela slušat te njihove rigoleto pizdarije-ja iskreno nisam ugasio sam ton čim je video krenuo. A čuj znam im ja dati po njuškama beskompromisno i žestoko ali i ti imaš vrhunski potencijal pa svako pojačanje dobro dođe. Da low brainovi prije not braineri :D tako dakle sad bi nam i branili da pohodimo birtije!? to bolesnici mogu samo sanjat-osim toga birtija je crkva-misnog vina je uvijek iza oltara na kojem se možeš pričestit a taj otlar se zove šank a posebna pogodnost za nas muške koji smo heteroseksualci su i svećeice čitaj konobarice. Tamo nema spolne diskriminacije i svaka ženska može biti za oltarom i predvoditi misu.Čuje se u toj crkvi propovijedi raznih ali u društvu normalnih pripadnika klera :)))

    avatar

    28.11.2023. (17:00)    -   -   -   -  

  • starry night

    bravo, odmah se sjetim Suzi Rog, i kak se veselila strancima u birtiji, jer oni uvijek daju jaču pinku od domaćih :)))))))))))))))))))))))), tako da, da, trebamo čuvati naše birtije i kafiće jer nek to popovi unište i nemaš ništ od privrede, popovi su neke svoje kafiće otvarali ali bez računa i poreza, kao, kad naplate pijaču, to nije prihod nego donacija, tak su izbjegavali plaćanje poreza

    avatar

    28.11.2023. (17:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Trebalo bi pitat ustašoidnog popa franju jurčevića što bi rekao o toj ideji. Dok je još bio slobodan (prije nego su ga zatvorili u instituciju za psihogerijatriju) taj je bio pijan od jutra do mraka u kastavskoj maloj prčijskoj kafani pa su mu na "pamet" padale svakojake pizdarije (većinu što je pisao je i brisao) no uglavnom kad smo kod popova i to bolesnih da znaš da ih niti na blogu ne manjka iako ovaj isto ne piše 3 godine od kad su ga sprašili u sanatorij koji je naravno na teret nas poreznih obveznika.

    avatar

    28.11.2023. (17:56)    -   -   -   -  

  • starry night

    ma ja sam tu došla malo pisati, zapravo se nisam došla svađati, ali eto, desi se, volim mir, peace, brother :))
    objavljujem se i na fb, ali tu mi se sviđa, intimnije je, i mogu više fotkica ubaciti, sve u svemu, ok je blog.hr

    avatar

    28.11.2023. (18:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Slažem se za blog ali samo u pogledu tehničkih performansi za razliku od fejsa ovdje možeš biti i u javnosti a imati anonimnost i blog je prostor koji za razliku od fejsa ostavlja prostora dužoj formi za razliku od ultrkratkih facebook statusa koje kasnije pojede protok informacija i objava na njemu ovdje arhiva nikad ne nestaje i uvijek se može na sve vraćati. Inače blog je bio ok, dok ga žgadija nije pretvorila u svoju privatnu prčiju ali zbog časnih iznimki još ima smisla blogati ovdje ja blogam punih 5 godina i što se tebe tiče-šteta što te ovdje nije bilo ranije.

    avatar

    28.11.2023. (20:58)    -   -   -   -  

  • starry night

    Jako mi se sviđa tvoj blog i još par kvalitetnih blogova ovdje pratim, ti si me baš ufurao u domaće stvari i to nove, a tu sam tanka, kazalište, film, drama, baš super, radio drama mi je otkriće, i dobre teme, linkove dobre daješ, ma 5, koncentriram se tu na dobre stvari i teme koje me zanimaju i da nešto naučim, vidim da je tu ekipa dugo, društvo se dobro pozna, ne mogu ništ loše reći, nemam nekih trauma :)))))))))))))))))), uglavnom mi se sviđa kom se ja sviđam :)))))))))))))))), što se tiče druženja, a postovi, ima jako dobrih, velim, tvoji su mi baš otkriće, tu sam se gore malo previše zezala, al nema veze, nebum sad to brisala, nek stoji, hvala TEATRALNI, ln :))

    avatar

    28.11.2023. (22:38)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Koja je poanta gornjeg teksta? Nisam ubro.

    avatar

    29.11.2023. (04:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    nema, cijelu noć sam sanjala, CIJELU noć, koji poso, je li poanta buđenje? - nije!!

    avatar

    29.11.2023. (07:25)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    kako si samo sjajno opisala ovaj kotao koji vrije već od 1.11., trgovci nas agresivno zagušuju svim tim kičem, najavom Božića prije Dana mrtvih itd. itd.

    Ne puštam sve to u sebe i to već godinama, za mene sve kreće negdje od 13.12., sv. Lucije, a ponekad zadnjih godina i od 6.12., sv. Nikole, a to ovisi od godine do godine i od raspoloženja tih dana

    avatar

    29.11.2023. (12:06)    -   -   -   -  

  • starry night

    baš tako, nekad se bor kitio na sam Badnjak, iako volim lampice i lijepe izloge kroz cijeli prosinac ako su dekoracije doista lijepe a ne kič reda radi, tj, subliminalna poruka - troši, troši

    hvala, shadow

    avatar

    29.11.2023. (13:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...