Nikad nisam voljela piletinu, valjda zbog kostiju, ali ovako cijelo pile je zanimljivo, zapravo ovaj leđni dio, podvalim ono s kostima, drugima. I ja kao @Smješka, začine sve i svakakve, samo ne ovako, valja probati nešto drugačije. ;)
17.05.2023. (19:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@...: Radio sam na temelju ovog videa: Pile na soli ... Dakle, nema podlijevanja, dosoljavanja, niti drugih začina. Ne može biti jednostavnije, ukusno je i nemasno. Sigurno da ostavlja prostor za promjene. Mene zanima hoću li moći ispeći komad ili dva, a ne cijelo. A sviđa mi se i ideja dodatnih začina. Vidio sam da neki u pile stave Vegetu.
@Livia Less Nata: Link mi radi, ali me sad pila da se prijavim na Instagram. Budem kreirao neki usputni profil, pa ću sve pogledati. Ovako na prvu izgleda jako lijepo. Hvala ti.
18.05.2023. (11:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Probao, jeo, odlično!
17.05.2023. (13:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
Moram probati
17.05.2023. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
ajde ti reci...a ja trackam začine, pa malo crvene paprike, pa dobijem onu finu hrskavu kožu...moj stariji unuk oguli svu kožu i pojede:))))
17.05.2023. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Tako je ja pečem mojima.....ne bune se:-)
17.05.2023. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
nisam nikad probala :)) odlično!
17.05.2023. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Anin mali blog
zanimljivo... možda probam :D
17.05.2023. (15:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ovo se ne usudim probati jer mislim, da bude preslano
odgovori molim te : je li podlijevaš vodom i je li odbaciš višak soli ?
17.05.2023. (15:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livia Less Nata
https://instagram.com/antianxietyfood?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
17.05.2023. (17:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Livia Less Nata
Ne znam jesam li ti uspjela ispravno kopirati. Pokušala sam.
17.05.2023. (17:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Nikad nisam voljela piletinu, valjda zbog kostiju, ali ovako cijelo pile je zanimljivo, zapravo ovaj leđni dio, podvalim ono s kostima, drugima. I ja kao @Smješka, začine sve i svakakve, samo ne ovako, valja probati nešto drugačije. ;)
17.05.2023. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Ribu u soli sam probao, ali piletinu ne. O tome nisam nikada razmišljao.:)
17.05.2023. (23:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
Ane odkad se kokos podlijeva vodom?
Nisam to dugo spremala, a i neda mi se za sebe samu.
18.05.2023. (00:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@...: Radio sam na temelju ovog videa: Pile na soli ...
Dakle, nema podlijevanja, dosoljavanja, niti drugih začina.
Ne može biti jednostavnije, ukusno je i nemasno.
Sigurno da ostavlja prostor za promjene.
Mene zanima hoću li moći ispeći komad ili dva, a ne cijelo.
A sviđa mi se i ideja dodatnih začina. Vidio sam da neki u pile stave Vegetu.
@Livia Less Nata: Link mi radi, ali me sad pila da se prijavim na Instagram.
Budem kreirao neki usputni profil, pa ću sve pogledati.
Ovako na prvu izgleda jako lijepo. Hvala ti.
18.05.2023. (11:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Probala sam danas tako ispeći 1.5 kg bocki...Ispalo je ODLIČNO!!! :))
18.05.2023. (23:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
To mi je izuzetno drago,
i zbog toga što ti je odlično ispalo,
ali i zbog informacije da ne mora biti cijelo.
19.05.2023. (02:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...