Svježi sir mi je sinonim za nešto mekano i slano, jako slano....i odmah mi je nekako nejestivo. Hoću reći, nisam ljubitelj svježeg sira, posebno ako je ovčiji. Al dobro je što svi ne volimo sve...
13.05.2023. (15:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
znaš mene, ja sam od onih ružnih gljivičastih sireva, inače bih rado pomogao, a vlad krvoglad sirski znalac, pojavi se jednom u godišnjem kvartalu po mojoj procjeni
13.05.2023. (15:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja sam ga isto tako radila sa sokom od limuna..nekad solila, nekad ne....a "ukalupili' bi ga odma u želudac...svi troje ljubitelji mladog sira i porcija za jednokratni obrok:-)
13.05.2023. (21:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Goddess Vesna: Ne, nisam ga opteretio, niti stiskao, napravio i procijedio u cjediljki, a sirutka mi je ionako ispala prebogata.
@...: Uobičajeno, tj. vrijedi i za druge namirnice ili grupe, nekome se sviđa ovakav ili onakav, ili nikakav sir, P.S. Što se neke pomoći tiče, nema veze, to je za kulinarske stranice, blog je za druženje. Pozdrav svima.
16.05.2023. (09:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Svježi sir mi je sinonim za nešto mekano i slano, jako slano....i odmah mi je nekako nejestivo. Hoću reći, nisam ljubitelj svježeg sira, posebno ako je ovčiji. Al dobro je što svi ne volimo sve...
13.05.2023. (15:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
znaš mene, ja sam od onih ružnih gljivičastih sireva, inače bih rado pomogao, a vlad krvoglad sirski znalac, pojavi se jednom u godišnjem kvartalu po mojoj procjeni
13.05.2023. (15:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
Volim sve sireve a ovo treba definitivno isprobati! Jesi li ga opteretio čime dok se cjedio? Pozz
13.05.2023. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjetar u kosi
Ja sam ti kao Sewen a moj jede kozji i od ovce:)))
13.05.2023. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
nisam gledala prvu proizvodnju sira, ali vjerujem da je fin :)
13.05.2023. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Ja sam ga isto tako radila sa sokom od limuna..nekad solila, nekad ne....a "ukalupili' bi ga odma u želudac...svi troje ljubitelji mladog sira i porcija za jednokratni obrok:-)
13.05.2023. (21:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
sir uvijek može :)
14.05.2023. (02:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
volim sir u svim oblicima...
14.05.2023. (08:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Mislim da moj pekač to ne može.
14.05.2023. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Odlična stvar
15.05.2023. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Goddess Vesna: Ne, nisam ga opteretio, niti stiskao,
napravio i procijedio u cjediljki, a sirutka mi je ionako ispala prebogata.
@...: Uobičajeno, tj. vrijedi i za druge namirnice ili grupe,
nekome se sviđa ovakav ili onakav, ili nikakav sir,
P.S.
Što se neke pomoći tiče, nema veze,
to je za kulinarske stranice,
blog je za druženje.
Pozdrav svima.
16.05.2023. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...