Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • TEATRALNI

    Povremeno ću objaljivat ovakve stvari kao presjek ovo je nešto što ima potencijala.

    avatar

    03.02.2023. (21:20)    -   -   -   -  

  • luki2

    Jako dobro! Sviđa mi se. Ljubim!

    avatar

    03.02.2023. (21:25)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Radio drame me vraćaju u prošlost.

    avatar

    03.02.2023. (22:32)    -   -   -   -  

  • starry night

    Kanibalizam, brrrrr, malo ju je razvukao, priču, ima sve elemente folklorne fantastike mixano sa ratnim užasima, pa me po tome malo podsjetio na američkog novelista Ambrose Biercea (1842-1914) i njegove horor priče, i njegova biografija sama je horor priča, nestao je u ratu, za njegovog života jedan sin se ubio, drugi umro od alkoholizma, od žene se razveo jer je našao pismo njenog udvarača, ona je umrla godinu dana nakon razvoda, on sam je misteriozno nestao u Mexicu, a njegove horor priče su izvrsne, imam ih, a čitala sam ih davno, davno, a sad si me podsjetio na njega :)).

    avatar

    03.02.2023. (22:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Drago mi je da ti se koncept sviđa, imao sam već presjeka između filmskih i kazališnih postova sa takozvanim creepypastama (naracijama izmišljenih horor-priča) koje su kompletno fikcija iako se neke od njih baziraju na paranormalnim stvarima za koje kažu da su istina. Ovo na ovom kanalu je sasvim nešto drugo, je jezivo možda i horor ali osim u formi radio-drame od creepypaste se razlikuje i po tome što se na ovom kanalu bave i nekim urbanim balkanskim legendama i neistraženim fenomenima. Mislim da konceptualno odgovara za ovaj blog kao nešto za nadopunu bloga između filmskih i kazališnih postova jer su i radio drame iz ogranka dramskih umjetnosti. Ovo doduše je amaterski ali naratativno mi je ok.ljub

    -VIA-One su prošlost sadašnjost i budućnost

    -STARRY-Slažem se i ja se kao i svi normalni grozim kanibalizma ali kao podloga za neku priču može biti poprilično inspirativan jer je i toga bilo a kak su ljudi psihopatska vrsta u nekim djelovima svijeta toga ima i sad. Sama fabula priče mi se svidjela misteriozno selo za koje sam znao praktički od početka naracije da skriva neku mračnu tajnu jer stvari izgledaju prebizarno, pre dobro da bi bilo istinito. Ali otkriva se u natruhama, svakakve primisli su mi se motale po glavi ali ovako nešto nisam očekivao. Inače na dotičnom kanalu ima dosta videa o urbanim mitovima i legendama s Balkana tako da nije sve 120/100 fikcija ima i legendi iako su i one u 95% slučajeva godinama prepričavane i dodavane razno razne varijacije priča o nečem. U svakom slučaju meni je to zanimljivo. Ps ti mi uvijek otkriješ nešto novo (makar bilo staro, meni novo kao podatak :D) drugim riječima pravi rudnik zlata je imat te u komentarima hvala i samo tako i dalje :)

    avatar

    03.02.2023. (23:02)    -   -   -   -  

  • starry night

    Hvala :))

    avatar

    03.02.2023. (23:12)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Jesi već pisao o tome? :)
    Horori su mi najdraži žanr.

    avatar

    03.02.2023. (23:47)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Meni horori nisu najdraži žanr, možda samo smatram da ima previše horora u stvarnosti.... :))) Ostavljam ti pozdrav. ;)

    avatar

    04.02.2023. (09:14)    -   -   -   -  

  • NF

    nisam baš od horrora, dosta mi ga je svakodnevno u državi.

    avatar

    04.02.2023. (13:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF I POZITIVKA-Ovo nije horor iako ima neke njegove natruhe, ova priča radio-drama je spoj/kombinacija paranormalnog misterioznog jezivog i pomalo možda i avanturističkog daleko je to od onoga što je pravi izvorni horor. Videi s ovog kanala su ili takve fiktivne priče ili priče bazirane na balkanskim legendama iako ih ni ja osobno ne bi preporučio onima koji imaju problema sa jezivim stvarima.

    avatar

    05.02.2023. (00:29)    -   -   -   -  

  • sewen

    Čim pročitam radiodrama, sjetim se rata svjetova...

    avatar

    05.02.2023. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...