Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Razmišljanja jedne žene

    Vrijednice moja:)) Po ovoj vrućini još ne kuham ajvar ni pekmez. Samo sam krastavce i feferone spremila.
    Pozdrav

    avatar

    17.08.2022. (22:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Paradajz volim jedino onaj za pizu, a i koncentrat u čušpajzu a ni paradajz juha mi nije mrska ali svježi i onaj ketchup pogotovo zaobilaznim u širokom luku. Što se tiče soka, još ga nisam probao uglavnom super da je uspjelo :)

    avatar

    17.08.2022. (22:50)    -   -   -   -  

  • TiFiT

    Ovakav umak od rajčice uvijek može! :) Ne volim one skroz tekuće, a ni ketchup nikako ;)

    avatar

    18.08.2022. (00:37)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    bravo, vrijednica :))

    avatar

    18.08.2022. (01:51)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Bila si baš vrijedna

    avatar

    18.08.2022. (02:54)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Mia je još uvijek moja slaba točka...posred čela poljubac od mene:-)

    avatar

    18.08.2022. (06:38)    -   -   -   -  

  • Litterula

    izvrsno, lijepo su ti se skuhali paradajzići,
    vidim da te ražalostio privjesak,
    al što se može takav je život,
    svako biće na Zemlji ima svoj vijek trajanja

    avatar

    18.08.2022. (08:14)    -   -   -   -  

  • Regina

    Tako spremljena domaca rajcica mi je najbolja :))
    To sjecanje na Goldi je sigurno tesko uhh

    avatar

    18.08.2022. (14:10)    -   -   -   -  

  • •BlueRose•

    Domače je uvijek fino ma najbolje. A rajčicu volim svakako.. i samo guštaj. A sjećanja čuvaj u srcu kao ljubav prema tvojoj Goldici jer imala si najbolje vrijeme s njom a to ti nitko ne može uzeti. Lijepi pozdrav:))

    avatar

    18.08.2022. (17:30)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Teatralni: ovo i jest kao umak za pizzu! Ljub!

    avatar

    18.08.2022. (23:17)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Lastavice: hvala najljepša! Ljub!

    avatar

    18.08.2022. (23:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...