Komentari

dvitririchi.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Demetra

    Ja i grafikoni smo totalni stranci. Tako je lijepo jutro, kiša je konačno osvježila. Ptice se raspjevale. upravo grlica guče na susjedovoj anteni. Pokvariti dan nekakvim grafikonima i statistikama bio bi smrtni grijeh.

    avatar

    13.08.2022. (08:46)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    je, i ja kad pogledam u grafikon, isto je ka da pogledan u japansko slikovno pismo. zato i pitan ako ima ko pametan tu.
    i tu je zafriškalo.
    bila san već obić masline, mesnicu i cilo misto.

    avatar

    13.08.2022. (09:13)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ne bih ja to gledala, dosta mi je tih statistika, brojeva, simptoma, vijesti itd. :)) naići će netko pametan pa rastumačiti.

    avatar

    13.08.2022. (16:24)    -   -   -   -  

  • j.

    Evo ja sam pametan; pametan sam toliko da sam prije dva mjeseca kupio peć na drva i još je nisam složio u zid jer je Draga rekla da ga prvo treba pofarbati, i ne znam šta tu sad nije jasno. Oni nemaju turističku sezonu, ili se prave kao da nemaju, mi imamo - i bome se ne pravimo da imamo kad je stvarno tu - a kada odu naši turisti, mogu doći i korona i dronovi i zima i crni vrag, samo neka ovi sada ostave svoje pare. Onda ćemo mi vidjeti kako ćemo to sve potrošiti (vjerojatno na vozila za hitnu pomoć koja će stajati na parkingu jer nema ljudstva za popuniti ih) i tko će dalje plaćati naše račune, u bilo kojoj valuti. I moći ćemo reći kako smo napravili sve što je u našoj moći, po danu i po noći. Kjaro? :)

    avatar

    13.08.2022. (17:04)    -   -   -   -  

  • Litterula

    nemam više strpljenja proučavat nikakve grafikone,
    a sigurna sam u to da su virusi najsnažnija stvorenja u svemiru

    avatar

    13.08.2022. (18:25)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Hoćeš reći da su Japanci tek sada u banani, dok smo svi mi ostali najgore prolazili sredinom ili krajem siječnja ili početkom veljače? Da, to je čudno. Ako sam dobro shvatio japanski grafikon i par ostalih koje sam posjetio. Pa ipak, to su samo pokazatelji novih slučajeva. Kod smrti, vakcinacije i hospitalizacije su, čini mi se, ipak sličniji ostalim zemljama, iako po pitanju broja umrlih također nešto lošiji. Jesi li htjela nešto poantirati ili si zbilja tražila da ti pomognemo oko čitanja grafikona? ;)

    avatar

    13.08.2022. (23:36)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Mariano, čudno je da. Jako me iznenadila situacija, moram priznati. Baciti oko samo na par grafikona nama laicima nije dovoljno za donijeti neki veleuman zaključak, ali bojim se da će opet biti ...isto.
    Triba ostat mentalni i fizički fit.
    Cijepati drva, kao Vjetar, ili se sakriti pod kušin, kao mi, djeca ;)

    avatar

    14.08.2022. (07:17)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    meni još ni dan danas nije jasno kako su japanci izmislili kantu od dvadeset litara veličine kutije šibica???

    avatar

    14.08.2022. (10:21)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Sve je u glavi:-)))

    avatar

    14.08.2022. (15:34)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Cijepanje ostavljam @Vjetru, a skrivanje pod jastuk (veliki pernati?), koje si spomenula, sjetilo me na dane koje sam provodio kod strica krojača - znao sam se satima skrivati ispod njegovih radnih površina zakrivenih tkaninom, među balama i smotuljcima štofa i tekstila, punim raznih mirisa, imaginirajući igru kako me traže, kako ne znaju gdje sam. Moje su igre već tada bile pretežito imaginativne. :) Znao sam da me ne traže i da, btw., dobro znaju gdje sam, ali sam volio zamišljati suprotno i živjeti u tim maštarijama. Stric je imao mnogo čudnovatih i bizarnih predmeta krojačkog zanata, sve mi je to bilo fascinantno, a u vrtu su bili strinini patuljci. :)

    avatar

    15.08.2022. (00:28)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Može i skrivanje pod imbutiju, poplun. Sjećam se da je mama imala navlaku za imbutiju koja je na sredini imala kvadratni otvor kroz koji se moglo uvući i sasvim lijepo se dalo provlačiti kroz taj paperjasti prostor, jedino je bio problem ponekad naći izlaz. Znala bi me nekad uloviti panika, ali - uvijek bi se nekako iskobeljala. Jedino, ne sjećam se da me itko tražio, a mislim da ni ja sama zapravo tamo nisam nikoga i ništa posebno tražila, nego je to bila - da, obična igra - neobična :).

    avatar

    15.08.2022. (06:35)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Možda smo se skrivali od samih sebe? :)

    avatar

    15.08.2022. (21:35)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Možda. Ne može se čovjek ni pronaći ako se ponekad ne sakrije sam sebi :).
    To je bila vježba.

    avatar

    16.08.2022. (07:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...