mi to zovemo carpaccio od lososa. samo nema riže i algi već rikula. jede se kad ti padne napamet i ne čini se pompa. obično ka predjelo uz pečenu ribu ili hobu ispo peke, a može i samo sa maslom na poprženom krihu
26.01.2022. (17:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nije sramota ne znati dok se može naučiit :) Mada ja bih to onako na stranu nekome rekla.. Sushi.. neki dan baš mala A, pravila, to dijete nije na mene, sve joj ide od ruke :))
26.01.2022. (18:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ništa novog, ja sam jednom svjedočio i jednoj ajmo ju nazvat kodnim imenom Marihuana, da je istu grešku imala u tekstu, i ne ako misliš da je zbog imena i greške bila napušena varaš se to je produkt samouvjerenja u svoje "savršenstvo" inače sushi ne jedem ideja o sirovoj ribi mi uopće nije atraktivna.
26.01.2022. (19:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobro kaže @Regina : dva "tt" je greška, jedno "t" je ispravno...........to što me ne komentiraš ne znači, da moraš početi svoj post o sušiju rečenicom; "Neki na blogu ne znaju napisati ni "sranje" na engleskom! "
uvijek se može bolje i pristojnije reagirati
26.01.2022. (19:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ps nešto što je zanimljivije od japanske sirove ribe bio sam u situaciji kad se provodila istraga oko nekog kardinalnog zajeba na poslu. Govorili su općenito ali ono najzanimljivije je - da su se oni koji su se osjetili pozvani prvi javili! Slučajnost? Ili je to previše slučajnosti?
26.01.2022. (19:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Annaboni: kada si Ti bila pristojna prema meni?! Kada?! Ili bar fer?! Imala si DVIJE ogromne greške u samom naslovu (the se ne piše, a big se piše, i na kraju shitt - nisu dva t, nego jedno). nisam ni išla čitati. Morala sam primijetiti. Jer se voliš pohvaliti engleskim. Kojeg NE ZNAŠ!!!!! Previše grešaka, da bi bilo slučajno - ne govorim sada - nego DO SADA!!! Sjeti se svojih napada na MOME blogu! Hvala Ti i molim Te da se više NIKADA ne pojaviš na mome blogu! Već sam Te to zamolila prošli put, kad si se samo svađala i svađala....S poštovanjem, L.
26.01.2022. (20:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Teatralni: ma da, slažem se! :)))) Svakome ne mora odgovoarati - ali je prefino, vjeruj mi. Pogotovo tuna. Zamisli, sve ono dobro u tuni ostaje, netaknuto pečenjem ili obradom...Njam!:)))) Ps: da, znam što misliš!:)))) Ljubim!
26.01.2022. (20:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo baš i nije lijep post, dapače, bitno je ispod tvog intelektualno karakternog nivoa i nemaš moju podršku ovaj puta, baš ni malo ;) P.S. To ne znači da mi nisi draga, i to je dapače :)))
27.01.2022. (12:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Dražen: ne, nije lijep post. Ali,nedaleko od lijepog je bilo što je meni dotična radila. Doći na moj blog kao žao joj je zbog moje mame:((((( Možeš misliti! Slovaci kažu: kako posudio, tako vrati. Dosta je bilo trpnje s moje strane. Ne više! Ljub!
27.01.2022. (12:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
ako misliš na moj naslov, onda sam očito pogriješila i idem ispraviti....
....
26.01.2022. (15:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Da, sada je u redu!!!
26.01.2022. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Voliš li sushi?
26.01.2022. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Lastavica: daaa. Danas sam ručala sushi. Prefino!!!! Ljubim!
26.01.2022. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
mi to zovemo carpaccio od lososa. samo nema riže i algi već rikula. jede se kad ti padne napamet i ne čini se pompa. obično ka predjelo uz pečenu ribu ili hobu ispo peke, a može i samo sa maslom na poprženom krihu
26.01.2022. (17:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
moraču napravit jedan edukativni post natu temu :)))
26.01.2022. (17:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Nije sramota ne znati dok se može naučiit :)
Mada ja bih to onako na stranu nekome rekla..
Sushi.. neki dan baš mala A, pravila, to dijete nije na mene, sve joj ide od ruke :))
26.01.2022. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Ništa novog, ja sam jednom svjedočio i jednoj ajmo ju nazvat kodnim imenom Marihuana, da je istu grešku imala u tekstu, i ne ako misliš da je zbog imena i greške bila napušena varaš se to je produkt samouvjerenja u svoje "savršenstvo" inače sushi ne jedem ideja o sirovoj ribi mi uopće nije atraktivna.
26.01.2022. (19:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
Dobro kaže @Regina : dva "tt" je greška, jedno "t" je ispravno...........to što me ne komentiraš ne znači, da moraš početi svoj post o sušiju rečenicom;
"Neki na blogu ne znaju napisati ni "sranje" na engleskom! "
uvijek se može bolje i pristojnije reagirati
26.01.2022. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
TEATRALNI
Ps nešto što je zanimljivije od japanske sirove ribe bio sam u situaciji kad se provodila istraga oko nekog kardinalnog zajeba na poslu. Govorili su općenito ali ono najzanimljivije je - da su se oni koji su se osjetili pozvani prvi javili! Slučajnost? Ili je to previše slučajnosti?
26.01.2022. (19:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
nisam ljubitelj sirove ribe
tebi dobar tek
26.01.2022. (19:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Annaboni: kada si Ti bila pristojna prema meni?! Kada?! Ili bar fer?! Imala si DVIJE ogromne greške u samom naslovu (the se ne piše, a big se piše, i na kraju shitt - nisu dva t, nego jedno). nisam ni išla čitati. Morala sam primijetiti. Jer se voliš pohvaliti engleskim. Kojeg NE ZNAŠ!!!!! Previše grešaka, da bi bilo slučajno - ne govorim sada - nego DO SADA!!! Sjeti se svojih napada na MOME blogu! Hvala Ti i molim Te da se više NIKADA ne pojaviš na mome blogu! Već sam Te to zamolila prošli put, kad si se samo svađala i svađala....S poštovanjem, L.
26.01.2022. (20:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Teatralni: ma da, slažem se! :)))) Svakome ne mora odgovoarati - ali je prefino, vjeruj mi. Pogotovo tuna. Zamisli, sve ono dobro u tuni ostaje, netaknuto pečenjem ili obradom...Njam!:)))) Ps: da, znam što misliš!:)))) Ljubim!
26.01.2022. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Volim ribu na 100 načina al sirova mi naprosto ne ide.....drago mi je da si guštala:-)
26.01.2022. (21:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Nisam baš ljubiteljica, ali barem jednom godišnje složim. :))
27.01.2022. (03:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ovo baš i nije lijep post, dapače, bitno je
ispod tvog intelektualno karakternog nivoa
i nemaš moju podršku ovaj puta, baš ni malo ;)
P.S. To ne znači da mi nisi draga, i to je dapače :)))
27.01.2022. (12:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
@Dražen: ne, nije lijep post. Ali,nedaleko od lijepog je bilo što je meni dotična radila. Doći na moj blog kao žao joj je zbog moje mame:((((( Možeš misliti! Slovaci kažu: kako posudio, tako vrati. Dosta je bilo trpnje s moje strane. Ne više! Ljub!
27.01.2022. (12:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...