Komentari

bubuleja.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    hmm, paaa mislim da radiš grešku u koracima, pa da i obrazložim. radim na poslu sa strankama, svaku sam dočekao i otpremio kao da je moj rod, dobro, ne baš svaku jer je to ovisilo o njohovom nastupu, da budem pošten. veze i vezice ne doživljavam isključivo kao nešto negativno ako sam u prilci pomoć onome kome je to potrebno, ali, vrlo je velika i bitna razlika između onih koji ih koriste kao ubrzivače procesa za razliku od onih koji ih koriste za ostvarivanje osobne materijalne koristi, eeee ti kod mene ne prolaze

    avatar

    25.01.2022. (11:54)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Kupusiću-- ma znam ja da bi trebala više iskoristiti poznanstva i da to nije ništa strašno, ali ja to ne mogu. A evo ispada da ipak mogu kad zagusti.

    avatar

    25.01.2022. (12:02)    -   -   -   -  

  • Regina

    Juče sam bila na kontroli, čekala dva sata, radim u bolnici, trebala sam samo reći ja sam došla, ali ja sam čekala, usput se ispričala sa dva tri doktora, sestrama, guračem bolesnika, spremačicom.. sve ih znam po imenu i na ti smo, na njihovo evo sad ćemo (stvarno je bila gužva) ja sam rekla ma ok je, nakon dva sata bila sam ljuta na sebe jer nitko u tom hodniku nije čekao tko nije morao, tako da eto, ili povuci vezu ili čekaj i ne ljuti se na sebe :)

    avatar

    25.01.2022. (13:04)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Eeeee Regina, tako i ja inače. Ali treba se prominiti.Ali moraš biti takav, a kladim se da ti drugima učiniš da dođu na red što prije.

    avatar

    25.01.2022. (13:15)    -   -   -   -  

  • Regina

    Moram ti sad onda ispričati.. zaista radim na takvom mjestu da mogu uraditi da ljudi stignu brže kod dr, i eto u bolnici jeste takva praksa da kolege ne čekaju, ali uvijek uvijek pomažem onima koji su stari, nitko ne urgira za njih, koji izgledaju nemoćno, i ne govore da znaju ovog ili onog. Ima onih koji se odmah pozivaju na direktora itd, e tu mi se odmah smrači i ništa od protekcije :))
    Zapravo i ovdje kad sami idemo preko veze, treba znati neke granice, npr u dispanzeru za djecu nikad ne bih išla preko reda, jer dijete je dijete bilo moje ili tvoje, itd..
    Pozdrav :)

    avatar

    25.01.2022. (13:36)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Regina, ti zdravo i pravilno razmišljaš, ali malo je takvih. Lipi ti pozdrav!

    avatar

    25.01.2022. (13:42)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    U svemu treba biti umjeren i racionalan, koliko je moguće. Nije nepristojno zamolit za uslugu koja nikome drugome neće naškoditi niti mu oduzet rokove realizacije. Zasigurno nećeš nikoga gurniti u ponor da bi ti ostala na sigurnom. To su male stvari koje znaju usrećit onoga koji ih učini. Pozdrav i pusa tebi i Điđiju.

    avatar

    25.01.2022. (14:55)    -   -   -   -  

  • luki2

    Vidiš, dok ne drekneš - ništa od slike! :(((( Žalosno, ali istinito - moraš baš biti oštra da bi se reagiralo. To si naučila! Za Điđija - i sto protekcija ako treba! :)))) Mora maleni dobiti najbolju frizuricu! Ljubim vas!

    avatar

    25.01.2022. (15:49)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Nije to samo tako u Hrvatskoj. U Njemačkoj je identično. :)))) Ista slika. Svi nešto preko veze gdje god da stupim. Kažu "nazvat ću ja ovog/onog pa se može za koji dan"... "taj i taj radi tu i tu, siguran si da te primaju"...

    avatar

    26.01.2022. (01:09)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Idu nam na živce samo tuđe veze i protekcije. Naše baš i ne. One idu na živce drugima.

    avatar

    26.01.2022. (07:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ovako: dovoljno je reći da su trebali nagraditi dvoje. E, pa nagradili su troje!:)))))))) Toliko što se tiče Tvog komentara kod mene. Čestitke na naslovnici! Ljubim!!!

    avatar

    26.01.2022. (07:45)    -   -   -   -  

  • sewen

    Ne znam šta se nisan rodija ka švabo u švabiji pa da švapski sve bude...

    avatar

    26.01.2022. (12:24)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Sewen- evo kaže Galaksija da je i tamo isto ;-)

    avatar

    26.01.2022. (13:02)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Potpisujem Morsku. Ako netko može pomoći, ne vidim zašto ne bi. I ovo tvoje nije niš ekstra. I dobro da si imala te ljude. Ne bih ih nazvala vezom, već pomoći.
    Veza ti nađe posao mimo natječaja, ili te ubaci na faks iako si ispod crte ili slično...
    Uživajte ti i Điđi.
    Kiss iz Ri.

    avatar

    26.01.2022. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...