Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • AnnaBonni

    uh..................baš ti je gadno , ali valjda će ti s tim "lijekom za disanje" pomoći -......Trump je uzimao Summamed i ja sam pre 3 mj radi dermatitisa (!!!) čak dvije doze, ali nije mi pomogao.......Sretno: ima u tebi forze za 5 drugih

    avatar

    14.12.2021. (14:45)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Hvala @anabonni, ja sam se već otpisala, pa ako budem dobro ok, ako ne isto nije neka šteta. Gledam to s pozitivne strane, ako pandrknem onda sigurno neću oslijepiti, što bi inače mogla zbog očnog tlaka. Tako da, svako zlo za neko dobro.

    avatar

    14.12.2021. (17:14)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    daaaaaaj----------------nemoj takoooooooooooooo , očni tlak se kapima rješava.....Vridiš ti još !

    avatar

    14.12.2021. (17:32)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @anabonni, ma ja ako ne odapnem neću nikad više kod doktora. Moj muž ode drugom očnom po još jedni mišljenje jer ga je prestrašila prva doktorica da mi mogo na jedno oko oćiravit i ja onako preventivno napravim pregled. I normalno, na kraju ispadne da ću ja oslijepit a ne on. Ko i ovo sad, samo preventivno test na koronu prije nego mi da antibiotik i naravno da imam četiri korone,vjerojatno imam i Pi mutanta već :)

    avatar

    14.12.2021. (18:04)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Nemam pojma, svi normalni liječnici pišu antibiotike da spriječe sekundarnu infekciju čim duže traje, a kamoli ne da je liječe!! Moja meni i ne želi ništa pisati dok me ne vidi, kaže kako nije vidovita i u pravu je.

    Mijenjaj hitno dr.opće prakse da ne bi nekom zgodom stvarno i pandrknula do tada nek ti zubarka prepiše antibiotik.
    Svašta!

    avatar

    14.12.2021. (18:04)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @ispilonka, ovaj moj nije normalan. Dosad sam pila antibiotik jednom od 2013 do sada. Inače me pusti kašljati dok dušu ne ispustim. I cijelo vrijeme se bojim ovog scenarija. Ali nažalost, on nije jedini takav. Kolega se mučio najesen 22 dana i nije mu htio nikako dati antibiotik. Nažalost za dobiti ga bi mi i ovdje trebala veza. Koje nemam jer sam stranac i nisam medicinske struke pa da nekog poznam preko posla. Kao ni moji dečki. Zubar neće propisati antibiotik bez razloga a do njega ni ne mogu jer imam koronu. Tako da, ostane mi da se izližem ko mačka. Ili pak ne. Jebiga. Ali ako se ne izvučem, pratit ću doktora ko Patrick Swayze Whoopie Goldberg i pjevati mu npr. Čavoglave :) Promjenu doktora sam već nagovijestila "Krankenkassi", ako preživim ili ne, izgubio je tri pacijenta ovim sada.

    avatar

    14.12.2021. (18:21)    -   -   -   -  

  • luki2

    Jako mi je žao, i teško mi je čitati da se osječaš loše :((((( Koliko znam i koliko sam čula, ovdje za Coronu daju Summamed, i zaista ne znam zašto Ti taj liječnički pametnjaković nije napisao antibiotik :((((( Želim Ti da što brže prođeš kroz ovo, a pogotovo Ti želim da Te kašalj prestane mučiti! Brzo ozdravljenje! Ljubim!

    avatar

    14.12.2021. (23:11)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    strašni su što se tiče toga - da... potvrđujem... i molim Boga da ne moramo ovdje liječniku... :/ oko svega, baš svega kompliciraju u ovoj situaciji... ovaj moj ima u petak termin za cijepljenje... ne bi me čudilo da otkažu termin koliko su "sigurni" i redoviti... ja sam prije dolaska u DE i sada ovog ljeta kupila sve moguće lijekove u RH koji bi mogli zatrebati... a ono što ide na recept, baka je bila dilerica LOL... jer tu - "nije ti ništa" je glavna dijagnoza i hajde ti fino kući...

    drži se, ozdravi što prije!!! :**

    avatar

    14.12.2021. (23:21)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    Drži se. I ja sam mislila da ću pandrknuti, pa evo me. Dišem. Nije lako ni jednostavno. Gadno je. Popila sam čaja i pojela meda za dva života. Uz to i nešto za iskašljavanje uzmi.
    Držim ti fige.

    avatar

    15.12.2021. (07:28)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Sad mi je jasno zašto se moji doma liječe zrakom, to nam je svojevremeni život u Njemačkoj isprao mozak!! Sad mi je sve jasno! ;)
    Drž se, želim ti svako dobro, pogotovo ozdravljenje.

    avatar

    15.12.2021. (08:03)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Hvala cure na dobrim željama. Meni je danas bolje ali je sad sin pozitivan ali zasad nema težih simptoma. Muž drži zadnju liniju obrane pa tko prije popusti :)

    avatar

    15.12.2021. (09:10)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    I mi smo prosli Golgotu s medicinarima samo da se dokopamo dijagnostike u jednoj zescoj stvari, jos prije korone, a terapiju smo mogli samo sanjati.
    Jednog clana obitelji smo izgubili jer su zatvorili bolnice jos u pocetku, zbog nemogucnosti obavljanja skoro pa rutinske operacije.
    Jedna osoba iz obitelji prima terapiju do koje sve teze dolazi jer joj specijalist tvrdi da se daje bolesnicima od korone sto je veliki ?, prije mi je vjerojatno da joj se terapija otkazuje jer je skupa.
    Ima toga...al da ne duljim...drzte se svi skupa!
    Proci ce jednom i ovo zlo, s nama ili bez nas.

    avatar

    15.12.2021. (13:08)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    samo ti pošalji mačka neka se zapiša na sve :)
    biti će oma bolje ;)

    avatar

    15.12.2021. (13:12)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    ...sve će biti dobro...

    avatar

    15.12.2021. (14:10)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Pusti sad to pregledavanje non stop,
    drži se mišljenja i terapije jednog doktora,
    i sve će biti ne dobro, odlično.
    Brz oporavak i da što pre budeš 100% negativna ( sad je to poželjno) ...:))

    avatar

    15.12.2021. (18:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...