vjerujem da je bio gastro doživljaj :) ne objavljujem kulinarska umijeća, radije pripremam i konzumiram u dobrom društvu...sjetila si me na odličan crtić :*
19.08.2021. (09:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ Ana - pogledala. Meni ovaj tvojpripremom više daje na naš sataraš. Pripremom. Ali može i tako, sve su to varijacije na temu. Ovaj moj je neki klasik. Okej, sad sam i to riješila...
19.08.2021. (22:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Tekić :*
18.08.2021. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Prekrasno! I slikovno, a ne sumnjam u okus!!!!! Majstorice! Bravo! Ljubim!
18.08.2021. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
ja bi jedino prije, nakon šta i posoliš da ispuste vodu, ove tikvice malo okrenija na grilu, ali ne da uvate. inače, vrlo primamljivo
18.08.2021. (20:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
odlično izgleda, ali...........po pravilima svako povrće odvojeno se sprema
18.08.2021. (21:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Nisam nikad radila...al evo sutra prave prilike:-)))
18.08.2021. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda jestivo, napravit ću si slično ali sa paprikama i provansalskim travama. Pasao bi i viognier.
18.08.2021. (22:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
....ovako ja radim: dio po dio, a onda sve zajedno
18.08.2021. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Odmanama sam ogladnika, a vidi koja je ura....
19.08.2021. (00:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Milina za vidjeti :)))
19.08.2021. (01:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
Lipo, fino.. A mora da je i ukusno..
Ni vino nije na odmet :)
19.08.2021. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
White Lilith
vjerujem da je bio gastro doživljaj :)
ne objavljujem kulinarska umijeća, radije pripremam i konzumiram u dobrom društvu...sjetila si me na odličan crtić :*
19.08.2021. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ luki2 - hvalaaaaa :* bilo odlično.
19.08.2021. (22:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ kupus - za grill se slažem, uvijek može i mali tvist. Ali jok solit radi vode, jer onda budu premlohave za ovakvu obradu.
Hvala ti :)
19.08.2021. (22:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Ana - pogledala. Meni ovaj tvojpripremom više daje na naš sataraš. Pripremom. Ali može i tako, sve su to varijacije na temu. Ovaj moj je neki klasik. Okej, sad sam i to riješila...
19.08.2021. (22:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ morska - eto meni baš iznenađenje kako je to fino jelo. Negdje bi ja tu putem i masline šušnula. Možda pred kraj malo...
19.08.2021. (22:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ gogoo - mrak je fino. Istina, sve malo onako sa sovinjon notama. A možemo i za vugavom posegnut. ;)
19.08.2021. (22:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ sewen - uvik je ura za pojist.
19.08.2021. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ izgubljena - a bilo i za papati :)
19.08.2021. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ bellarte - za prste polizat. sve.
Hvala ti.
19.08.2021. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Lilith- daaaaaaa. Crtić je mrak. Mišić sve spasio :))))
Ne objavljujem ni ja inače, ali eto, da se ljudi ne predoziraju mojim pričama :)
19.08.2021. (22:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...