Komentari

mikitarije.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Mikitarije

  Najgore je tako na rate raditi, pogotovo kad obnavljaš staro. Ako je ikako moguće, kad kupujete nekretninu kupite već obnovljeno ili novo - obnova starog na kraju krajeva košta više jer i živci i vrijeme imaju svoju cijenu. Da smo bar mogli, ali nismo, i mnogi ne mogu i zato lijepo prije radova treba kavicu popiti da nam da snage za odraditi ono što možemo i jednu žesticu za prihvatiti ono što ne možemo promijeniti. :-))))

  avatar

  24.06.2021. (15:03)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Eh, ne znam. Čini se meni da će vam sve biti skuplje. Moja obitelj, prijatelji i poznanici samo kukaju kako im se čini da cijene non stop rastu. Kad idem doma, nosim zalihu svega i svačega jer je tu duplo jeftinije. Išla je moja kolegica Nijemica prošle godine na odmor i u oblizak cijele RH pa se zgražala da kako ništa nije kupila od hrane, u smislu da su kolica bila poluprazna, a trošak u Kauflandu ili Lidlu 100 €.

  avatar

  24.06.2021. (15:45)    -   -   -   -  

 • Anabonni

  stani malo na loptu : sve ide gore .......procijenite skupa isplativost ulaganja

  avatar

  24.06.2021. (15:54)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Strašno...oglasit ću se jednim postom kako je kod mene meštar bio mjesec dana za opiturat 2 sobe:-((((

  avatar

  24.06.2021. (16:53)    -   -   -   -  

 • Mikitarije

  @IzgubljenaUGalaksiji - znam i sama za takve slučajeve, a omjer neto primanja i troškova života u Hrvatskoj je zaista nepovoljan.

  @AnnaBonni - ne mogu vječno stajati na lopti, okrugla je i kad tad moraš s nje skočiti ma koliko dobro balansiraš.Kuća je stara 50 godina i sve u njoj je toliko staro (obnova drvene stolarije stoji poprilično jer su toni dupli prozori pa su dva četverokrilna jedan iz drugog iliti četiri dvokrilna i ima toga jako puno). Kupili smo ju na kredit prije 5 godina (običan, a ne apn kredit) i malo pomalo obnavljamo. Kad ću ako ne sad jer sam i ja umalo 50 i želim ju do šezdesete srediti. Ove godine većina stolarije, ponovno gletanje i bojanje kuhinje, nova kuhinjica (bez iti jedne kerenfeke - najobičnija). Iduće godine ostatak stolarije i nešto novog namještaja, one tamo 2023. kupatilo, 2024. ili 2025. bojanje kuće. Nadam se da će plinski bojler dotad izdržati. Nemam nikakvu terasicu, ograda je užas jedan pa je i to u tom desetogodišnjem planu i evo, šezdeseta dođe začas i onda treba čuvati ono zdravlja i živaca što ostane da se može malo i uživati. :-)))) Da ne spominjem da je auto skoro pa punoljetan.

  @morska iz dubina - imam i puno gorih priča npr. krovopokrivač koji promaši površinu krova za skoro dvije palete crijepa, a nas nije slušao, septičku je trebalo napraviti 2.5 s 3 metra, a na kraju je bila 3 s 3.75 i svašta nešta. Dobre majstore izuzetno cijenim, ali je takvih sve manje i manje.

  avatar

  24.06.2021. (18:51)    -   -   -   -  

 • litterula

  Zbog takvih majstora ti moj Ribič sve što može sam radi, a ako zove majstore, sve prije početka radova sam zaštiti i pripremi

  avatar

  24.06.2021. (18:54)    -   -   -   -  

 • Mikitarije

  @litterula - koliko smo mogli, toliko smo zaštitili, ali pitam se, rade li tako i u svojim poslovnicama u Njemačkoj i Austriji. Čak mislim da najbolje radnike šalju van raditi, a nama domaćima šta ostane.

  avatar

  24.06.2021. (19:00)    -   -   -   -  

 • luki2

  Ajoj! :((((( Zato ne volim majstore. Vjerujem da je sve skuplje, nažalost! :((((( Ali, kad bude sve srešeno - uživat ćete! Pusa!

  avatar

  24.06.2021. (23:10)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  to se kodnas kaže 'ko neplati kurvu, plati likara'. moš odma počet tražit nove komarice jer ove neš viditnajmanje sedmicu dana a poslin ti više neće ni tribat jer će te izgrist komarci. trast mi, aj nou maj pipl kad in prigovoriš, stave te na čekanje.

  avatar

  24.06.2021. (23:15)    -   -   -   -  

 • marival1

  Sa majstorima nije lako samo zato jer u stvari nisu majstori......

  avatar

  25.06.2021. (06:48)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Bemti majstore...sve je išlo gore i voće i povrće i pohištvo i majstori zbog te "hebene" korone...ja imam super majstora i mlad je dečko, sve sam sredi i radi..da Si bliže, bi Ti ga poslala!!!

  avatar

  25.06.2021. (07:27)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Majstori - živa lutrija!
  Dobro kaže Marival...

  avatar

  25.06.2021. (09:13)    -   -   -   -  

 • konobarica

  Baš je sve poskupilo... i to bezobrazno...

  avatar

  25.06.2021. (14:32)    -   -   -   -  

 • Brojiva

  Upravo sam renovirala kupatilo, 2 majstora i 2tone živaca. I jedan i drugi su me htjeli preveslati na vise polja. Prvo materijal, čovjek je na moj račun kupio i čekkć i još neke stvari koje mislim da kao majstoru bi trebao ih imati kao osnovni materijal, npr. kanta veca i manja, neke zdjele za mijesanje, spatla, livel, kist...uglavnom predocio mi je racun i po zavrsetku posla sve ukrcao u auto. Mene je uhvatilo podne... Kad sam mu trebala platiti rekla sam da je 300kn manje jer je zadrzao stvari, odmah se dignuo i donio.
  Drugi mi je padove vode pobrkao i sad me to muči, imam jedan veliki tus i jedan manji uzidan od pločica i naravno voda se zadržava. Nisam mu platila do kraja dok ne popravi, neki dan dođe i moli me da mu platim jer nesto mora djetetu kupiti.. Naravno platim mu i kazem da ne treba da dolazi jer sigurno nece sad kad sam mu sve platila. Sigurna sam.

  avatar

  25.06.2021. (17:19)    -   -   -   -  

 • j.

  Dobri su majstori već odavna otišli van, gdje su bolje plaćeni.

  avatar

  26.06.2021. (05:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...